Installeer Windows Live Essentials in Windows 7

U begint dus fris met het nieuwe Windows 7-besturingssysteem, maar merkt op dat er enkele van uw favoriete Windows-toepassingen ontbreken. Vandaag bekijken we het installatieprogramma van Windows Live Essentials om uw favoriete Microsoft-applicaties in te stellen.

Met de Windows 7-release heeft Microsoft verschillende eerder gebundelde applicaties zoals Mail, Messenger en Photo Gallery weggelaten. Deze apps worden nu gebrandmerkt als hun Live Essentials-suite en zijn beschikbaar als een afzonderlijke download. Hierdoor kan Microsoft deze functies bijwerken en verbeteren zonder het kernbesturingssysteem te storen.

Live Essentials installerenGa naar Start Aan de slag Get Windows Live Essentials . om die MS-apps waar je zo van houdt terug te krijgen

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 1

U wordt naar de Windows Live-pagina gebracht waar u uw taal kunt selecteren en het uitvoerbare bestand van Windows Live Setup kunt downloaden.

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 2

Kies uit de lijst met MS-programma's om te installeren. Messenger, Mail, Photo Gallery, Movie Maker en meer zijn allemaal beschikbaar om te downloaden.

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 3

Er wordt een voortgangsscherm weergegeven terwijl uw selecties zijn geïnstalleerd. De hoeveelheid tijd die nodig is, is afhankelijk van welke en hoeveel programma's u kiest.

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 4

Nadat de programma's zijn geïnstalleerd, ziet u ze in het menu Start onder Windows Live.

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 5

Windows Live-toepassingen

Windows Live Mail vervangt Outlook Express en Windows Mail die bij Vista werden geleverd. Het is een geweldige complete e-mailtoepassing met agenda, RSS-feeds en heeft de mogelijkheid om meerdere webaccounts te controleren. Als u niet voor Outlook wilt betalen, is dit een geweldige manier om aan uw e-mailbehoeften te voldoen.

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 6

Windows Live Photo Gallery biedt een gratis manier om al uw digitale foto's op te slaan, te ordenen en te delen. U kunt er ook gemakkelijk foto's mee bewerken, in een diavoorstelling bekijken en ze op internet delen.

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 7

Natuurlijk kent u Windows Live Messenger voor instant messaging, foto's uitwisselen en spelletjes spelen met andere MSN-gebruikers.

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 8

Movie Maker beta vervangt Windows Movie Maker dat bij XP werd geleverd en laat je foto's, videoclips en muziek importeren in je eigen persoonlijke video.

install-windows-live-essentials-in-windows-7 foto 9

Met deze populaire en veelgebruikte applicaties kan Microsoft ze regelmatiger verbeteren en updaten zonder dat de gebruiker veel updates en patches hoeft te doorlopen. Dit zorgt ook voor een eenvoudigere installatie en geeft u meer keuze in wat u wel of niet wilt installeren. Zorg ervoor dat u ook onze artikelen leest over het maken van een back-up van Windows Live Writer-instellingen en het gebruik van Windows Live Family Safety Filter om uw kinderen op de pc te beschermen.

Download Windows Live Essentials Installer

Meer verhalen

Snelle en gemakkelijke toegang tot uw favoriete Google-services met GButts

Ben je dol op al die Google-goedheid, maar wil je niet meerdere startpagina's bij het opstarten of afhankelijk zijn van meerdere bladwijzers om toegang te krijgen tot je favoriete services? Nu heb je gemakkelijk toegang tot al die Google-goedheid met GButts.

Een hyperlink naar een ander document maken in een Excel-werkblad

Soms wilt u misschien informatie uit andere documenten delen in Microsoft Excel. Hier laten we u zien hoe u een hyperlink naar een ander document maakt.

Profiteer van snelle en eenvoudige eenheidsconversie met Convert voor Windows

Heeft u ooit een snelle ombouw van een unit nodig en wenst u een oplossing die gemakkelijk toegankelijk is? Nu kunt u unit-conversie goedheid hebben op uw thuiscomputer en als een draagbare app met Convert voor Windows.

Bekijk websitedomeinnamen duidelijk met Locationbar2

Heb je een snelle en gemakkelijke manier nodig om de domeinnaam van een website te laten opvallen om spoofpogingen te voorkomen? Dat kan nu met Locationbar2 voor Firefox.

Activeer de opnieuw ontworpen nieuwe tabbladinterface in Google Chrome

Heb je gehoord over de nieuw ontworpen (en aanpasbare) interface voor nieuwe tabbladen in Google Chrome? Nu kunt u ook genieten van al die vernieuwde goedheid van nieuwe tabbladen met een simpele aanpassing.

Pandora One is een waardevolle upgrade voor uw huidige Pandora-account

Pandora is al lang een van de coolste gratis streaming muziekdiensten op het net. Ze bieden nu een premium-account aan met de naam Pandora One met nieuwe functies, geen advertenties en een betere muziekkwaliteit.

Pas op! Google Reader Notifier voor Firefox is nu crapware

Iedereen die de zeer populaire Google Reader Notifier-extensie voor Firefox gebruikt, zou deze waarschijnlijk onmiddellijk moeten verwijderen, omdat deze nu uw browsen bijhoudt en advertenties in uw statusbalk weergeeft zonder uw toestemming. Verachtelijk.

Ontdek de werkelijke locatie van een website met Flagfox

Heb je een website bezocht en je afgevraagd waar deze echt stond? Nu kunt u met Flagfox de echte locatie weten, ongeacht het adres dat in de adresbalk wordt weergegeven.

Synchroniseer uw Outlook en Google Agenda met Google Agenda Sync

Als u voor sommige taken afhankelijk bent van uw Outlook-agenda en voor andere van Google Agenda, kan het vervelend zijn om tussen beide te moeten schakelen. Vandaag kijken we naar de bètaversie van Google Agenda Sync waarmee we evenementen tussen de twee kunnen delen voor een eenvoudigere organisatie.

De laatste ripper

Luister je graag naar je favoriete nummers op Last.FM, maar zou je willen dat er een manier was om de nummers op je lokale harde schijf op te slaan? Vandaag bekijken we The Last Ripper, een platformonafhankelijk hulpprogramma waarmee je Last.FM-nummers en albumhoezen op je computer kunt opnemen.