Line-up gratis PlayStation Plus-games van juni onthuld

Sony heeft de lijst met games onthuld die PlayStation Plus-leden in juni gratis zullen krijgen.

Op PlayStation 4 ontvang je de first-person co-op zombieshooter Killing Floor 2, de opvolger van Killing Floor. 'Spelers moeten afdalen naar continentaal Europa om de uitbraak van het zombievirus te bestrijden, en zullen groepen van maximaal zes vormen en samenwerken om de ondoden uit te roeien en de beschaving te redden', schreef Sony's James Hallahan in een bericht op de PlayStation-blog.Ook komt naar de PS4-line-up de 5-delige episodische avonturentitel Life Is Strange. In deze 'volg je het verhaal van Max Caulfield, een senior fotografie die ontdekt dat ze de tijd kan terugspoelen', schreef Hallahan. 'Hier zit het addertje: het verleden veranderen kan grote gevolgen hebben voor de toekomst.'

Verwant

  • Sony brengt volgend jaar PlayStation 5 uit? Sony brengt volgend jaar PlayStation 5 uit?

PlayStation 3-gamers met PS Plus krijgen ondertussen de actie-avonturentitel Abyss Odyssey en racegame WRC 5: World Rally Championship. Ten slotte kun je op PlayStation Vita de top-down shooter Neon Chrome en de arcade-puzzeltitel Spy Chameleon krijgen, die beide PS4-spelers ook kunnen downloaden en spelen via crossbuy.

Nieuwe leden kunnen een gratis proefperiode van 14 dagen voor PS Plus krijgen. Daarna zet de service u $ 10 per maand terug, of u kunt zich aanmelden voor een abonnement van drie maanden voor $ 25, of een jaar voor $ 60. Leden krijgen toegang tot online multiplayer op PS4, samen met gratis games en exclusieve kortingen in de PlayStation Store.

Ondertussen heeft Sony wat nieuws te vertellen op de E3 volgende maand, en je kunt alle actie live meemaken in een bioscoop bij jou in de buurt. Het bedrijf zal zijn persevenement vanaf de LA-gamingconferentie uitzenden in meer dan 85 theaters in de VS, Canada en Latijns-Amerika. Tickets zijn gratis; als je geïnteresseerd bent, ga dan hierheen om de jouwe te reserveren zolang de voorraad strekt.

Aanbevolen verhalen

Sony heeft zijn laatste PlayStation 3 ooit in Japan verscheept

Vaarwel, lieve prins.

De terugkeer van Arcade Sports-titels maakt videogames weer geweldig

Sportgames in arcade-stijl waren overal, maar toen de zevende generatie consoles arriveerde, waren ze er niet meer. Toen kwam Rocket League.

Apple lanceert gratis cursussen voor de volgende generatie app-codeerders

Apple's Swift-cursussen voor het hele jaar voor middelbare scholieren en community college-studenten zullen helpen om de app-machine te voeden.

Moto G5 en G5 Plus review: nog steeds de beste budgettelefoons

Met upgrades, waaronder geweldige camera's, doe je het niet beter voor deze prijs.

Microsoft legt uit waarom Windows-stuurprogramma's dateren van 21 juni 2006

De stuurprogramma's worden regelmatig bijgewerkt, maar die tijdstempel verandert nooit. Waarom?