Justin van How-To Geek laat zien hoe Samsung Smart TV's met zoeken omgaan

Een paar maanden geleden stuurden we onze ubergeeky schrijver Justin naar een Samsung-evenement om hun nieuwe lijn Smart TV's te bekijken, waar hij ook een video maakte die laat zien hoe hun zoekfunctie werkt. Het is de moeite waard om te kijken, al was het maar om te zien hoe goed hij het deed.

Redactioneel disclaimer: deze video is natuurlijk duidelijk een Samsung-commercial en we steunen niet noodzakelijkerwijs hun producten, en we hebben ook geen geld ontvangen. We zijn gewoon trots op Justin voor al het werk dat hij heeft gedaan om naar conventies en evenementen te gaan om het laatste geeky nieuws te ontdekken. Bovendien is het best leuk om How-To Geek in een Samsung-commercial te zien.

Justin is regelmatig te vinden op Twitter op @rothgar of hier op How-To Geek.Alles zoeken op uw Samsung Smart TV gebruiken [YouTube]

Meer verhalen

Blootstelling aan straling begrijpen [Infographic]

Als de situatie in de kernreactor in Japan je nieuwsgierig maakt naar blootstelling aan straling en wat de verschillende niveaus en graden betekenen, zou deze gemakkelijk te lezen infographic van XKCD je moeten helpen om dingen op te helderen.

Snel overschakelen naar een andere maand of jaar in de Windows 7-kalender

Windows 7 geeft de mogelijkheid om snel een kalender uit de taakbalk te halen door op de tijd te klikken. Wat u misschien niet weet, is dat u ook snel naar datums in verschillende maanden en jaren kunt springen.

Waarom is glas transparant? [Wetenschap]

De transparantie van glas is zo'n fundamenteel onderdeel van ons dagelijks leven - het zorgt voor licht in onze huizen, goed zicht tijdens het rijden met onze auto's en de kleur van wijn om te bewonderen - maar veel mensen begrijpen het verkeerd...

DIY Hard Drive Dock is een lichtgewicht en snel docking-alternatief

Als je teleurgesteld bent over de prestaties van in de handel verkrijgbare docks voor harde schijven (en meer dan een paar mensen hebben dat), verwijdert deze spartaanse doe-het-zelf-oplossing de knelpunten waarmee de meeste commerciële docks te kampen hebben.

Download de How-To Geek Photoshop CS5 Cheatsheet

Als er een kortere weg of truc is waarmee u tijd kunt besparen, is het onze missie om die hulp aan u door te geven. Onze nieuwe spiekbriefjes zijn een verzameling van precies dat, klaar om te downloaden en geweldig om af te drukken. Hier is de allereerste, voor Photoshop.

Navigeer gemakkelijker door uw PowerPoint-dia's met deze eenvoudige tips

Heb je ooit gemerkt dat je verwoed met je muis klikt om bij de juiste dia te komen die je publiek je vraagt? Als je dat doet, hebben we enkele eenvoudige trucs die je kunt gebruiken om gemakkelijk tussen dia's te wisselen.

De beginnershandleiding voor het gebruik van een AutoHotkey-script

AutoHotkey-scripts zijn een geweldige manier om uw computer aan te passen, maar kunnen in eerste instantie ontmoedigend lijken. Maak je geen zorgen - aan de slag gaan is veel gemakkelijker dan het lijkt! Lees verder om te zien.

Week in Geek: Microsoft doodt een enorm spambotnet

Deze week hebben we geleerd hoe e-mail werkt, om het Windows-opstartrecord te herstellen na een GRUB Loader-meltdown, om Mac-mappen te delen met een Windows-pc en om de Outlook-herinneringsbel te herstellen, om twee Android-tools te gebruiken om de telefoonrekening te verlagen, de eerste dingen die onze lezers aanbevelen om daarna te doen

Desktop Fun: Dreams of Spring Wallpaper Collection

Voor degenen die op het noordelijk halfrond wonen, is het bijna lente. Maar totdat die heerlijke warme temperaturen en uitbarstingen van kleur komen, laat onze Dreams of Spring Wallpaper-collectie je bureaublad vullen met de schoonheid van het komende seizoen.

Minimaliseer apps naar het systeemvak in Windows met MoveToTray

Wilt u een gemakkelijke manier om apps naar het systeemvak in Windows te minimaliseren en uw taakbalk overzichtelijk te houden? Dan heb je alleen de MoveToTray-app nodig om het voor elkaar te krijgen.