Houd huiswerkopdrachten bij met Soshiku

Vandaag bekijken we Soshiku, een gratis online service voor middelbare scholieren en studenten die helpt bij het plannen en bijhouden van huiswerkopdrachten. Soshiku stuurt u herinneringsmeldingen via e-mail en sms naar uw mobiele telefoon.

Ga naar hun site en maak een account aan dat gratis en gemakkelijk is.

huiswerk-opdrachten-bij-houden-met-soshiku-foto 1Nadat u zich heeft aangemeld voor een account, ontvangt u een verificatie-e-mail en kunt u de service meteen gebruiken. Het eerste dat u moet doen, is een lijst maken van het onderwerp of de cursussen die u momenteel studeert.

huiswerk-opdrachten-bijhouden-met-soshiku foto 2

Het plannen van opdrachten is ook een eenvoudig proces. Typ gewoon de naam van de opdracht, kies een cursus, de vervaldatum en hoe u eraan herinnerd wilt worden.

huiswerk-opdrachten-bij-houden-met-soshiku-foto 3

U kunt ook notities toevoegen voor de opdracht, specifieke taken die moeten worden voltooid en documenten uploaden die u of partners helpen projecten af ​​te ronden.

bijhouden-huiswerk-opdrachten-met-soshiku foto 4

Om per sms op uw mobiele telefoon herinnerd te worden, hoeft u alleen maar uw mobiele nummer en provider in te vullen. Nadat je de informatie hebt opgeslagen, ontvang je een sms-code die je intypt om je nummer te bevestigen.

huiswerk-opdrachten-bij-houden-met-soshiku-foto 5

Nadat u alles hebt ingesteld, gaat u eenvoudig naar uw startpagina om een ​​snel overzicht te krijgen van waar aan gewerkt moet worden.

huiswerk-opdrachten-bij-houden-met-soshiku-foto 6

Toetsenbord Ninja's zullen dol zijn op het feit dat er enkele sneltoetsen zijn die kunnen worden gebruikt bij het instellen van opdrachten.

huiswerk-opdrachten-bij-houden-met-soshiku-foto 7

Je kunt cursussen ook kleurcoderen, wat handig kan zijn als je veel werk hebt of opdrachten deelt.

huiswerk-opdrachten-bij-houden-met-soshiku-foto 8

Over het algemeen is dit een veelbelovende service waarmee je gemakkelijk huiswerk en andere cursusprojecten kunt bijhouden. U kunt taken met andere leden delen door naar hun profiel te zoeken en een verzoek om toe te voegen te verzenden. De mogelijkheid om documenten te uploaden en te delen maakt onderzoek en samenwerking heel eenvoudig. Herinneringsmeldingen worden naar uw e-mail verzonden volgens het door u geselecteerde schema, en als dat niet genoeg is, kunt u zelfs herinneringen naar uw mobiele telefoon laten sturen. Hoewel deze service is ontworpen voor studenten, kunt u deze gebruiken voor projecten of samenwerkingen waarvoor u mogelijk herinneringen nodig heeft. De beste eigenschap van deze service is natuurlijk dat deze gratis is!

huiswerk-opdrachten-bij-houden-met-soshiku-foto 9

Meld u aan voor de gratis huiswerkherinneringsservice

Meer verhalen

Hoe de oude menu's terug te brengen in Office 2007

Het gebruik van de nieuwe Ribbon-functie in Office 2007 kost tijd om te leren... tijd die je niet hebt omdat projecten zich opstapelen. Vandaag zullen we kijken naar UBitMenu, een hulpprogramma dat het bekende Office 2003-menu in het 2007-lint plaatst.

Friday Fun: Light Bot is een belachelijk geeky Flash-puzzelspel

Het is weer vrijdag en het is tijd om een ​​zeer geeky flashgame te spelen! Light-Bot is een leuk 3D-puzzelspel waarbij je verschillende commando's gebruikt om het kleine personage te manoeuvreren om de blauwe tegel te laten oplichten.

Converteer PDF-bestanden naar Word-documenten en andere formaten

De meesten van ons kennen eenvoudige manieren om een ​​Word- of ander tekstdocument om te zetten in een PDF, maar wat als we een PDF naar Word moeten converteren? Vandaag zullen we enkele methoden bekijken om een ​​PDF-document om te zetten in een Word- of ander tekstdocument.

Houd uw software up-to-date met Personal Software Inspector

Hoe vaak ben je naar een website geweest om erachter te komen dat je niet de juiste versie van Flash of Shockwave hebt, of heb je een document of bestand ontvangen dat niet werkt met de huidige versie van de software die je hebt geïnstalleerd?

Open Office Easter Egg: Speel Space Invaders in Calc

Het vinden van een paasei in films is meestal cool, maar het vinden in software is nog cooler. Vandaag zullen we kijken naar het verborgen spel in het Open Office Spreadsheet-programma Calc.

Geekplezier voor jou en de kinderen met Crayon Physics Deluxe

Je vindt niet elke dag een spel dat net zo verslavend en leuk is voor zowel jezelf als de kleintjes, maar Crayon Physics Deluxe is er zeker een. Dit is een leuk en uitdagend 2D-puzzelspel waarmee je technische vaardigheden kunt testen met krijttekeningen die tot leven komen als echte fysieke objecten.

Een ISO-image branden in Windows 7

Eindelijk biedt Microsoft de mogelijkheid om ISO-images op schijf te branden in Windows 7. Ik heb deze functie een paar keer gebruikt en het werkt ongelooflijk goed en is gemakkelijk te gebruiken.

Vrijdagpret: online flashgames om het weekend in te luiden

Soms kan het weekend hier niet snel genoeg komen. Om je te helpen het weekend in te gaan, een paar leuke online games om te spelen terwijl je wacht op het fluitsignaal, dus laten we meteen beginnen.

Stripboeken lezen op uw computer

Het lezen en organiseren van een stripboekenverzameling op uw computer is efficiënt en erg leuk. Vandaag zullen we een aantal gratis applicaties bekijken waarmee je je favoriete stripboeken op je computer kunt lezen.

Help kinderen online veilig te houden met KidZui

Een geweldig hulpmiddel om uw kinderen online veilig te houden, is KidZui, een browser met een kinderthema met meer dan 1 miljoen kindvriendelijke websites, foto's en video's. Vandaag laten we zien hoe het werkt.