Internet Explorer-bladwijzers opslaan

Persoonlijk is de enige keer dat ik Internet Explorer meer gebruik, als ik Windows-updates download of als een bepaalde pagina niet correct wordt weergegeven met Firefox. Daarover gesproken ... er is een geweldige Firefox-extensie voor precies zo'n situatie IE Tab.

Voor werk bevind ik me echter in situaties waarin ik IE voor gebruikers moet instellen. Vandaag moest ik een oude IE-truc uithalen voor een gebruiker die overschakelde naar een ander werkstation. Ze wilden hun bookmarks van IE meenemen. Hier is hoe.

Open Internet Explorer en klik op Bestand importeren en exporteren...save-internet-explorer-bladwijzers foto 1

Hierdoor wordt de wizard Importeren/Exporteren gestart. Klik volgende.

save-internet-explorer-bladwijzers foto 2

Omdat we de bladwijzers van deze machine opslaan, kiest u Favorieten exporteren. Zoals u kunt zien, kunt u desgewenst ook cookies en RSS-feeds exporteren. Klik volgende.

save-internet-explorer-bladwijzers foto 3

Uw map Favorieten is gemarkeerd. Klik volgende.

save-internet-explorer-bladwijzers foto 4

Nu willen we een locatie kiezen om de favorieten op te slaan. Hier koos ik een netwerkschijf. U kunt ze ook opslaan op een flashstation of een diskette als het bestand niet te groot is. Nadat u een locatie hebt geselecteerd om het bestand op te slaan, klikt u op Volgende.

foto opslaan-internet-explorer-bladwijzers 5

Zodra de wizard klaar is met het opslaan van de bestanden, klikt u op OK. Klik vervolgens op de knop Voltooien.

foto opslaan-internet-explorer-bladwijzers 6

save-internet-explorer-bladwijzers foto 7

Dat is alles! Wanneer u nu naar de nieuwe machine gaat, voert u gewoon de wizard Importeren en exporteren uit en kiest u Favorieten importeren en wijst u vervolgens naar de opgeslagen locatie.

Meer verhalen

Klassieke VST-plug-ins voor thuisopname

Aangezien ik een gitarist ben en dol ben op computertechnologie, zou het niet goed zijn als ik geen enkele artikelen over thuisopname zou opnemen. Ik ben geenszins een expert op dit gebied. Muziek is een hobby voor mij en ik leer van de ervaringen van anderen en good old fashion trial and error.

Snelle tip: pas uw Excel 2007-werkbalk voor snelle toegang aan

Het nieuwe lint in Office 2007 kan even wennen zijn, dus de werkbalk Snelle toegang is een geweldige manier om uw meest gebruikte opdrachten op een enkele werkbalk te plaatsen terwijl u aan het lint went.

Automatiseer het toevoegen van bladwijzers aan del.icio.us

Ik gebruik del.icio.us om al mijn zelden gebruikte bladwijzers op te slaan, maar ik heb gemerkt dat browsen op tag gewoon niet erg efficiënt voor mij is. Ik gebruik altijd een volledige tekstzoekopdracht door mijn bladwijzers om te vinden wat ik zoek, dus waar ik echt naar op zoek ben, is een opslagoplossing met één klik vergelijkbaar met de

Omgaan met Windows Vista-tijdsynchronisatieproblemen

Veel mensen hebben problemen gemeld met het synchroniseren van hun klokken met de internettijdservers, vooral time.windows.com, dat een hoop problemen lijkt te hebben met de uptime. We zullen een paar tijdelijke oplossingen doornemen om dit probleem op te lossen.

Wijzig Outlook 2007 om de onderwerpregel boven de afzender weer te geven

Als u liever de onderwerpregel als de bovenste regel ziet wanneer u de verkorte weergave in Outlook gebruikt, kunt u een eenvoudige aanpassing maken om de onderwerpregel bovenaan en het van-adres onderaan weer te geven. Ik heb gemerkt dat dit helpt als je veel e-mails van dezelfde mensen ontvangt, omdat je kunt zien wat de

Bijlagen openen in Outlook 2007 via toetsenbord

Een lezer schreef een tijdje terug met de vraag of er een sneltoets was om bijlagen in Outlook te openen. Aangezien deze gedachte al een aantal keer eerder bij me was opgekomen, zocht ik naar een manier om het te doen. Blijkt dat het eigenlijk vrij eenvoudig is, en ik weet zeker dat velen van jullie zich al hebben gerealiseerd hoe dit te doen.

Automatisch afspelen uitschakelen in Windows Vista

De AutoPlay-opties van Windows Vista zijn een grote verbetering ten opzichte van Windows XP in termen van flexibiliteit, maar helaas zijn er zoveel opties dat het verwarrend kan zijn, vooral omdat er geen specifieke vermelding van USB-flashstations in de opties is.

Wizard Bureaublad opschonen uitschakelen in XP

Een van de irritantere standaardinstellingen in Windows XP is de Desktop Cleanup Wizard. Ik denk dat ik Windows niet nodig heb om me te vertellen wat ik wel of niet op mijn bureaublad moet hebben. Ook heb ik in de IT geconstateerd dat een medewerker een bepaald pictogram een ​​paar maanden niet mag gebruiken en wanneer ze dat pictogram moeten vinden

Systeeminfo voor Windows

Een freeware tool die ik vaak gebruik in de IT is Systeeminfo voor Windows. Dit kleine lichtgewicht hulpprogramma zit boordevol kracht. U hoeft niets op de lokale harde schijf te installeren ... voer het gewoon uit vanaf een springstation of zet het op een schijf. Als je details nodig hebt over een computer waar je aan werkt, SIW

Eerdere meldingspictogrammen opschonen in Windows Vista

Een zeer handige functie in Windows is de mogelijkheid om automatisch systeemvakpictogrammen te verbergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Het probleem is dat Explorer na verloop van tijd een lijst in de cache opslaat van elk afzonderlijk pictogram dat het ooit heeft gezien, en uw lijst kan groeien tot honderden items waarvan Explorer weet.