Ingebouwde snelstartsneltoetsen in Windows Vista

Met Windows Vista kunt u sneltoetsen gebruiken voor de eerste 10 items in het menu Snel starten. Deze sneltoetsen worden automatisch toegewezen, dus u hoeft niets anders te doen dan te begrijpen hoe ze werken.

Voor elk pictogram in de snelstartbalk wordt de sneltoets Win + -nummer toegewezen. Deze worden van links naar rechts toegewezen, 1-9 (en 0 voor 10).

In de volgende schermafbeelding ziet u bijvoorbeeld dat de eerste 4 pictogrammen zijn:  1. Bureaublad tonen
  2. Flip3D
  3. Windows Media Speler
  4. Internet Explorer

ingebouwde-snelle-start-sneltoetsen-in-windows-vista foto 1

Dat zou betekenen dat de automatische sneltoetsen als volgt worden toegewezen:

  1. Win + 1 – Toon bureaublad:
  2. Win + 2 – Flip3D:
  3. Win + 3 – Windows Media Player
  4. Win + 4 – Internet Explorer

Het lijkt een beetje zonde om Show Desktop en Flip3D te gebruiken als je daar toch Win+Tab en Win + D voor kunt gebruiken. Misschien verplaats ik ze...

Meer verhalen

Zoek uit welke online-accounts uw e-mail aan spammers verkopen

Ik ben constant woedend over de hoeveelheid spam die ik elke dag in mijn e-mailaccount krijg. Om een ​​vriend van mij te citeren: Eerlijk gezegd zou dit tegenwoordig het belangrijkste probleem in de wereld moeten zijn. Vergeet de oorlog te verklaren aan willekeurige landen, laten we de oorlog verklaren aan spam en de doodstraf invoeren terwijl we bezig zijn

Defragmenteer meerdere harde schijven tegelijk in Windows

Het hulpprogramma Schijfdefragmentatie in Windows XP bevat geen manier om alle harde schijven tegelijk te defragmenteren, wat onhandig is als u meer dan één harde schijf in uw computer hebt.

Fluxbox installeren op Ubuntu Linux

Ubuntu gebruikt standaard de Gnome-gebruikersinterface. Fluxbox is een alternatieve vensterbeheerder voor Ubuntu die extreem licht en aanpasbaar is.

Installeer KDE (Kubuntu) op Ubuntu

De standaard desktop van Ubuntu gebruikt de Gnome-vensterbeheerder, wat een moeilijke overgang kan zijn voor Windows-gebruikers. Het KDE-bureaublad zou veel bekender zijn voor Windows-gebruikers, omdat KDE iets heeft dat vergelijkbaar is met het startmenu.

Globale adreslijst van Exchange exporteren om toegang te krijgen

Outlook geeft u geen optie om de Exchange Global Address-lijst naar een willekeurig formaat te exporteren. Je hebt niet eens de mogelijkheid om te sorteren tijdens het zoeken, wat me gek maakt.. Als ik wil zien wie er op het kantoor in Houston werken, wil ik niet de hele lijst hoeven door te nemen.

Ontdek welke artikelen het populairst zijn op uw site met Google Analytics

Opmerking: dit artikel was voor de eerdere versie van Analytics

Ontdek welke zoekwoorden bezoekers naar uw site trekken met Google Analytics

Opmerking: dit artikel was voor de eerdere versie van Analytics

Een Windows 10-stijl startmenu krijgen in Windows 8.1

Op 21 januari kondigde Microsoft officieel de nieuwe functies aan die in Windows 10 zouden worden opgenomen. Hoewel je zult moeten wachten op de release om van de meeste nieuwe functies te genieten, kun je vandaag profiteren van het nieuwe Windows 10 Start-menu.

Digitaal rechtenbeheer (DRM)

Digital Rights Management (DRM) is een soort toegangscontroletechniek die wordt gebruikt door houders van auteursrechten, uitgevers en hardwarefabrikanten om het gebruik, de manipulatie en de distributie van digitale inhoud na de eerste verkoop van die inhoud te beperken.

Pandora's nieuwe streaming audio-desktoptoepassing (bèta)

Voor alle fans van Pandora heeft het bedrijf eindelijk een coole desktop-applicatie voor ons gemaakt! Natuurlijk hebben we nog steeds een internetverbinding nodig om Pandora te laten werken. Hier kunnen we het installatieproces bekijken en enkele functies van de applicatie laten zien. Houd er rekening mee dat dit project nog steeds in is