Installeer KeePass Password Safe op uw op Ubuntu of Debian gebaseerde Linux-systeem

installeer-keepass-wachtwoord-veilig-op-uw-ubuntu-of-debian-gebaseerde-linux-systeem foto 1Altijd al op zoek geweest naar een gemakkelijke manier om KeePass Password Safe 2 op uw Linux-systemen in te stellen? Maak je dan klaar om je te verheugen. Nu kunt u die KeePass-goedheid op uw Ubuntu- of Debian-gebaseerde Linux-systeem krijgen met behulp van een PPA, de opdrachtregel of handmatige installatiebestanden.

Om de nieuwe PPA toe te voegen, opent u het Ubuntu Software Center, gaat u naar het menu Bewerken en selecteert u Softwarebronnen. Open het tabblad Overige software in het venster Softwarebronnen en voeg de eerste van de hieronder getoonde PPA's toe (in rood aangegeven). De tweede PPA wordt automatisch aan uw systeem toegevoegd.

installeer-keepass-wachtwoord-veilig-op-uw-ubuntu-of-debian-gebaseerde-linux-systeem foto 2Zodra u de nieuwe PPA's hebt ingesteld, gaat u terug naar het Ubuntu Software Center en klikt u op de PPA-lijst voor KeePass 2 aan de linkerkant (gemarkeerd met rood in de afbeelding). Er zal een enkele vermelding in het rechterdeelvenster zijn ... klik op Installeren.

installeer-keepass-wachtwoord-veilig-op-uw-ubuntu-of-debian-gebaseerde-linux-systeem foto 3

Nadat de installatie is voltooid, staat KeePass2 voor u klaar in het submenu Accessoires.

installeer-keepass-wachtwoord-veilig-op-uw-ubuntu-of-debian-gebaseerde-linux-systeem foto 4

Het enige dat u hoeft te doen, is uw nieuwe wachtwoorddatabase in gebruik nemen!

Opdrachtregelinstallatie

Voor degenen onder u die de voorkeur geven aan het gebruik van de opdrachtregel voor installatie, gebruik de volgende opdrachten:

sudo apt-add-repository ppa:jtaylor/keepass
sudo apt-get update
sudo apt-get install keepass2

Links

KeePass2 PPA op Launchpad

Download KeePass Password Safe voor uw op Debian gebaseerde Linux-systeem [Debian.org] *Opmerking: handmatige installatiebestanden.

Meer informatie over de Debian/Ubuntu-releases van KeePass Password Safe [KeePass Password Safe-forums]

Bezoek de KeePass Password Safe-startpagina

Bonus

Je kunt de wallpaper die in de bovenstaande screenshots wordt getoond hier downloaden:

De was ophangen om te drogen [Photobucket]

Meer verhalen

Als het gaat om gratis apps, domineert Android [Infographic]

Apple-fans prijzen graag hoeveel apps er in de Appstore zijn - oké, oké, er zijn er nogal wat - maar Android domineert volledig als het gaat om het percentage gratis applicaties.

Gelukkig 30-jarig jubileum computermuis [Geek History]

Je hebt waarschijnlijk je hand nu op een van deze, op het punt om op de titel van dit artikel te klikken om meer te lezen, de eenvoudige computermuis. Vandaag wordt de muis 30 en is min of meer slechts een compacte versie van zijn vroegere zelf.

Breng de schoonheid van Japanse kersenbomen naar uw bureaublad [Windows 7-thema]

Elk jaar zijn de Japanse kersenbomen een prachtig gezicht om te zien wanneer ze in bloei staan. Nu kunt u dit prachtige en unieke lentegevoel aan uw bureaublad toevoegen met het Cherry Blossoms-thema voor Windows 7.

Een IR-repeater instellen om media-uitrusting uit het zicht te houden

Zou het niet fijn zijn als je al je audio-videoapparatuur verborgen zou kunnen houden? Met een IR-repeater kun je alles in een kast of kast verbergen met slechts een kleine IR-dongle die bijna uit het zicht is weggewerkt.

Geek Rants: waarom gebruiken zoveel websites geen printstylesheets?

Het blijft me verbazen dat mensen op een webpagina moeten zoeken naar een link of een knop met de tekst Afdrukken, vooral als je bedenkt dat er een wondertechnologie is die die stap overbodig maakt. Helaas gebruikt bijna niemand het, ook al is het... 10 jaar oud.

Download uw eigen exemplaar van Rubik's Cube voor veel bureaubladplezier

Ben je een Rubik's Cube-fan? Dan heb je geluk! Nu kun je een elektronische versie van dit zeer verslavende spel downloaden om voor jezelf te hebben.

Maximaliseer de magie van meerdere monitoren onder Windows 7

Geen enkele eerdere versie van Windows heeft meerdere monitoren zo goed ondersteund en zoveel opties geboden. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u dingen instelt, de native tools en tools van derden gebruikt en het soort eye-candy krijgt dat alleen meerdere monitoren kunnen ondersteunen.

Installeer een GUI-app om de instellingen van Unity 2D eenvoudig te wijzigen in Ubuntu 11.04

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om de instellingen voor Unity 2D op uw Ubuntu 11.04-systeem aan te passen? Dan hebben we de perfecte app om met je te delen. Mariano Chavero heeft een eenvoudige, gebruiksvriendelijke GUI-app gemaakt waarmee je kunt tweaken ...

Jog.fm genereert afspeellijsten voor uw trainingsavonturen

Het maken van een afspeellijst met oefeningen is lastig; de meesten van ons hebben geen beat-per-minute-tellers ingebouwd in onze hersenen. Genereer de perfecte afspeellijst met behulp van Jog.fm.

Rdd.me combineert leesbaarheid en URL-verkorting in één

Leesbaarheid - de webbrowser-add-on die websites opmaakt zodat ze gemakkelijk kunnen worden gelezen - heeft een nieuwe service uitgerold die URL-verkorting en herformattering van leesbaarheid combineert. Nu kunt u netjes opgemaakte artikelen delen met...