Jumpshare is een supereenvoudige manier om bestanden online te delen

jumpshare-is-een-super-eenvoudige-manier-om-bestanden-online-foto te delen 1

Tegenwoordig kun je bestanden delen met alle verschillende cloudopslagproviders zoals Dropbox en OneDrive, maar als je alleen een supereenvoudige manier wilt om bestanden met mensen te delen, is Jumpshare misschien de moeite van het bekijken waard.

Opmerking: Jumpshare is ook beschikbaar voor OS X.Wat is er anders aan Jumpshare?

Het belangrijkste verkoopargument van Jumpshare is dat het native meer dan 200 bestandsindelingen in de browser aankan. Dus wanneer u een bestand met iemand anders deelt, kunnen zij het bestand in hun browser bekijken, zonder dat software (of account voor hen) nodig is.

jumpshare-is-een-super-eenvoudige-manier-om-bestanden-online-foto te delen 2

De HTML5-bestandsviewer van Jumpshare werkt voor bijna elk type bestand.

Het tweede belangrijke verkoopargument is dat Jumpshare extreem gebruiksvriendelijk is: je hoeft alleen maar een bestand naar het pictogram te slepen en neer te zetten om het te uploaden, en de deellink staat meteen op het klembord, klaar om te plakken. Of u kunt de opties voor delen gebruiken in het pop-upmenu van het systeemvak.

jumpshare-is-een-super-eenvoudige-manier-om-bestanden-online-foto te delen 3

Als je de Plus-versie hebt, kun je een link na een bepaald aantal dagen zelfvernietigen of je kunt het downloaden uitschakelen zodat ze alleen een voorbeeld van het bestand in de browser kunnen bekijken. E-mail ze gewoon rechtstreeks vanuit de pop-upinterface, of u kunt de link kopiëren / plakken en ze in plaats daarvan een gewone e-mail sturen in uw favoriete client.

jumpshare-is-een-super-eenvoudige-manier-om-bestanden-online-foto te delen 4

Als je graag veel screenshots maakt en deelt, heeft Jumpshare die optie ingebouwd.

jumpshare-is-een-super-eenvoudige-manier-om-bestanden-online-foto te delen 5

Hun webpaneel stelt je ook in staat om gemakkelijk met je bestanden om te gaan, en werkt veel zoals de webpanelen voor Dropbox of een andere opslagservice. Het verschil is dat deze is gericht op het delen van bestanden.

jumpshare-is-een-super-eenvoudige-manier-om-bestanden-online-foto te delen 6

De gratis versie van Jumpshare geeft je 2 GB aan opslagruimte, maar de betaalde Plus-versie geeft je tot 1 TB aan opslagruimte en een heleboel extra functies.

Als je vaak snel bestanden moet delen met klanten of andere mensen, is Jumpshare zeker een kijkje waard. Het is tenslotte gratis om het uit te proberen.

Probeer Jumpshare gratis uit

Jumpshare is ontwikkeld door onze vrienden van AddictiveTips.com.

Meer verhalen

Een met een wachtwoord beveiligde map maken zonder extra software

Het is belangrijk op te merken dat dit uw gegevens niet echt verbergt voor iemand die weet wat ze doen.

Geek Trivia: 's werelds kleinste zoogdier is het?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: in welk vakgebied is spaghettificatie een technische term?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Eerste ronde van Ubuntu 14.10 Beta-releases zijn nu beschikbaar om te downloaden

Ubuntu 14.10 heeft zojuist de volgende stap gezet in de richting van een definitieve release deze week met de beschikbaarheid van de eerste ronde van bèta's. Er zijn zes reguliere UI-smaken en een alternatieve Kubuntu-desktop-UI-versie beschikbaar om te downloaden, dus pak een stapel lege dvd's en bereid je voor op een testweekend

Hoe kan ik mijn Google Chromecast in een hotelkamer gebruiken?

Als je een klein beetje verslaafd bent geraakt aan je Chromecast (en we nemen het je nauwelijks kwalijk, het is een fantastisch klein apparaat), wil je hem misschien meenemen op pad. Als je naar het huis van een vriend gaat, zou je geen problemen moeten hebben. Als u echter naar een hotel gaat, zijn er tal van valkuilen.

Hoe u kunt voorkomen dat uw computer per ongeluk wakker wordt

Uw pc in de slaapstand zetten is een geweldige manier om energie te besparen en er toch voor te zorgen dat u snel weer aan het werk kunt. Maar wat kunt u doen als uw pc uit zichzelf steeds wakker wordt? Hier leest u hoe u erachter kunt komen waardoor het wakker wordt en hoe u dit kunt voorkomen.

Waarom is de tekstgrootte van de website plotseling groter geworden tijdens het browsen met Google Chrome?

Er zijn maar weinig dingen zo frustrerend als het hebben van een programma-update en plotseling dingen kapot maken die voorheen perfect werkten. Voorbeeld, tekstgrootte van de website met de nieuwste stabiele release van Google Chrome. Is er een eenvoudige oplossing voor het probleem met de tekstgrootte? De SuperUser-post van vandaag komt naar de

Geek Trivia: Welke kleine wezens leven in oude boeken en beschermen ze tegen schade?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Zorg ervoor dat een Windows-pc nooit malware krijgt door applicaties op de witte lijst te zetten

Een witte lijst zou een onfeilbare manier moeten zijn om de pc van een familielid te beveiligen. Selecteer een handvol goedgekeurde applicaties en laat ze alleen draaien. Als iemand die de pc gebruikt een ander .exe-bestand downloadt, weigert Windows het uit te voeren.

Geek Trivia: Waar werd de eerste van de iconische Cray-supercomputers geïnstalleerd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!