Help het Blue Screen of Death oplossen door automatisch opnieuw opstarten te voorkomen

help-problemen oplossen-het-blauwe-screen-of-death-door-het voorkomen van automatisch opnieuw opstarten foto 1

Een van de meest frustrerende dingen bij het oplossen van willekeurige blauwe schermfouten is dat de computer opnieuw opstart voordat u de kans krijgt om de foutmeldingen op te schrijven, zodat u ze later kunt googlen. Hier leest u hoe u dat kunt oplossen.

Dit is vooral vervelend als je steeds blauwe schermfouten krijgt vanwege een apparaatconflict - ik herinner me dat ik een van mijn vrienden zag proberen het te timen, zodat hij een foto kon maken met zijn camera voordat het opnieuw werd opgestart ...Automatisch opnieuw opstarten uitschakelen na fouten met blauw scherm

De snelle en gemakkelijke oplossing is om de optie voor automatisch opnieuw opstarten gewoon uit te schakelen en het blauwe scherm te dwingen daar te blijven, dus dat is wat we vandaag zullen laten zien.

Klik met de rechtermuisknop op het computerpictogram en kies Eigenschappen. Gebruikers van Windows 7 of Vista worden naar het scherm met systeemeigenschappen geleid, dus klik op Geavanceerde systeeminstellingen.

help-problemen oplossen-het-blauwe-screen-of-death-door-het voorkomen van automatisch opnieuw opstarten foto 2

Het tabblad Geavanceerd zou al moeten zijn geselecteerd, dus klik op de knop Instellingen onder Opstarten en herstellen.

help-problemen oplossen-het-blauwe-screen-of-death-door-het voorkomen van automatisch opnieuw opstarten foto 3

Hier gaan we ... schakel gewoon de optie uit voor Automatisch opnieuw opstarten onder het gedeelte Systeemfout.

help-problemen oplossen-het-blauwe-screen-of-death-door-het voorkomen van automatisch opnieuw opstarten foto 4

De volgende keer dat u een BSOD krijgt, kunt u deze zien en de foutmelding opschrijven. U moet de computer natuurlijk handmatig opnieuw opstarten als dit gebeurt.

help-problemen oplossen-het-blauwe-screen-of-death-door-voorkomen-automatisch opnieuw opstarten foto 5

Hier zijn een paar andere vergelijkbare artikelen die u misschien interessant vindt:

  • Help het Blue Screen of Death oplossen met BlueScreenView
  • Gebruik een Windows Blue Screen of Death voor uw WordPress 404-foutpagina
  • Diagnose van pc-hardwareproblemen met een Ubuntu Live-cd
  • Keyboard Ninja: Dood Windows met het Blue Screen of Death in 3 toetsaanslagen

Dit artikel zette me aan het denken... zijn er horrorfilms gebaseerd op het blauwe scherm van de dood?

Meer verhalen

Een pompoensnijsjabloon maken in Photoshop

Ziek van dezelfde saaie Jack O'Lantern-gezichten? Voor iets anders dit jaar, start Photoshop en maak je eigen aangepaste stencils van Foto's of bijna elk soort afbeelding.

Desktopplezier: Transformers-aanpassingsset

Of je nu een fan bent van de klassieke Transformers tekenfilms of de nieuwere films, je kunt precies vinden wat je nodig hebt om je desktop om te toveren in iets nieuws met onze Transformers Customization Set.

Ontvang bestanden die via e-mail of een webpagina naar je Dropbox worden verzonden

Heb je ooit gewild dat iemand je een bestand zou sturen dat te groot was om te e-mailen? Hier leest u hoe u uw Dropbox kunt veranderen in een manier waarop anderen u probleemloos bestanden kunnen sturen.

Maak strakkere contouren in Word door alleen tabbladen te gebruiken

Effectieve contouren zijn overzichtelijk met voldoende ruimte om in detail te treden. Helaas voegt het standaardoverzichtsformaat van Word te veel extra ruimte in en de automatische opmaak voorkomt dat u het eindproduct kunt besturen. Om strakkere contouren in Word te maken, hebt u alleen de tab-knop nodig.

Hoe u uw browser en heerlijke bladwijzers kunt synchroniseren met uw iOS-apparaat?

Het hebben van een iOS-apparaat is in wezen alsof je altijd een minicomputer bij je hebt. Als u ermee op internet surft, is het synchroniseren van uw browserbladwijzers tussen uw computer en apparaat een must en we laten u zien hoe.

Gedecoreerde harde schijven Icon Packs voor uw computer

Houd je van finesse en het kiezen van de pictogrammen die elke afzonderlijke schijf op je computer vertegenwoordigen? Zo ja, dan hebben we twee icon packs die een vleugje stijl aan uw systeem zullen toevoegen.

Hotot is een slanke Twitter-client voor Ubuntu

Bent u op zoek naar een geweldige Twitter-client voor uw Ubuntu-systeem? Dan is Hotot misschien iets voor jou met zijn overgangsinterface in telefoonapp-stijl.

De How-To Geek-gids voor het leren van Photoshop, deel 1: The Toolbox

Photoshop is een van de meest intimiderende programma's voor elke beginner, maar heeft krachtige beeldbewerkingsmogelijkheden voor elk vaardigheidsniveau. Bekijk een nieuwe installatie van CS5 en leer de basishulpmiddelen en -informatie om u op weg te helpen.

Bestanden overal en vanaf elk apparaat afdrukken met Dropbox

Heb je ooit iets willen printen vanaf je iPhone, of moest je thuis iets op je kantoorprinter printen vanaf je netbook? Hier leest u hoe u van Dropbox een quasi virtuele afdrukserver kunt maken.

Gebruik uw iPhone of iPod Touch als afstandsbediening voor VLC

Als je een fan bent van VLC voor je multimediabehoeften en een iPhone of iPod Touch hebt, wil je deze misschien als afstandsbediening gebruiken. Hier bekijken we een aantal gratis apps waarmee u dit gemakkelijk kunt doen.