Japan krijgt een nepvriendenservice

Het nemen van selfies lijkt nog steeds een rage en ik weet zeker dat de verkoop van selfiesticks sterk blijft, ook al praat niemand er meer over. Maar wat is er beter dan een selfie van jou alleen? Hoe zit het met jou en al je vrienden die er samen heel gelukkig uitzien?

Er is echter één probleem met het maken van een foto van jou en je vrienden, en het lukt niet om iedereen tegelijkertijd op dezelfde plek te krijgen. Het is het feit dat er veel mensen zijn zonder vrienden. In Japan is dat geen probleem dankzij een service van Family Romance genaamd Real Appeal.Als je een foto met vrienden wilt maken, maar er geen hebt, stuurt Family Romance enkele vrienden naar een locatie naar keuze om de foto toch te laten gebeuren. Tegen een vergoeding poseren, glimlachen en kijken ze oprecht vriendelijk in uw gezelschap. Family Romance verdient wat geld en klanten krijgen een afbeelding om op die uiterst belangrijke sociale netwerken te plaatsen.

Verwant

  • Hands-on met de Meitu T8 Selfie Phone Hands-on met de Meitu T8 Selfie Phone

Zoals RocketNews24 terecht opmerkt, kan dit tijdelijk je echte vriendenprobleem oplossen, maar doet het echt iets voor je online sociale profiel? Er is ook een groot probleem met de Real Appeal-service. Family Romance stuurt medewerkers erop uit om als vrienden op te treden, en dat zijn er maar een beperkt aantal. Na een tijdje zal het gemakkelijk zijn om ze in afbeeldingen te zien verschijnen als geen echte vrienden.

Klanten kunnen het echter door elkaar halen. Met Family Romance kun je het geslacht, de leeftijd en een aantal visuele kenmerken selecteren die je bij je vrienden wilt hebben. De service suggereert ook dat het een geweldige manier kan zijn om een ​​ex jaloers te maken en mogelijk terug te krijgen.

Wat de kosten betreft, het is minimaal $ 71 per vriend, waarmee je twee uur bij hen krijgt. Als je bijvoorbeeld rekwisieten op de foto gebruikt, wil je een scène waar vrienden eten en drinken, de rekening daarvoor is ook de verantwoordelijkheid van de klant. Dus nepvrienden zijn niet goedkoop.

Aanbevolen verhalen

De nieuwe on-demand muziekservice van Pandora is prachtig, maar is dat genoeg?

Pandora's echte concurrentie met Spotify is eindelijk hier en het is prachtig - maar is dat genoeg om succes te vinden?

De EV-activiteiten van Detroit Electric krijgen een jumpstart van $ 1,8 miljard

Een Chinese joint venture zal het Amerikaanse bedrijf helpen de productie op te voeren.

Wat is de oplossing voor nepnieuws?

Nepnieuws gaat veel verder dan satirische websites die een punt willen maken over de absurditeit van een actualiteit. In plaats van een lach op te roepen of een conve...

'Pokémon Duel' brengt Pikachu en vrienden vandaag naar iOS, Android

Dat klopt - er is nog een mobiel Pokémon-spel in de stad.

Prius-plug-inrijders in Japan kunnen echte beloningen verdienen voor elektrisch rijden

Omdat geld besparen op gas gewoon niet genoeg stimulans was. Kopers van nieuwe plug-in Prius-modellen in Japan (in de VS bekend als de Prius Prime) zullen nog een ins...