Jog.fm genereert afspeellijsten voor uw trainingsavonturen

jogfm-genereert-afspeellijsten-voor-je-sportavonturen foto 1Het maken van een afspeellijst met oefeningen is lastig; de meesten van ons hebben geen beat-per-minute-tellers ingebouwd in onze hersenen. Genereer de perfecte afspeellijst met behulp van Jog.fm.

Ga naar Jog.fm, selecteer uw oefening (hardlopen, wandelen of fietsen) en vul vervolgens uw tempo in (bijvoorbeeld in de vorm van het aantal minuten dat u nodig heeft om een ​​mijl te rennen), en leun dan achterover terwijl u jogt. fm genereert een lijst voor u. Van de honderden voorgestelde nummers kun je een voorbeeld van de muziek bekijken, de nummers kopen op iTunes en Amazon MP3. Daarnaast kun je sorteren op hotness, meest toegevoegd aan afspeellijsten, nieuwste, beats per minuut of alfabetisch. Eindelijk, als je een purist bent, kun je de muziek beperken tot een bepaald genre - French Pop joggen mixt iemand?

Klik op de onderstaande link om de service uit te proberen en een afspeellijst te maken.Jog.fm [via MakeUseOf]

Meer verhalen

Vrijdagpret: Blockgineer

Na weer een lange werkweek is het tijd om te ontspannen en plezier te maken. De game van deze week stelt je denken op de proef terwijl je een parcours bouwt om de ballen aan het einde van het parcours van het startpunt naar hun doelen te krijgen.

Hoe u de toonhoogte en het tempo van een audiotrack onafhankelijk kunt wijzigen

Wanneer u audiotracks samenvoegt, zult u vaak merken dat er verschillen tussen zijn. Met Audacity kun je gemakkelijk het tempo van een nummer veranderen, onafhankelijk van de toonhoogte, of omgekeerd, zodat het beter bij je project past.

Belangrijke waarschuwing: wees voorzichtig met het downloaden van open source-apps via zoeken

We zijn altijd grote voorstanders geweest van open source software, maar de laatste tijd hebben we een verontrustende trend opgemerkt: open source software wordt verpakt in met crapware geladen installatieprogramma's en Google / Bing / Yahoo-advertenties die zijn ontworpen om mensen te misleiden. Hier zijn de details.

Download de nieuwste Firefox Aurora en Nightly Builds, ontvang de Channels-nieuwsbrief

Deze week zijn de nieuwe browserkanalen van Mozilla live gegaan en we hebben de links om u te helpen de versie(s) te krijgen die u het meest wilt. We hebben ook de link voor de nieuwe officiële homepage waar u zich ook kunt aanmelden voor de nieuwsbrief...

Food Lab: de wetenschap van perfect gekookte eieren

Als je hardgekookte eieren altijd met doffe dooiers en schoenachtige blanken zijn geworden - laat je hoofd niet beschaamd hangen, de mijne vaak - deze op wetenschap gebaseerde verkenning van perfect gekookte eieren is voor jou.

Uit de doos met tips: eenvoudige IE-naar-Firefox-synchronisatie, eenvoudige Windows-werkbalken en USB-kabels identificeren

Elke week storten we in onze postzak en delen we leuke tips van je medelezers. Deze week kijken we naar een gemakkelijke manier om uw bladwijzers te synchroniseren tussen IE en Firefox, met behulp van eenvoudige Windows-werkbalken en een slimme manier om USB-kabels te identificeren.

Gmail rolt 'Don't Forget Bob' en 'Got the Wrong Bob?' uit Functies

Gisteren heeft Gmail twee functies van Gmail Labs omgezet in de algemene reeks Gmail-functies - Vergeet Bob niet en heb je de verkeerde Bob? - die je helpen ervoor te zorgen dat je ooit e-mailt...

Hoe u uw cameralens op de juiste manier schoonmaakt [Video]

In de bovenstaande video laten de jongens van de Nikon Help Hotline zien hoe u uw cameralens grondig en grondig kunt reinigen op een manier die stof verwijdert, olie optilt en ervoor zorgt dat uw dure lens niet bekrast wordt in de pr ...

Een harde schijf of flashdrive converteren van FAT32 naar NTFS-indeling

Als je een harde schijf hebt die is geformatteerd met het FAT32-bestandssysteem, heb je misschien ontdekt dat je geen grote bestanden naar die schijf kunt kopiëren. Dus hoe los je dat op en converteer je het bestandssysteem naar NTFS? Hier is hoe.

Hoe u uw eigen Minecraft-server start voor multiplayer-gaming

Als je Minecraft hebt gespeeld, kun je gemakkelijk zien hoe leuk het kan zijn. Door je eigen server te runnen, kun je al je vrienden naar hetzelfde spel brengen en kun je spelen met regels die je kunt maken of breken. Het is het ultieme in een al verslavend spel!