U kunt nu Facebook-advertenties kopen in MailChimp

MailChimp is een van de beste e-mailmarketingplatforms die beschikbaar zijn voor bedrijven van elke omvang, volgens onze uitgebreide tests. Een van de redenen waarom we MailChimp een aantrekkelijke keuze vonden voor e-mailmarketeers, is de uitgebreide verzameling kant-en-klare integraties met applicaties van derden, zoals Salesforce en Shopify. Deze integraties geven marketeers meer inzicht in hun klantenbestand en campagneprestaties, waardoor ze leren hoe ze berichten kunnen omzetten in verkoop. Vandaag bevordert MailChimp die uitbreidbaarheid door een Facebook Ads-product te lanceren.

Het product, de eerste poging van MailChimp op het gebied van e-mailmarketing, is ontworpen om de 15 miljoen gebruikers van het bedrijf te helpen een publiek op te bouwen met behulp van display-advertenties. Met het Facebook Ads-product, een gratis add-on, kunnen MailChimp-gebruikers een Facebook-publiek selecteren om te targeten, campagnes te budgetteren en resultaatgegevens bij te houden binnen het MailChimp-dashboard.Het platform zelf biedt gebruikers geen nieuwe marketingmogelijkheden. Elke MailChimp-gebruiker zou theoretisch kunnen inloggen op Facebook's Ads Manager en proberen een nieuw publiek te bereiken. Dankzij de integratie kunnen MailChimp-gebruikers de Facebook-campagnes beheren zonder de e-mailmarketingtool te hoeven verlaten, en kunnen ze MailChimp-lijsten combineren met door Facebook geselecteerde doelgroepsegmenten. Wanneer je dit gemak combineert met MailChimp's bestaande klantrelatiebeheer (CRM) en e-commerce-integraties, om er maar een paar te noemen, hoopt MailChimp van zijn tool een one-stop-shop voor marketingprofessionals te maken.

De details

Vanaf 2 februari kunnen gebruikers een publiek opbouwen door Facebooks-advertenties op drie verschillende manieren te gebruiken: door een MailChimp-e-maillijst te targeten, door de MailChimp-lijst te combineren met een Facebook-doelgroepsegment of door alleen een Facebook-doelgroepsegment te targeten. Minimale besteding per dag is $ 5, alleen bepaald door klikken, niet door vertoningen.

Voor MailChimp biedt de integratie van Facebook-advertenties e-commercemanagers, een van de belangrijkste gebruikersgroepen, een effectieve en alternatieve manier om de verkoop te stimuleren. Van de 15 miljoen gebruikers van MailChimp zegt het bedrijf dat 16 procent e-commercebedrijven runt. Dit klantenbestand is het afgelopen jaar met 46 procent toegenomen - een aantal waar de leidinggevenden van MailChimp zeker blij mee zijn, aangezien 46 procent van de inkomsten van MailChimp afkomstig is van zijn e-commerceklanten. Facebook-advertenties bieden deze retailers een alternatief verkooppunt om meer dan 1,79 miljard Facebook-gebruikers aan te trekken, ermee in contact te komen en te verkopen.

Waarom we MailChimp aanbevelen

Als een Editors' Choice e-mailmarketingtool, werd MailChimp door onze recensenten beoordeeld als gebruiksvriendelijk, rijk aan functies en flexibel. MailChimp biedt bijvoorbeeld meer dan 20 e-maillay-outs en meer dan 300 e-mailsjablonen. De tool beschikt over een HTML-editor waarmee u uw eigen sjablonen kunt ontwerpen, een foto-editor waarmee u afbeeldingen kunt aanpassen en effecten kunt toevoegen, en uitgebreide rapportage waarmee u kunt vergelijken welke lay-outs en ontwerpen het meest effectief zijn in het aantrekken van het juiste publiek.

MailChimp is natuurlijk geen perfecte tool. Gratis abonnementen bevatten geen auto-responders, gebruikers kunnen niet meteen een betaald abonnement opzetten en rapporten worden niet in realtime bijgewerkt. Bovendien biedt MailChimp geen geld-terug-garantie, gratis proefversies of 24/7 telefonische ondersteuning. En sommige van zijn concurrenten, zoals Campaign Monitor, Constant Contact en co-Editors' Choice-tool Campaigner, bieden al minstens de afgelopen zes maanden soortgelijke marketingproducten voor sociale media aan.

Aanbevolen verhalen

Dit is waarom Cisco $ 3,7 miljard heeft uitgegeven om AppDynamics te kopen

Als je aandacht hebt besteed aan Cisco's op software gerichte verschuiving onder CEO Chuck Robbins, dan is de dure overname door het bedrijf van APM-marktleider AppDynamics heel logisch.

Bent u lui met uw gegevensbeveiliging? Je bent niet alleen

Ondanks dat ze er weinig vertrouwen in hebben dat organisaties hun gegevens kunnen beveiligen, zien de meeste Amerikanen af ​​van basisbeveiliging.

Je kunt nu je oude Pokémon overzetten naar 'Sun' en 'Moon'

Nintendo's cloudopslagservice zorgt ervoor dat je ze niet opnieuw hoeft te vangen.

Hoe u uw Facebook-account kunt beveiligen

Als je Facebook al een paar jaar gebruikt, weet je dat je account een ware schat aan informatie bevat die dieven graag zouden willen delven. Het is misschien vanzelfsprekend, maar het stevig beveiligen van uw Facebook-account zal een lange weg gaan om u te beschermen tegen het blootstellen van een grote