iDOS laadt klassieke DOS-spellen op uw iOS-apparaat

idos-laadt-klassieke-dos-games-op-je-ios-apparaat foto 1

Eind vorig jaar haalde Apple iDOS, een DOS-emulator voor iOS-apparaten, uit de App Store. Deze week kwam het terug met enkele aanpassingen die voorkomen dat je iTunes gebruikt om extra DOS-apps in te laden. Bekijk hoe je dat kunt omzeilen zonder je telefoon te jailbreaken.

Ultima Aiera, een website voor fans van de Ultima-gameserie, heeft een tutorial gedeeld waarin wordt gedemonstreerd hoe je iPhone Explorer (dezelfde app die we eerder deze week in onze iOS-databack-up-tutorial hebben gebruikt) kunt gebruiken om extra DOS-games in iDOS te laden, waarmee je effectief omzeilt de beperkingen die Apple oplegde aan de app. Klik op de onderstaande link om hun stapsgewijze handleiding te bekijken om elke gewenste DOS-game in iDOS te krijgen.iDOS 2.0.1 Beschikbaar in de iTunes App Store [Ultimata Codex]

Meer verhalen

Nog een keer tot de overtreding - Facebook-apps hebben nu toegang tot uw adres en telefoonnummer

Net op het moment dat je dacht dat het misschien wat rustiger zou zijn, heeft Facebook opnieuw een stap gezet die meer van je persoonlijke gegevens in gevaar zou kunnen brengen. In de toekomst zullen app-ontwikkelaars van derden nu de mogelijkheid hebben om...

Dial Zero versnelt u door vervelende klantenservicemenu's

Dial Zero is een handige Android-applicatie die je de snelste route laat zien vanaf het begin van je klantenservicegesprek naar een echt mens.

Voltooi Dropquest 2011 en ontvang gratis Dropbox-opslag

Als je een fan bent van Dropbox, de cloudgebaseerde opslagservice en puzzels, dan is Dropquest 2011 een perfecte uitdaging voor jou. Los alle puzzels op en ontvang gratis Dropbox-opslag.

De kinderen hebben geen idee wat oude technologie is [Video]

Als je je maandag oud wilt beginnen, bekijk dan deze video van schoolkinderen die proberen uit te vinden wat ze moeten doen met de technologie van weleer.

Wat is logisch volumebeheer en hoe schakel je het in Ubuntu in?

Logical Volume Manager zorgt voor een abstractielaag tussen uw besturingssysteem en de schijven/partities die het gebruikt. Bij traditioneel schijfbeheer zoekt uw besturingssysteem naar welke schijven beschikbaar zijn (/dev/sda, /dev/sdb, enz.) en kijkt vervolgens welke partities beschikbaar zijn op die schijven

Gebruik het geheime debug-menu van Evernote om het zoeken te optimaliseren en te versnellen

Als je Evernote-installatie traag is geworden na het toevoegen van duizenden notities, kun je het misschien een beetje versnellen met deze geweldige tip van Matthew's TechInch-blog die een geheim debug-menu onthult in de nieuwste Windows-client.

Week in Geek: IPv6-compatibele smartphones compromitteren gebruikersprivacyeditie

Deze week hebben we geleerd hoe je een schijf kunt klonen, het formaat van statische vensters kunt wijzigen en snelkoppelingen voor systeemfuncties kunt maken, 45 verschillende services, sites en apps kunt gebruiken om favoriete sites te lezen, MP3-ondersteuning kunt toevoegen aan Audacity (voor opslaan in MP3-formaat), een Wii game loader voor gemakkelijke back-ups en snelle laadtijden,

Desktop Fun: Triple Monitor Wallpaper Collection Series 1

Drievoudige monitoropstellingen bieden ruime hoeveelheden schermvastgoed, maar kunnen zeer frustrerend zijn om goede achtergronden voor te vinden. Vandaag presenteren we de eerste in een reeks behangcollecties om uw drievoudige monitoropstelling te versieren met veel behanggoedheid.

IBM's Jeopardy Playing Computer Watson laat de pro's zien hoe het moet [Video]

Eerder deze week nam IBM hun Jeopardy spelende supercomputer Watson mee om een ​​oefenronde te spelen met twee menselijke (en ervaren) gevaarlijke spelers. Watson scheurt de poort uit en houdt de afranselingen maar net op.

Pulse is een gestroomlijnde nieuwslezer voor iOS- en Android-apparaten

Als je op zoek bent naar een nieuwslezer met een grote eye-candy en wow-factor gerold met een hoge bruikbaarheid, dan is Pulse een van de meest sexy lezers die er zijn.