IntoNow identificeert elk tv-programma op geluid

intonow-identificeert-elke-tv-show-by-sound foto

IntoNow is een slimme sociale netwerktoepassing voor iOS die het supereenvoudig maakt om met je vrienden te delen naar welk tv-programma je kijkt, omdat het elke tv identificeert (tot aan het afleveringsnummer) door gewoon 4-12 seconden van de show te horen.

Het is zo netjes als het klinkt. Download de app naar uw iOS-apparaat, start hem, begin met luisteren en richt de microfoon op de televisie. In onze tests identificeerde het elke aflevering die we erop gooiden correct: Aqua Teen Hunger Force, Simpsons, Dexter, Happy Town, Harper's Island en meer. Het enige struikelblok dat we tegenkwamen, was dat het niet de laatste aflevering van een show identificeerde die alleen online was uitgezonden; IntoNow bouwt zijn database op door uitzendingen te scannen en alleen-web-uitzendingen vliegen van de radar. Dat kleine voorbehoud terzijde, de app is verbazingwekkend getalenteerd in het identificeren van shows.Het hele punt van de zo coole, bijna magische identificatiekracht van de IntoNow-app is om het gemakkelijk te maken om te delen wat je aan het kijken bent met je vrienden. Zodra je de show hebt geïdentificeerd, kun je deze delen met je vrienden, zien en reageren op wat ze kijken, en zelfs met één klik toegang krijgen tot IMDb, Netflix en iTunes om meer te weten te komen over de show of in de wachtrij te staan ​​/ deze te kopen.

IntoNow [iTunes via Mashable]

Meer verhalen

KooBits organiseert, opent en synchroniseert uw eBooks met Dropbox

Als je op zoek bent naar een allesomvattende oplossing voor het organiseren van je eBooks, het maken van back-ups en het synchroniseren met Dropbox, en het lezen en annoteren ervan, dan is KooBits een gratis op Adobe AIR gebaseerde oplossing.

Hoe blokkeer je vervelende sms-spam?

De afgelopen dagen is mijn mobiele telefoon overspoeld met sms-spam. Ja, het is een verdachte timing, aangezien Facebook net is begonnen onze telefoonnummers aan app-makers te geven, maar hoe dan ook, hier zijn enkele tips voor het blokkeren van vervelende sms-spam.

Hoe u uw eigen geluidsclips in portaalstijl kunt maken

Als je Portal ooit hebt gespeeld, dan weet je hoe heerlijk griezelig de stem van GlaDOS kan zijn. Hier leest u hoe u uw eigen geluidsclips met GlaDOS-thema kunt maken, zodat u de op Portal gebaseerde horror kunt verspreiden.

Apps installeren die niet in de Play Store op uw Android-apparaat staan

Hoewel de Google Play Store duizenden en duizenden applicaties biedt om uit te kiezen, wil je soms loskomen en applicaties installeren die niet beschikbaar zijn in de officiële winkel van Google. Lees verder om te leren hoe.

Vraag de lezers: heeft u virtuele besturingssystemen op uw computer geïnstalleerd?

Virtualisatiesoftware is een geweldige manier om nieuwe besturingssystemen uit te proberen of dubieuze software te testen zonder uw belangrijkste besturingssysteem te beschadigen. Deze week willen we weten of je virtuele besturingssystemen op je computers hebt ingesteld.

Pictogrammen voor iOS en Mac OS X van Apple zijn bezaaid met kleine hints en verwijzingen naar Apple's basis van operaties, Steve Jobs, en computer- en programmeergrappen.

Kongregate Arcade zet honderden games op je Android-telefoon

De razend populaire sociale gaming-site Kongregate heeft een mobiele gaming-app voor Android-telefoons uitgebracht. Vanuit de enkele app heb je toegang tot meer dan 300 games, kun je ze downloaden om offline te spelen en meer.

Het notoir moeilijke pengereedschap in Photoshop gebruiken en beheersen

Photoshop en Illustrator hebben beide een duister punt dat veel gebruikers liever vermijden: de beruchte Pen Tool. Het kan intimiderend zijn, maar het kan worden beheerst en het is zeker niet onmogelijk om te gebruiken. Blijf lezen voor tips en video's om te helpen.

Bedien XBMC vanaf uw iPhone of iPod Touch

U hoeft niet meer door uw mediacentrum te navigeren alsof het de 20e eeuw is. De toekomst is nu en je kunt door je media zippen en XBMC bedienen met het touchscreen van je iOS-apparaat.

Heatmapper brengt uw wifi-signaalsterkte in kaart

Als je een kraal probeert te krijgen op de zwakke plekken in de wifi-dekking van je kantoor of thuis, maakt de gratis Windows-applicatie Heatmapper korte metten met het genereren van een heatmap van de signaalsterkte voor je locatie.