Je Kindle is meer dan een eReader: 5 verborgen Kindle-functies

je-kindle-is-meer-dan-een-eader-5-verborgen-kindle-functies foto 1

Het is gemakkelijk om een ​​Kindle te zien als slechts een eBook-lezer, maar het is zoveel meer dan dat. Het is een mp3-speler, een draagbare webbrowser (met gratis Wikipedia-toegang via 3G), een spelapparaat en een afbeeldingsviewer.

Sommige van deze functies werken alleen op het Kindle-toetsenbord (ook bekend als de Kindle 3G), terwijl sommige ook op de Kindle Touch werken. Gratis 3G-browsen is beperkt tot specifieke websites op de Kindle Touch.Afbeelding tegoed: kodomut op Flickr

Muziekspeler

Je Kindle heeft geluidsmogelijkheden (een hoofdtelefoonaansluiting en luidsprekers) voor het luisteren naar audioboeken en het gebruik van tekst-naar-spraak met eBooks. De Kindle bevat echter ook een MP3-speler - u kunt MP3-bestanden naar uw Kindle kopiëren en uw Kindle gebruiken om muziek of podcasts af te spelen. Muziek speelt op de achtergrond terwijl je leest, dus deze functie kan achtergrondmuziek bieden tijdens het lezen.

Om MP3-bestanden naar je Kindle te kopiëren, sluit je deze aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Open de Kindle in Windows Verkenner en plaats mp3-bestanden in de muziekmap.

je-kindle-is-meer-dan-een-ereader-5-verborgen-kindle-functies foto 2

Werp uw Kindle daarna uit (of verwijder deze veilig). Druk op je Kindle op de menuknop op het startscherm en selecteer Experimenteel.

je-kindle-is-meer-dan-een-ereader-5-verborgen-kindle-functies foto 3

Selecteer de optie Muziek afspelen naast MP3 afspelen op de experimentele pagina.

je-kindle-is-meer-dan-een-ereader-5-verborgen-kindle-functies foto 4

Druk op Alt+Space-toetsen om het afspelen van MP3 te pauzeren of te hervatten. Druk op Alt+F om naar het volgende nummer te gaan. Op een Kindle Touch verschijnt een muziekspeler onder aan je scherm.

Inbegrepen spellen

Wil je wat games spelen op je Kindle? Kindle-toetsenborden bevatten twee verborgen spellen: Mine Sweeper en GoMoku.

Om Mijnenveger te openen, drukt u op Alt+Shift+M op het startscherm.

je-kindle-is-meer-dan-een-eader-5-verborgen-kindle-functies foto 5

Om toegang te krijgen tot GoMoku, ook bekend als Five in a Row, druk je op de G-toets op het Mijnenveger-scherm. Jij en je Kindle plaatsen om de beurt X's en O's op een bord - het doel is om vijf tekens op een rij te plaatsen voordat je Kindle dat doet!

je-kindle-is-meer-dan-een-ereader-5-verborgen-kindle-functies foto 6

Gratis 3G-browsen

Je Kindle heeft een webbrowser, zodat je op internet kunt surfen zonder van apparaat te wisselen. Natuurlijk biedt het zwart-wit E-Ink-scherm niet de ideale ervaring voor webpagina's.

Als je een 3G Kindle-toetsenbord hebt, kun je overal op het internet surfen via het mobiele 3G-netwerk - gratis! Amazon heeft onlangs een maandelijkse limiet van 50 MB ingesteld, maar je kunt overal toegang blijven krijgen tot Wikipedia en de Amazon Kindle-winkel nadat je deze limiet hebt bereikt.

De Kindle Touch heeft overal via 3G toegang tot Wikipedia en de Kindle-winkel, maar moet op wifi zijn om door andere websites te bladeren.

je-kindle-is-meer-dan-een-ereader-5-verborgen-kindle-functies foto 7

Om de Kindle-browser te starten, drukt u op de Menu-knop op het startscherm, selecteert u Experimenteel en selecteert u Browser starten.

je-kindle-is-meer-dan-een-ereader-5-verborgen-kindle-functies foto 8

Je kunt ook de zoekoptie in het menu selecteren om Wikipedia, Google of de Kindle-winkel te doorzoeken.

je-kindle-is-meer-dan-een-ereader-5-verborgen-kindle-functies foto 9

Afbeeldingengalerij

Op een Kindle-toetsenbord kun je afbeeldingsbestanden toevoegen aan de opslag van je Kindle en je Kindle gebruiken als afbeeldingsviewer. De Kindle ondersteunt afbeeldingen in JPEG-, GIF- en PNG-indelingen. De afbeeldingen zijn in zwart-wit, dus u kunt ze desgewenst eerst naar zwart-wit converteren om de bestandsgrootte te verkleinen.

De Kindle Touch ondersteunt deze functie niet - op een Kindle Touch moeten afbeeldingsbestanden die u wilt bekijken eerst worden geconverteerd naar eBook-indeling.

Sluit je Kindle aan op je computer en maak een nieuwe map met de naam afbeeldingen in de hoofdmap.

je-kindle-is-meer-dan-een-eader-5-verborgen-kindle-functies foto 10

Maak in de afbeeldingenmap een of meer afbeeldingengalerijmappen. Plaats uw afbeeldingsbestanden in deze submappen.

je-kindle-is-meer-dan-een-eader-5-verborgen-kindle-functies foto 11

Nadat je je Kindle hebt losgekoppeld van je computer, druk je op Alt+Z om de bestanden op de opslag van je Kindle opnieuw te scannen. Je ziet een nieuwe optie in je bibliotheek voor elke afbeeldingengalerij die je hebt gemaakt.

je-kindle-is-meer-dan-een-eader-5-verborgen-kindle-functies foto 12

Open een van de afbeeldingsgalerijen en gebruik deze sneltoetsen:

  • f - Schakel de modus Volledig scherm in
  • q – Inzoomen
  • w – Uitzoomen
  • e – Standaard zoom
  • c – Werkelijke afbeeldingsgrootte
  • r – Afbeelding draaien
  • 5-weg richtingspad – Pan

je-kindle-is-meer-dan-een-ereader-5-verborgen-kindle-functies foto 13

Screenshots maken

Druk op Alt+Shift+G om een ​​screenshot van het scherm van je Kindle te maken. (De Shift-toets is de pijl omhoog op uw toetsenbord.) Het scherm knippert.

Druk op een Kindle Touch zonder toetsenbord op de startknop en houd deze ingedrukt, tik één keer op het scherm zonder de startknop los te laten, wacht nog een paar seconden en laat vervolgens de startknop los.

De schermafbeeldingen worden opgeslagen in GIF-indeling en verschijnen in de documentenmap op je Kindle.

je-kindle-is-meer-dan-een-eader-5-verborgen-kindle-functies foto 14


Bekijk Haal meer uit je Kindle: tips, trucs, hacks en gratis boeken voor nog meer geweldige Kindle-tips!

Meer verhalen

Download gratis de 'Persoonlijke eenheid bereiken - 12.04 Unity Customization Guide'

Zodra u uw glanzende nieuwe Ubuntu 12.04-systeem hebt ingesteld, is de kans groot dat u de Unity-gebruikersinterface wilt aanpassen aan uw behoeften. Dat lijkt misschien een ontmoedigende taak als je nieuw bent bij Unity ... en dat is waar ...

Geek Trivia: de glyphs in welke videogame zijn direct vertaalbaar naar het Engels?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat je zei: Favoriete Geek TV Show

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete geek-tv-show te delen en nu zijn we terug om enkele van de meest populaire nominaties uit te lichten.

Eenvoudig eerdere versies van het .Net Framework installeren in Windows 8

Programma's die voor eerdere versies van Windows zijn geschreven, werken niet in Windows 8, tenzij u een oudere versie van het .Net Framework hebt geïnstalleerd. U kunt eenvoudig zowel de nieuwe als de oudere versies van het framework tegelijkertijd uitvoeren.

Geek Trivia: Waar bevindt zich de meest afgelegen geocache?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De internetkaart brengt 350.000 websites in een op verkeer gebaseerde kaart in kaart

De internetkaart is een interactieve kaart die via gewogen cirkels 350.000 websites in relatie tot elkaar in kaart brengt. Zoom over de kaart om de, vaak verrassende, verbanden tussen uw favoriete websites te zien.

E-mail verzenden vanaf de opdrachtregel in Windows (zonder extra software)

In Windows is er geen manier om native e-mail te verzenden vanaf de opdrachtprompt, maar omdat u met PowerShell het onderliggende .Net Framework kunt gebruiken, kunt u eenvoudig een e-mail maken en verzenden vanaf de opdrachtregel.

5 Windows-opdrachtprompttrucs die u waarschijnlijk niet kent

We hebben de neiging om de opdrachtprompt hier bij How-To Geek vrij veel te gebruiken, dus hebben we besloten je 5 trucs te laten zien die we in de opdrachtprompt gebruiken en die je misschien niet kent - lees verder om erachter te komen wat ze zijn.

Geek Trivia: welk groot videogamebedrijf is ook eigenaar van een Major League Baseball-team?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Week in Geek: Google Chrome Dev Channel krijgt de mogelijkheid voor verpakte apps

Onze laatste editie van WIG voor juli staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Google test een nieuw lay-outontwerp op zijn pagina met zoekresultaten, Microsoft's nieuwe Office Web Apps zijn beschikbaar om uit te proberen, een nieuwe Android-malware bedriegt gebruikers met echte Opera Mini en meer.