Jelly is 's werelds kleinste 4G-smartphone

Er lijkt een constante druk te zijn om uw smartphone altijd te upgraden naar het volgende nieuwste en beste model. Die push komt van de smartphonefabrikanten en de mobiele netwerken, die allebei meer van je geld willen. Smartphones worden ook groter en kunnen er belachelijk uitzien als ze uit een zak steken. Dan is er Jelly.

Jelly lijkt het tegenovergestelde te zijn van alles wat bedrijven, waaronder Apple, Samsung en Google, vertellen dat een moderne smartphone zou moeten zijn. Het is een kleine Android-telefoon, met een 2,45-inch scherm, kost slechts $ 109, de batterij is verwijderbaar, er is een microSD-kaartsleuf en hij heeft ondersteuning voor twee simkaarten.Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat je over Jelly hoort zoals het wordt aangeboden via Kickstarter door Unihertz. Met nog 34 dagen te gaan, is het al volledig gefinancierd en kan het voor slechts $ 69 worden besteld voor levering in augustus. Er is ook een Jelly Pro, die $ 95 kost in ruil voor het dubbele van het RAM-geheugen en de opslag aan boord.

Hier is de volledige specificatie van de Jelly:

 • 1,1 GHz quad-coreprocessor
 • 2,45-inch vijfpunts touchscreen (240 x 432 resolutie)
 • 1 GB RAM (2 GB in Jelly Pro)
 • 16 GB interne opslag (32 GB in Jelly Pro)
 • Android 7.0 Nougat
 • 4G LTE
 • 950mAh batterij
 • 2 MP camera's aan de voorkant en 8 MP camera's aan de achterkant
 • Dubbele nano-simkaartsleuven
 • 802.11 a/b/g/n 2,4 GHz/5 GHz wifi
 • Bluetooth 4.0
 • GPS, G-sensor, kompas, gyroscoop

Hoewel het waar is dat de Jelly niet ideaal is voor het bekijken van video of het spelen van de nieuwste mobiele games, is hij zeker goed genoeg als communicatieapparaat voor bellen, berichten versturen, e-mailen, enz. De batterij van 950 mAh gaat naar verwachting 3 dagen mee. gebruik' en 7 dagen stand-by. Het heeft volledige toegang tot de Google Play Store, is verkrijgbaar in drie kleuren (parelwit, ruimtezwart of hemelsblauw) en er is een armband waardoor het gemakkelijk te dragen is tijdens het sporten.

Verwant

 • 7 eenvoudige manieren om uw Android-telefoon minder irritant te maken7 Eenvoudige manieren om uw Android-telefoon minder irritant te maken

Met een afmeting van slechts 3,6 bij 1,7 bij 0,5 inch, verdwijnt de Jelly volledig in een zak. En misschien wordt dat wel de belangrijkste trekpleister van de Jelly. Het is een zeer goedkope, capabele smartphone die u kunt verstoppen voor tijden dat uw zeer dure iPhone 7 Plus-, Galaxy S8- of Google Pixel-smartphone niet ideaal is.

Als je je afvraagt ​​wie Unihertz is: het is een team uit Shanghai met tien jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van telefoons. Jelly is niet hun eerste telefoon, met de 3G Android 4.4 Micro X die eerder is uitgebracht voor $ 64,99.

Aanbevolen verhalen

Met de Galaxy S8 grijpt Samsung de kroon op het gebied van smartphonedesign

In het belang van volledige onthulling, geef ik mijn vooroordeel meteen toe: ik heb de smartphones van Samsung nooit leuk gevonden. De Galaxy- en Note-serie zijn allebei wild...

Qualcomm's chips brengen 4G-connectiviteit naar domme telefoons

Het 205 Mobile Platform is de eerste low-end chip met een ingebouwd LTE-modem.

Laat een oude Android als nieuw voelen: hoe maak je peperkoek als Jelly Bean?

Android heeft enorme vooruitgang geboekt sinds Android 2.3 Gingerbread, maar veel apparaten gebruiken het nog steeds. Als u uw oude apparaat niet kunt upgraden, zijn er manieren om het moderner te maken.

Geek Trivia: 's werelds kleinste zoogdier is het?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!