Integreer Hulu Desktop en Windows Media Center in Windows 7

Heb je ooit iets in Windows Media Center bekeken en wenste je dat er een gemakkelijke manier was om over te schakelen naar Hulu-programma's? Vandaag kijken we naar Hulu Desktop Integration waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen Hulu Desktop en Windows 7 Media Center.

Hulu Desktop-integratie 1.0

Om dit te laten werken, heb je Hulu Desktop (link hieronder) en Windows 7 Home Premium of hoger nodig. Na het installeren van Hulu Desktop Integration, wanneer u Windows Media Center opent, ziet u Hulu Desktop in het hoofdmenu. Klik op Hulu Desktop en het wordt afgesloten van WMC...Vervolgens wordt Hulu Desktop op volledig scherm geopend en kunt u daar uw favoriete programma's bekijken.

Wanneer u Hulu Desktop sluit, wordt Windows Media Center geopend ... het wordt niet veel eenvoudiger dan dit.

integreren-hulu-desktop-en-windows-media-center-in-windows-7 foto 3

Het werkt heel vloeiend en is snel ... het lijkt alsof het een functie is die eigen is aan WMC. Het is bedoeld voor degenen onder u die een mediacentrum in de woonkamer hebben, zodat u gemakkelijk vanaf de bank kunt schakelen tussen Hulu en WMC. Als je je programmering op je pc bekijkt, werkt het daar ook prima voor. Een voorbehoud bij dit handige hulpprogramma is dat het niet werkt met extenders. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om te schakelen tussen Hulu Desktop en Windows Media Center, moet u de Hulu Desktop Integration-app eens bekijken.

Hulu Desktop-integratie 1.0 downloaden

Hulu Desktop downloaden

Meer verhalen

Krijg aanpasbaar schrijven zonder afleiding met CreaWriter

Ben je op zoek naar afleidingsvrije schrijfsoftware waarmee je de achtergrond en geluiden kunt kiezen? Dan wil je zeker een kijkje nemen bij CreaWriter.

Luister naar XM-radio met Windows Media Center in Windows 7

U hoeft geen speciaal apparaat te hebben om naar XM Radio te luisteren, de dienst is ook online beschikbaar. Vandaag bekijken we hoe u het kunt instellen in Windows 7 met Windows Media Center.

Altijd afspeelknoppen weergeven in de modus Nu afspelen op WMP 12

Wanneer u muziek of een video afspeelt in Windows Media Player in Windows 7, kunt u de afspeelknoppen in- of uitschakelen door met de muis over het venster te bewegen. Hier laten we u zien hoe u de afspeelknoppen altijd kunt weergeven in de modus Nu afspelen.

Vrijdagpret: Uphill Rush

Nog een vrijdag en nog maar een paar uurtjes tot weekend vrijheid! In plaats van naar de klok te staren en je af te vragen hoe de tijd langzaam gaat, kun je een leuk flash-spel spelen om de uren door te komen. Vandaag bekijken we Uphill Rush, een leuk racespel waarin je op verschillende voertuigen kunt racen.

Bekijk kaarten van adreslocaties op de gemakkelijke manier

Heeft u tijdens het browsen het adres gevonden van een plaats die u graag zou willen bezoeken, maar is er geen kaart beschikbaar op de website? Nu kunt u de kaart en een luchtfoto bekijken met behulp van de Bookmaplet Bookmarklet.

Maak op eenvoudige wijze verkorte goo.gl-URL's in Google Chrome

Ben je enthousiast geworden om de nieuwe URL-verkortingsservice van Google uit te proberen en toe te voegen aan Chrome? Nu kunt u beide heel gemakkelijk doen met de goo.gl-verkorterextensie.

Toegangsgegevens delen met Excel in Office 2010

Het is gemakkelijker om Access-gegevens te delen met andere toepassingen in Office 2010. Vandaag bekijken we hoe gemakkelijk het is om gegevens uit een Access 2010-database te delen naar een Excel-spreadsheet en meer.

Verplaats de taakbalk naar verschillende locaties in Windows

De meesten van jullie zijn er waarschijnlijk aan gewend dat de taakbalk altijd onder aan het scherm staat en hebben er nooit aan gedacht deze te verplaatsen. Hier laten we u zien hoe u het naar een van de vier hoeken van het bureaublad in XP, Vista en Windows 7 kunt verplaatsen.

Bekijk uw GReader RSS-feeds op de gemakkelijke manier in Firefox

Wilt u een gemakkelijke manier om uw RSS-feeds gedurende de dag te bekijken terwijl u werkt? Doe dan met ons mee terwijl we de GReader Popup-extensie voor Firefox bekijken.

Aanpassen en verbeteren hoe uw tabbladen werken in Firefox

Wilt u een gemakkelijke manier om de functionaliteit van uw tabbladen aan te passen en te verbeteren? Dan wil je zeker eens kijken naar de Tabberwocky extensie voor Firefox.