Instapaper-updates; Sport Native sociale media delen, browsen en meer

instapaper-updates;-sport-native-social-media-sharing-browsing-and-more foto 1De populaire webcontentmanager Instantpaper is geüpdatet naar versie 3.0 en biedt een groot aantal nieuwe functies, zoals native ondersteuning voor het delen van sociale media, een aanbevelingssysteem, in-app surfen op het web en meer.

Vorig jaar hebben we een gedetailleerde handleiding met u gedeeld over hoe u Instapaper kunt gebruiken om inhoud van internet op uw iOS-apparaat op te slaan om later te lezen - bekijk het zeker eens als u niet bekend bent met Instapaper. Enkele van de nieuwe functies in Instapaper 3.0 zijn een sociaal aanbevelingssysteem waar je andere Instapaper-gebruikers kunt volgen en de artikelen kunt zien die ze leuk vinden/delen, native ondersteuning voor delen op Twitter, Facebook en andere sociale-mediasystemen, slimme rotatievergrendeling op de weergave en het efficiënter downloaden en opslaan van artikelen.

Bekijk de onderstaande link om een ​​volledig overzicht van de nieuwe functies op de Instapaper-blog te lezen.Instapaper 3.0 is er! [Instapaper via O'Reilly Radar]

Meer verhalen

Hoe u al uw informatie kunt overbrengen naar een nieuwe PS3

De PlayStation 3 kost nu de helft van de prijs, heeft twee keer zoveel opslagruimte en verbruikt de helft van het vermogen. Als je nog een reden nodig hebt om te upgraden, maakt Sony het ook gemakkelijk om al je informatie over te zetten naar een nieuwe console.

Hoe u de venstertransparantie in Windows 7 kunt wijzigen met een sneltoets

Linux heeft veel eye-candy vanwege Compiz, waarvan mijn favoriet de plug-in voor vensterdekking is. Met behulp van een kort AutoHotKey-script kunt u dezelfde functionaliteit toevoegen aan Windows 7.

Voeg een lichtgewicht teksteditor in Textmate-stijl toe met Dropbox-synchronisatie met Chrome en Iron

Ben je op zoek naar een goede tekstbewerkingsomgeving met ingebouwde Dropbox-synchronisatie voor je browser? Als het antwoord ja is, moet u de SourceKit - Text Editor Inside Chrome-webapp zeker eens proberen.

Vraag de lezers: wat zijn uw beste trucs voor het bestrijden van malware?

Malware is steeds geavanceerder en wijdverbreid geworden; het is belangrijker dan ooit om een ​​robuuste toolkit te hebben om ermee om te gaan. Deze week willen we horen over uw favoriete tips en trucs voor het omgaan met malware-plagen.

Lezerspeiling: gaat u de nieuwe iPad 2 kopen?

Steve Jobs kondigde kort geleden de iPad 2 aan, die een stortvloed aan nieuwe aankopen, upgrades en algemeen op Apple gericht gemompel en vuisttrillingen zal veroorzaken. Ga je een iPad 2 kopen?

Google werkt Picasa-webalbums bij; Nadruk op delen en presenteren

Google heeft de Picasa-webinterface afgestoft en bijgewerkt met de nadruk op het benadrukken van uw foto's en de foto's van degenen waarin u geïnteresseerd bent.

Uwall.tv maakt van YouTube een videojukebox

Als je vaak naar YouTube gaat om je muziek te repareren, is Uwall.tv een video-afspeellijstservice die YouTube verandert in je persoonlijke muziekvideojukebox.

Xoom Giveaway Met dank aan de complete Android-gids [Giveaway]

Als je een Android-fan bent en een Android 3.0-tablet wilt scoren, kun je meedoen om een ​​Xoom-tablet te winnen met dank aan de Complete Android Guide.

Leer contrast aanpassen als een professional in Photoshop, GIMP en Paint.NET

Helderheids- en contrasthulpmiddelen zijn voor beginners! Heb je je ooit afgevraagd welke grafische programma's geavanceerde gebruikers bieden om ervoor te zorgen dat hun foto's een grote waarde hebben? Lees verder om meer te weten te komen over niveaus, curven en histogrammen in drie hoofdprogramma's.

Een back-up maken van uw webgebaseerde e-mailaccount met Thunderbird

Als de Gmail-angst eerder deze week je doet nadenken over het maken van een back-up van je Gmail- of andere webgebaseerde e-mailaccount, zijn we er om je te helpen. Lees verder om te leren hoe u een back-up van uw webgebaseerde e-mail maakt met behulp van de open source e-mailtoepassing Thunderbird.