ICYMI: Robots willen dat we erop vertrouwen voor dagelijkse taken

Vandaag in In Case You Missed It: De nieuwste dienstrobot die zich bij de Pepper and Buddy-crew voegt, is Big-I, een Kickstarter-bot die 3D-visie, bewegingsregistratie en gezichtsherkenning gebruikt om de mensen in hun huishouden te helpen. We zeggen dat het eruitziet als een rollende prullenbak met een verontrustend groot oog, maar voor wie op zoek is naar een IoT-hub die mobieler is dan Alexa, zou het zeker kunnen werken.

Ondertussen zijn Duke University-onderzoekers op het spoor van ruggenmergletsels en waarom zebravissen volledig kunnen genezen na een snijwond in die regio. Ze hebben het verantwoordelijke eiwit gevonden en gaan nu over op proeven bij muizen; een spannende ontwikkeling voor mensen met schade aan dat lichaamsdeel.

De Trickstick Kickstarter is er en we moeten het verhaal aanbevelen over hackers die de verlichting van een huis kapen met behulp van een drone en een software-update. Deel zoals altijd alle interessante technische of wetenschappelijke video's die je vindt door de #ICYMI-hashtag op Twitter te gebruiken voor @mskerryd.Meer verhalen

Hoe PIN-fouten te herstellen na het herstellen van TWRP Android-back-ups

Het maken van TWRP-back-ups is een must als je Android gaat rooten en aanpassen. Maar als uw telefoon is gecodeerd, kunt u problemen ondervinden met uw pincode of wachtwoordvergrendeling na het herstellen vanaf een back-up. Dit is wat er aan de hand is.

Geek Trivia: welke beroemde computer werd op Valentijnsdag aangekondigd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Waarom schermbeveiligingen niet langer nodig zijn

Screensavers zijn een overgebleven oplossing van een eerdere technologie. Ondanks hun naam besparen screensavers niets meer - het enige wat ze doen is elektriciteit verspillen. Schermbeveiligingen zijn niet nodig op moderne, platte LCD-schermen.

Oude programma's laten werken op Windows 10

De meeste van je Windows-applicaties zouden gewoon op Windows 10 moeten werken. Als ze op Windows 7 werkten, zullen ze vrijwel zeker ook op Windows 10 werken. Sommige oudere pc-applicaties zullen niet alleen werken, maar er zijn veel manieren om ze weer aan het werk te krijgen.

Wat te doen als uw iPhone of iPad geen ruimte meer heeft?

Er is onvoldoende ruimte en uw iPhone zal u laten weten dat uw opslagruimte bijna vol is. U kunt geen nieuwe apps installeren, foto's maken, mediabestanden synchroniseren, updates van het besturingssysteem installeren of iets anders doen waarvoor ruimte nodig is totdat u er een hebt gemaakt.

Afdrukken naar PDF in Windows: 4 tips en trucs

In tegenstelling tot de meeste andere besturingssystemen biedt Windows nog steeds geen eersteklas ondersteuning voor het afdrukken naar PDF's. PDF-afdrukken is echter nog steeds vrij eenvoudig - u kunt snel een gratis PDF-printer installeren of de ondersteuning gebruiken die in verschillende programma's is opgenomen.

Een volledige back-up van een Android-telefoon of -tablet maken zonder uw apparaat te rooten of te ontgrendelen?

Android bevat een ingebouwde manier om een ​​back-up te maken van de inhoud van uw telefoon of tablet en deze te herstellen. Het enige dat u nodig hebt, is een computer en een apparaat met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of nieuwer.

Wat u moet weten over het kopen van aanraakgevoelige Windows 8.1-pc's

Het is nu ruim een ​​jaar geleden dat Windows 8 werd uitgebracht. Er is veel gebeurd: we gebruiken nu Windows 8.1 en er komen elke dag nieuwe apparaten met Intel's Haswell- en Bay Trail-chips uit. Aanraakgevoelige laptops, convertibles en Windows-tablets worden steeds goedkoper en komen steeds vaker voor.

Hoe een Chromebook wordt vergrendeld om u te beschermen

Chromebooks zijn niet zoals traditionele laptops. Ze zijn standaard vergrendeld en starten alleen door Google goedgekeurde besturingssystemen op in hun standaardstatus. Ze zijn veel beperkter dan traditionele Windows-, Mac- of Linux-laptops.

De Google Experience Launcher installeren en gebruiken op elk Android-apparaat

Google werkt aan een nieuwe launcher voor Android, een die Google Now naadloos integreert. De Google Experience Launcher is officieel exclusief voor de Nexus 5, maar je kunt hem gemakkelijk gebruiken op elke andere Android-smartphone of -tablet.