Schakel het vervelende uit Dit apparaat kan een sneller ballonbericht uitvoeren in Windows 7

Ben je het beu om te zien dat dit apparaat sneller een ballonbericht kan weergeven telkens wanneer je een ouder flashstation of ander apparaat gebruikt? Hier laten we u zien wat u moet doen om er voor eens en voor altijd vanaf te komen.

U kent het bericht ... het verschijnt wanneer u een ouder USB-station plaatst en vertelt u dat het sneller kan werken. Klik op het ballonbericht om een ​​lijst met beschikbare USB 2.0-poorten te zien.

schakel-de-vervelende--en-ldquo;dit-apparaat-kan-sneller-en-rdquo-presteren;-ballonbericht-in-windows-7 foto 1Schakel onder aan het venster Dit apparaat kan sneller presteren het selectievakje uit Vertel me of mijn apparaat sneller kan werken en sluit het venster.

schakel-het-vervelende--en-ldquo;dit-apparaat-kan-sneller-en-rdquo-presteren;-ballonbericht-in-windows-7 foto 2

Dat is alles. Nu zul je niet geïrriteerd raken door dat bericht wanneer je een oudere flashdrive of ander apparaat gebruikt.

Meer verhalen

Een snelkoppeling toevoegen in PowerShell met aliassen

Een hardwerkende beheerder is constant meerdere programma's aan het openen en sluiten om werk gedaan te krijgen. Wanneer je in PowerShell werkt, kunnen we aliassen gebruiken om zo snel mogelijk over te schakelen naar een nieuw programma.

Derde jaar How-To Geek: vertakken en wild groeien

Het is het einde van het jaar, de tijd waarin iedereen terugkijkt op het jaar ervoor en terugdenkt aan wat er is gebeurd. Het is tijd voor navelstaren, mensen!

Zorg ervoor dat collega's die belangrijke e-mail hebben gezien met leesbevestiging en e-mail met uitstelherinnering

Veel mensen vragen hoe ze een e-mail kunnen plannen voor een bepaalde datum en met een goede reden. Omdat we hopen dat onze collega's datums en tijden voor vergaderingen instellen in hun Outlook-agenda en een herinnering instellen, is er altijd iemand die de e-mail gemakkelijk niet heeft ontvangen. Vandaag zullen we kijken naar een paar gemakkelijk te

Absoluut geweldige Lego-achtergronden voor je bureaublad

Het is geen geheim dat we hier dol zijn op een geweldige set wallpapers, en toen we het eerste Lego-behang tegenkwamen, wisten we wat we moesten doen: nog een wallpaper-verzameling samenstellen voor onze geweldige lezers!

De taakbalk van Windows 7 consolideren met Jumplist Launcher

De nieuwe taakbalk in Windows 7 is een geweldige nieuwe functie, maar soms heb je misschien te veel apps en niet genoeg ruimte. Vandaag bekijken we Jumplist Launcher waarmee u de app-opstartprogramma's op de taakbalk kunt consolideren.

Mouse Extender maakt Windows-navigatie eenvoudiger

Navigatie in Windows 7 is een stuk makkelijker met de nieuwe Taakbalk, maar het zou makkelijker kunnen met alles op één centrale plek. Mouse Extender is een gratis hulpprogramma waarmee u gemakkelijker door Windows kunt navigeren.

Vind de werkelijke locatie van een website met Chrome-vlaggen

Heb je de Flagfox Extension-goedheid van Firefox in Google Chrome gewild? Nu kunt u het krijgen met de Chrome Flags-extensie.

Start Windows-toepassingen sneller met uitvoerder

Er zijn een paar applicatiestarters om uit te kiezen, Launchy is waarschijnlijk de meest bekende. Een app-starthulpprogramma dat onder de radar lijkt, is Executor. Hoewel vergelijkbaar met Launchy in zijn interface, zou je kunnen stellen dat Executor superieur is in zijn extra functionaliteit. Jij kan

Voer Linux-apps op uw Windows-machine op de gemakkelijke manier uit

Misschien ben je geïnteresseerd in het uitproberen van Linux-applicaties, maar het idee om een ​​dual-boot-systeem te maken, langzame Live-cd's te gebruiken of een VM in te stellen, spreekt je niet aan. Vandaag bekijken we andLinux waarmee u Linux-toepassingen op uw Windows-computer kunt uitvoeren.

Webpagina's opschonen om op een eenvoudige manier aantekeningen te maken of af te drukken

Wilt u een gemakkelijke manier om alle rommel van een webpagina te verwijderen en de opmaak te behouden, zodat u deze met een enkele klik mooi kunt kopiëren/plakken of afdrukken? Zie hoe eenvoudig het is met de Clippable Bookmarklet.