Hyperloop-bedrijf ontwikkelt zijn technologie in Frankrijk

Het zou je vergeven zijn als je vergeet dat er twee bedrijven zijn die proberen de visie van Elon Musk op de toekomst van transport te creëren. Naast het ondertekenen van een paar deals om routes met lokale steden te verkennen, loopt Hyperloop Transportation Technologies nog steeds achter op zijn meer welgestelde concurrent. Nu heeft het bedrijf onthuld dat het zich zal vestigen in de Franse stad Toulouse en een faciliteit van 3.000 vierkante meter zal overnemen die zijn onderzoek zal huisvesten.

Zoals zoveel onderdelen van HTT's bedrijf, lijkt het erop dat het niet heeft hoeven betalen voor de faciliteit waarover het op het punt staat de controle over te nemen. In een verklaring legde het bedrijf uit dat de stad het gebouw 'levert' samen met een buitenterrein dat kan worden gebruikt voor experimenten. De nieuwe locatie bevindt zich op Francazal Airport, dat door de lokale overheid wordt omgevormd tot een 'innovatiepark'.Het lijkt erop dat er een zeer duidelijke splitsing plaatsvindt tussen de twee hyperloop-spelers, althans in de landen waarop ze zich richten. Hyperloop One heeft veel aandacht besteed aan de VS, Azië en de Verenigde Arabische Emiraten. Hyperloop Transportation Technologies heeft ondertussen veel van zijn aandacht gericht op het sluiten van handshake-overeenkomsten met de leiders van Europese steden. Het is nog vroeg, maar deze splitsing kan later gevolgen hebben. Misschien steunt Frankrijk het bedrijf als zijn ogenschijnlijke kampioen in een potentiële hyperloop-ruimterace.

Het nieuws getuigt ook van het talent van CEO Dirk Ahlborn om zeer gewaardeerde activa voor zijn bedrijf te scoren zonder geld uit te geven. HTT heeft eerder beweerd dat het $ 100 miljoen aan investeringen heeft opgehaald, hoewel TechCrunch het cijfer vaststelde op $ 31,8 miljoen. De rest van dat bedrag bestond uit landgebruiksrechten en nog onbetaald werk dat werd uitgevoerd door vrijwillige ingenieurs van HTT.

Aanbevolen verhalen

Goud is niet alleen voor ornamenten - de technologie heeft het enorm te danken

'Goud' en 'technologie' rijmen zeker niet samen, aangezien de aurumgloed vooral wordt omarmd met elegante ornamenten. Maar wat als ik zeg dat technologie ook o...

Xbox One krijgt voor het eerst kennis van Creators Update-functies

Een voorbeeld bevat een nieuw startscherm en gids, Cortana-tweaks en grotere toegankelijkheid.

'Inside'-team plaagt zijn volgende project na bedrijfsonrust

Gezien de geschiedenis van de studio is het een raadsel wanneer we meer over de game te weten komen.

Software ontwikkelen die zichzelf verkoopt?

Startups met beperkte middelen moeten slim zijn als het gaat om hun producten. Gebruik deze vijf tips om een ​​betalend klantenbestand op te bouwen.

Heeft Hyperloop One meer afgebeten dan het kan kauwen?

Dat weten we van mede-oprichters Shervin Pishevar en Josh Giegel.