Installeer een GUI-app om de instellingen van Unity 2D eenvoudig te wijzigen in Ubuntu 11.04

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om de instellingen voor Unity 2D op uw Ubuntu 11.04-systeem aan te passen? Dan hebben we de perfecte app om met je te delen. Mariano Chavero heeft een eenvoudige, gebruiksvriendelijke GUI-app gemaakt waarmee je de instellingen van Unity 2D in enkele ogenblikken kunt aanpassen.

Om aan de slag te gaan, downloadt u de juiste versie voor uw computer (32 of 64 bit) en installeert u het .deb-bestand met behulp van het Ubuntu Software Center.

installeer-een-gui-app-om-gemakkelijk-eenheid-2d-en-8217 te veranderen;s-instellingen-in-ubuntu-1104 foto 2Zodra de installatie is voltooid, hoeft u alleen maar snel te zoeken door 2D in te voeren om de app te vinden en te starten. Breng de gewenste wijzigingen aan en sluit het venster wanneer u klaar bent ... de wijzigingen worden automatisch toegepast.

Mariano heeft ook enkele vreemde problemen opgesomd die u kunt ervaren tijdens het gebruik van deze app en de oplossingen daarvoor.

installeer-een-gui-app-om-gemakkelijk-eenheid-2d-en-8217 te veranderen;s-instellingen-in-ubuntu-1104 foto 4

Download de Unity 2D Settings-app [via OMG! Ubuntu!]

Bonus

Je kunt de wallpaper die in de bovenstaande screenshots wordt getoond hier downloaden:

Yoake Mae yori Ruri Iro op [DesktopNexus]

Meer verhalen

Bouw een PVC Didgeridoo om te jammen als een Aboriginal [Weekend Project]

Als het warme weer je doet kriebelen om de garagedeur te openen en te sleutelen, is deze PVC-didgeridoo - een 1500 jaar oud aboriginal instrument - een leuke (en luidruchtige) manier om een ​​zomer van knutselen te beginnen.

Vrijdagpret: Blockgineer

Na weer een lange werkweek is het tijd om te ontspannen en plezier te maken. De game van deze week stelt je denken op de proef terwijl je een parcours bouwt om de ballen aan het einde van het parcours van het startpunt naar hun doelen te krijgen.

Hoe u de toonhoogte en het tempo van een audiotrack onafhankelijk kunt wijzigen

Wanneer u audiotracks samenvoegt, zult u vaak merken dat er verschillen tussen zijn. Met Audacity kun je gemakkelijk het tempo van een nummer veranderen, onafhankelijk van de toonhoogte, of omgekeerd, zodat het beter bij je project past.

Belangrijke waarschuwing: wees voorzichtig met het downloaden van open source-apps via zoeken

We zijn altijd grote voorstanders geweest van open source software, maar de laatste tijd hebben we een verontrustende trend opgemerkt: open source software wordt verpakt in met crapware geladen installatieprogramma's en Google / Bing / Yahoo-advertenties die zijn ontworpen om mensen te misleiden. Hier zijn de details.

Download de nieuwste Firefox Aurora en Nightly Builds, ontvang de Channels-nieuwsbrief

Deze week zijn de nieuwe browserkanalen van Mozilla live gegaan en we hebben de links om u te helpen de versie(s) te krijgen die u het meest wilt. We hebben ook de link voor de nieuwe officiële homepage waar u zich ook kunt aanmelden voor de nieuwsbrief...

Food Lab: de wetenschap van perfect gekookte eieren

Als je hardgekookte eieren altijd met doffe dooiers en schoenachtige blanken zijn geworden - laat je hoofd niet beschaamd hangen, de mijne vaak - deze op wetenschap gebaseerde verkenning van perfect gekookte eieren is voor jou.

Uit de doos met tips: eenvoudige IE-naar-Firefox-synchronisatie, eenvoudige Windows-werkbalken en USB-kabels identificeren

Elke week storten we in onze postzak en delen we leuke tips van je medelezers. Deze week kijken we naar een gemakkelijke manier om uw bladwijzers te synchroniseren tussen IE en Firefox, met behulp van eenvoudige Windows-werkbalken en een slimme manier om USB-kabels te identificeren.

Gmail rolt 'Don't Forget Bob' en 'Got the Wrong Bob?' uit Functies

Gisteren heeft Gmail twee functies van Gmail Labs geüpgraded naar de algemene reeks Gmail-functies - Vergeet Bob niet en heb je de verkeerde Bob? - die je helpen ervoor te zorgen dat je ooit e-mailt...

Hoe u uw cameralens op de juiste manier schoonmaakt [Video]

In de bovenstaande video laten de jongens van de Nikon Help Hotline zien hoe u uw cameralens grondig en grondig kunt reinigen op een manier die stof verwijdert, olie optilt en ervoor zorgt dat uw dure lens niet bekrast wordt in de pr ...

Een harde schijf of flashdrive converteren van FAT32 naar NTFS-indeling

Als je een harde schijf hebt die is geformatteerd met het FAT32-bestandssysteem, heb je misschien ontdekt dat je geen grote bestanden naar die schijf kunt kopiëren. Dus hoe los je dat op en converteer je het bestandssysteem naar NTFS? Hier is hoe.