iDoneThis registreert uw dagelijkse prestaties via e-mailprompts

idonethis-records-uw-dagelijkse-prestaties-via-e-mail-prompts foto 1

Het bijhouden van je dagelijkse prestaties is een uitstekende motivator en een geweldige manier om te zien wat je hebt bereikt. iDoneThis automatiseert het proces door u dagelijks een e-mailprompt te sturen en uw antwoorden vast te leggen.

Walter Chen, de oprichter van iDoneThis, werd geïnspireerd door de dagelijkse logmethode die we hier bij How-To Geek gebruiken, maar wilde het proces automatiseren en het samenvatten tot een dagelijkse check-in.Elke dag krijg je een e-mail van iDoneThis met de simpele vraag Wat heb je vandaag gedaan?. Beantwoord de e-mail en het logboek dat je hebt gemaakt, wordt toegevoegd aan je agenda op iDoneThis.com. U kunt gemakkelijk door de kalender bladeren om uw eerdere prestaties te zien voor een boost van motivatie vandaag.

Klik op de onderstaande link om de gratis service te nemen voor een proefrit; later op de avond ontvangt u uw eerste e-mailprompt en kunt u beginnen met het registreren van uw prestaties.

iDoneThis

Meer verhalen

Verander uw thuisrouter in een superkrachtige router met DD-WRT

Draadloos is overal en routers zijn de kracht die dit mogelijk maakt, dus waarom zou u de uwe niet een boost geven om er goed van te profiteren? Met DD-WRT kunt u het bereik van uw router vergroten, functies toevoegen en meer.

Hoe veel bestanden tegelijk te hernoemen met Total Commander

Dus je hebt een heleboel bestanden met slordig ogende namen. Het is niet zo dat de namen verkeerd zijn, maar het zijn allemaal kleine letters, ontbrekende spaties en over het algemeen rommelig. Geen probleem voor de multi-rename tool van Total Commander! Lees verder en zie.

Vraag How-To Geek: Greasemonkey in Chrome, bekabeling van een mediacenter en aangepaste Windows 7 Jumplists

U heeft vragen en wij hebben antwoorden. Vandaag bekijken we het gebruik van Greasemonkey-scripts in Google Chrome, het kiezen van de juiste kabel voor uw mediacenter en hoe u een aangepaste Windows 7-jumplist voor elke toepassing kunt maken.

Blootstelling aan straling begrijpen [Infographic]

Als de situatie in de kernreactor in Japan je nieuwsgierig maakt naar blootstelling aan straling en wat de verschillende niveaus en graden betekenen, zou deze gemakkelijk te lezen infographic van XKCD je moeten helpen om dingen op te helderen.

Snel overschakelen naar een andere maand of jaar in de Windows 7-kalender

Windows 7 geeft de mogelijkheid om snel een kalender uit de taakbalk te halen door op de tijd te klikken. Wat u misschien niet weet, is dat u ook snel naar datums in verschillende maanden en jaren kunt springen.

Waarom is glas transparant? [Wetenschap]

De transparantie van glas is zo'n fundamenteel onderdeel van ons dagelijks leven - het zorgt voor licht in onze huizen, goed zicht tijdens het rijden met onze auto's en de kleur van wijn om te bewonderen - maar veel mensen begrijpen het verkeerd...

DIY Hard Drive Dock is een lichtgewicht en snel docking-alternatief

Als je teleurgesteld bent over de prestaties van in de handel verkrijgbare docks voor harde schijven (en meer dan een paar mensen hebben dat), verwijdert deze spartaanse doe-het-zelf-oplossing de knelpunten waarmee de meeste commerciële docks te kampen hebben.

Download de How-To Geek Photoshop CS5 Cheatsheet

Als er een kortere weg of truc is waarmee u tijd kunt besparen, is het onze missie om die hulp aan u door te geven. Onze nieuwe spiekbriefjes zijn een verzameling van precies dat, klaar om te downloaden en geweldig om af te drukken. Hier is de allereerste, voor Photoshop.

Navigeer gemakkelijker door uw PowerPoint-dia's met deze eenvoudige tips

Heb je ooit gemerkt dat je verwoed met je muis klikt om bij de juiste dia te komen die je publiek je vraagt? Als je dat doet, hebben we enkele eenvoudige trucs die je kunt gebruiken om gemakkelijk tussen dia's te wisselen.

De beginnershandleiding voor het gebruik van een AutoHotkey-script

AutoHotkey-scripts zijn een geweldige manier om uw computer aan te passen, maar kunnen in eerste instantie ontmoedigend lijken. Maak je geen zorgen - aan de slag gaan is veel gemakkelijker dan het lijkt! Lees verder om te zien.