In de barstende elektronicatas van Steve Wozniak

inside-steve-wozniak-and-8217;s-bursting-electronics-bag foto 1Hoewel we best bekend zijn met de gadgetobsessies van Apple-medeoprichter Steve Woz Wozniak, hadden we voorafgaand aan deze openhartige blik in zijn gadgettas geen idee hoe diep zijn verslaving liep.

Woz stuurde een e-mail met de afbeelding die hier te zien is, gekoppeld aan Gizmodo, en onthulde hoe nerd zijn verpakkingsneigingen zijn. De tas bevat twee iPads, vier iPhones, vier horloges, twee GPS-apparaten en een hele reeks andere spullen en opladers. Zelfs als we rekening houden met het feit dat zijn vrouw Janet zijn frequente reisgenoot is, is het nog steeds een behoorlijke stapel uitrusting. Klik op de onderstaande link om de afbeelding van dichtbij te bekijken en zijn overzicht van de inhoud van het pakket te lezen.

De verbazingwekkende inhoud van de reisrugzak van Steve Wozniak [Gizmodo]Meer verhalen

Aangepaste programma's starten vanuit de Run Box in Windows

Als je How-To Geek al een tijdje volgt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat we fans zijn van de Win + R-toetsenbordcombinatie. Ook jij kunt er je voordeel mee doen door er je eigen commando's aan toe te voegen, hier is hoe.

Uit de doos met tips: Xbox-controllers bedienen in Windows, uw computer koel houden in de zomer en een doe-het-zelf-boekscanner

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezerstips uit het vak met tips en opmerkingen van lezers, en delen we deze met de rest. Deze week kijken we naar een alternatieve manier om de Xbox-controller in Windows te bedienen, hoe je je computer koel kunt houden in de zomerse hitte en hoe je een krachtige DIY-boekscanner kunt bouwen.

Geek Trivia: wat was het eerste nummer dat in mp3-formaat was gecodeerd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Mercurius en geluidsgolven [Video]

In deze video wordt een toongenerator gebruikt om specifieke frequenties door een grote kwikdruppel te schieten, wat resulteert in een breed scala aan unieke vormen en patronen gecreëerd door staande golven, maar je moet het echt zien om het te waarderen.

DIY LEGO Kolonisten van Catan Bord combineert twee geeky hobby's in één

Hoewel Kolonisten van Catan (een modulair bordspel) en LEGO (een modulair bouwsysteem) voorbestemd lijken om perfect bij elkaar te passen, is de uitvoering van een functioneel Catan-bord uit LEGO-stenen lastig. Bekijk deze gepolijste build om te zien dat het goed is gedaan.

VPN versus SSH-tunnel: wat is veiliger?

VPN's en SSH-tunnels kunnen beide veilig netwerkverkeer via een versleutelde verbinding tunnelen. Ze lijken in sommige opzichten op elkaar, maar verschillen in andere. Als u probeert te beslissen welke u wilt gebruiken, helpt het om te begrijpen hoe elk werkt.

Ga direct naar bureaubladmodus in Windows 8 bij inloggen (zonder extra software te installeren)

Veel mensen zijn niet tevreden met het feit dat ze gedwongen worden om als eerste te communiceren met het nieuwe startscherm in Windows 8 nadat ze zich hebben aangemeld bij hun systeem. Maar er is een snelle en eenvoudige oplossing om rechtstreeks naar de bureaubladmodus te gaan ...

Geek Trivia: vuurwerk is ontstaan ​​in welk land?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Verouderde computeronderdelen als kunst [DIY]

Als je net als de meeste nerds bent, heb je een doos met verouderde computerapparatuur die je gewoon niet naar de inleverplaats van je stad kunt slepen. Deze eenvoudige tutorial verandert printplaten in kunst aan de muur.

CERN kondigt de ontdekking van een higgs-bosonachtig deeltje aan

Wetenschappers van CERN hebben vandaag een persbericht uitgebracht waarin ze aangeven dat ze een deeltje hebben gevonden dat overeenkomt met het lang gezochte Higgs Boson-deeltje - het God-deeltje, dat zou kunnen helpen onze onde...