iTunes Verwijderen Probleem

Het volledig verwijderen van iTunes van uw computer is een enorm gedoe. Als je toevallig de versie met de iPhone-update hebt gedownload, is dat nog meer het geval. Het programma klauwt zich graag diep in je systeem. Het volgende is een reeks schermafbeeldingen die het gedoe demonstreren. Dit is het verwijderen van iTunes 7.3 van een XP-machine.

OK, hier gaan we ... Verwijderen ...

itunes-de-installatie-gedoe foto 1Nou, ik heb mijn weg naar het Configuratiescherm genavigeerd om het te verwijderen ...

itunes-de-installatie-gedoe foto 2

tik tok... tik tok...

itunes-de-installatie-gedoe foto 3

Oh ja, de heerlijke herstart.

itunes-verwijderen-gedoe foto 4

Uh Oh ... QuickTime vergeten. Hier is een geweldig gratis alternatief!

itunes-de-installatie-gedoe foto 5

Windows weer druk bezig me te redden van mezelf. Bedankt Pal!

itunes-de-installatie-gedoe foto 6

aan het wachten …. aan het wachten …. is dit bijna klaar?

itunes-de-installatie-gedoe foto 7

Nee meneer! We moeten nog steeds van Apple Software Update af.

itunes-de-installatie-gedoe foto 8

Is dit voor echt!?!?

itunes-de-installatie-gedoe foto 9

OK... blijf doorgaan, blijf doorgaan

itunes-de-installatie-gedoe foto 10

Vergis je niet ... Apple gaat geen schone de-installatie uitvoeren ... dus ga naar je C: programmabestanden om deze map te verwijderen.

itunes-de-installatie-gedoe foto 11

OKÉ…. We zijn toch klaar? HA! Je denkt dat het zo gemakkelijk was, nietwaar. Wat zie ik bij het controleren van systeemprocessen, behalve dat het iPhone-proces wordt uitgevoerd. Ja, nog steeds actief na het verwijderen van iTunes, QuickTime en Apple Software Update.

itunes-de-installatie-gedoe foto 12

En dus beginnen we opnieuw.

itunes-de-installatie-gedoe foto 13

Op dit moment ben ik zo gefrustreerd en kwaad dat ik niets anders kan doen dan LMAO!

itunes-de-installatie-gedoe foto 14

Er gaat….

itunes-de-installatie-gedoe foto 15

Correct gedaan? Nee, dat ben je niet als je een volledige verwijdering wilt doen. Het is echter belachelijk om nog meer screenshots te documenteren. Ik zal je echter vertellen dat ik denk dat ik nog ongeveer 7 mappen heb verwijderd die zijn achtergelaten met cachebestanden. Ook heb ik ongeveer 30 registerinstellingen verwijderd! En jij denkt dat Norton een varken is….

Meer verhalen

Vind e-mails met bijlagen met Instant Search van Outlook 2007

Het vak Direct zoeken in Outlook 2007 is een enorme verbetering ten opzichte van eerdere versies van Outlook, maar het onthouden van alle zoekoperators kan een beetje moeilijk zijn, dus hier is een snelle die ik altijd gebruik.

Windows Mobiliteitscentrum gebruiken in Vista

Windows Vista bevat een uiterst handig hulpprogramma genaamd Mobility Center, ontworpen voor laptopgebruikers om u razendsnel toegang te geven tot alle functies die een mobiele gebruiker nodig heeft.

Regelnummers toevoegen in marges van Word 2007

Alle nerds houden van regelnummers... je kunt zelfs regelnummers toevoegen aan je Word 2007-documenten met slechts een paar stappen.

Schakel de automatische herstart van Windows Update tijdelijk uit in Win7 of Vista

U bent dus bezig met iets belangrijks op uw computer wanneer het dialoogvenster Uw computer opnieuw opstarten om de installatie van belangrijke updates te voltooien verschijnt en u wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten.

Forceer Terminal Services-clients om de verbinding te verbreken wanneer ze inactief zijn

Wanneer u servers met Windows Server 2000 of 2003 beheert, is een van de meest frustrerende ervaringen wanneer sessies worden afgebroken, maar de server denkt nog steeds dat ze actief zijn. U krijgt deze foutmelding, die u zeker ooit zult tegenkomen:

Fix 'Nieuwe transactie kan niet deelnemen aan de opgegeven transactiecoördinator' op Server 2003 SP2

Als u een webtoepassing gebruikt met de originele ASP-technologie op Windows Server 2003, kunt u deze foutmelding krijgen zodra u een upgrade naar Service Pack 2 uitvoert: Nieuwe transactie kan niet worden aangemeld bij de opgegeven transactiecoördinator. [-2147168246].

TrueType-lettertypen insluiten in Word- en PowerPoint 2007-documenten

Als je het creatieve type bent dat graag aangepaste lettertypen gebruikt in je documenten of PowerPoint-presentaties, dan is hier een leuke tip om ervoor te zorgen dat de lezers van je document het document zien met de lettertypen intact, precies zoals jij dat wilt.

Opmerkingen gebruiken in Word 2007-documenten

De commentaartool in Word 2007 is een geweldige manier om een ​​rapport of scriptie na te lezen en aantekeningen voor jezelf te maken in plaats van ze op een vel papier te schrijven.

Sudo voor Windows Vista

Als een opdrachtregeljunkie doe ik uiteindelijk bijna alles vanaf een opdrachtprompt. Het probleem is dat Windows Vista geen ingebouwde opdracht heeft om een ​​toepassing in beheerdersmodus te starten.

Stop UltraEdit Foutbericht 'Bestand is waarschijnlijk niet in DOS-formaat'

Als je UltraEdit als je teksteditor gebruikt en veel Linux/Unix-bestanden bewerkt, ben je ongetwijfeld het bericht Bestand is waarschijnlijk niet in DOS-formaat tegengekomen elke keer dat je een bestand opent. Zo irritant...