iTunes verlaten en een nieuwe muziekspeler kiezen

Zoals ik in mijn vorige post schreef; Apple heeft me behoorlijk van streek gemaakt met zijn iPhone-update. Ook laten de vreselijke prestaties van iTunes op Vista niets te wensen over. De iPhone-update was voor mij de laatste druppel. Ik heb besloten om iTunes te dumpen voor een nieuwe muziekspeler. Om te lezen over de nachtmerrie van het volledig verwijderen van iTunes van je computer, ga je naar iTunes Uninstall Hassle. Ik ben al jaren iTunes-gebruiker. Dus het kiezen van een nieuwe speler zal niet gemakkelijk zijn. Veel beproevingen en beproevingen liggen in het verschiet in deze zoektocht. Ik heb besloten om mijn bevindingen gaandeweg te documenteren.

Na wat rond te graven heb ik het teruggebracht tot vier verschillende spelers. De vier in de running zijn Winamp, Quintessential player (wat een OSS-speler is), jetAudio en zelfs (hoest.. hoest) Windows Media Player. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat ik door de jaren heen erg lui ben geweest in mijn mediaspeleronderzoek vanwege de iTunes-kruk. In de komende berichten zal ik het goede, het slechte en het lelijke van elke toepassing schetsen en mijn ervaringen met u delen.

itunes-verlaten-en-een-nieuwe-muziekspeler-kiezen foto 1VLC Video LAN-mediaspeler

itunes-verlaten-en-een-nieuwe-muziekspeler-kiezen foto 4

VLC is mijn favoriete videospeler en ik hoop dat dit altijd zo zal blijven. Ik gebruik VLC veel! Vooral als ik snel een muziekbestand wil openen of een video wil bekijken. VLC is geweldig omdat het in principe elk type mediabestand kan afspelen dat je maar kunt bedenken zonder dat je een heleboel codecs en plug-ins hoeft te zoeken en installeren. De aanpassingsopties zijn eindeloos, je kunt elk aspect van de video die je afspeelt echt aanpassen. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over VLC als videospeler. Maar als primaire muziekspeler heb ik meer nodig. VLC biedt gewoon niet alle functies die ik wil van een primaire muziekjukebox.

Meer verhalen

Windows Mobiliteitscentrum gebruiken in Vista

Windows Vista bevat een uiterst handig hulpprogramma genaamd Mobility Center, ontworpen voor laptopgebruikers om u razendsnel toegang te geven tot alle functies die een mobiele gebruiker nodig heeft.

Regelnummers toevoegen in marges van Word 2007

Alle nerds houden van regelnummers... je kunt zelfs regelnummers toevoegen aan je Word 2007-documenten met slechts een paar stappen.

Schakel de automatische herstart van Windows Update tijdelijk uit in Win7 of Vista

U bent dus bezig met iets belangrijks op uw computer wanneer het dialoogvenster Uw computer opnieuw opstarten om de installatie van belangrijke updates te voltooien verschijnt en u wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten.

Forceer Terminal Services-clients om de verbinding te verbreken wanneer ze inactief zijn

Wanneer u servers met Windows Server 2000 of 2003 beheert, is een van de meest frustrerende ervaringen wanneer sessies worden afgebroken, maar de server denkt nog steeds dat ze actief zijn. U krijgt deze foutmelding, die u zeker ooit zult tegenkomen:

Fix 'Nieuwe transactie kan niet deelnemen aan de opgegeven transactiecoördinator' op Server 2003 SP2

Als u een webtoepassing gebruikt met de originele ASP-technologie op Windows Server 2003, kunt u deze foutmelding krijgen zodra u een upgrade naar Service Pack 2 uitvoert: Nieuwe transactie kan niet worden aangemeld bij de opgegeven transactiecoördinator. [-2147168246].

TrueType-lettertypen insluiten in Word- en PowerPoint 2007-documenten

Als je het creatieve type bent dat graag aangepaste lettertypen gebruikt in je documenten of PowerPoint-presentaties, dan is hier een leuke tip om ervoor te zorgen dat de lezers van je document het document zien met de lettertypen intact, precies zoals jij dat wilt.

Opmerkingen gebruiken in Word 2007-documenten

De commentaartool in Word 2007 is een geweldige manier om een ​​rapport of scriptie na te lezen en aantekeningen voor jezelf te maken in plaats van ze op een vel papier te schrijven.

Sudo voor Windows Vista

Als een opdrachtregeljunkie doe ik uiteindelijk bijna alles vanaf een opdrachtprompt. Het probleem is dat Windows Vista geen ingebouwde opdracht heeft om een ​​toepassing in beheerdersmodus te starten.

Stop UltraEdit Foutbericht 'Bestand is waarschijnlijk niet in DOS-formaat'

Als je UltraEdit als je teksteditor gebruikt en veel Linux/Unix-bestanden bewerkt, ben je ongetwijfeld het bericht Bestand is waarschijnlijk niet in DOS-formaat tegengekomen elke keer dat je een bestand opent. Zo irritant...

Een film maken/bewerken met Windows Movie Maker in Windows Vista

In deze tutorial laat ik je zien hoe je Windows Movie Maker (een zeer videobewerkingssoftware in Windows Vista) kunt gebruiken om films te bewerken en te maken.