HTC wil de arcade terugbrengen voor zijn VR-uitrusting

HTC's high-end VR-uitrusting is duur en neemt behoorlijk wat ruimte in beslag die de meeste mensen gewoon niet hebben. Daarom hoopt het bedrijf de ouderwetse arcade terug te brengen in de hoop meer mensen toegang te geven tot de toekomst van gaming. Tijdens een VR-ontwikkelaarsconferentie kondigde HTC aan dat er twee populaire titels naar Viveport Arcade komen, het licentieplatform waarmee titels in openbare ruimtes kunnen worden afgespeeld. Gehoopt wordt dat het programma de weg vrijmaakt voor bedrijven om tegen het einde van 2017 'duizenden' nieuwe arcades te creëren.

De twee grote titels die aan het platform zijn toegevoegd zijn The Brookhaven Experiment en Everest VR. De eerste is een zombie-overlevende game die onze Devindra Hardawar 'de meest angstaanjagende VR-ervaring die ik tot nu toe heb gehad' noemde. De laatste laat ondertussen on-atletische types de hoogste berg ter wereld beklimmen vanuit het comfort van zeeniveau of daaromtrent.HTC baseert zijn aanval op de echte wereld in China en Taiwan, waardoor winkelcentra, theaters, internetcafés en arcades VR-ervaringen kunnen ontwikkelen. The Verge meldt dat het bedrijf kort daarna ook zijn vleugels zal uitslaan in de VS en Europa in de hoop het evangelie wijd en zijd te verspreiden. Het is logisch, want een paar dollar is financieel logischer als je nog niet op de standaard bent verkocht. Verdorie, als een Britse winkelier £ 5 ($ 6,22) in rekening kan brengen, alleen voor potentiële klanten om PlayStation VR 10 minuten te proberen, dan heeft HTC duidelijk iets op het spoor.

Update: Valve draagt ​​ook zijn steentje bij om de plannen van HTC Vive te helpen en breidt zijn licenties voor verschillende titels uit, waaronder Job Simulator en Portal Stories.

Meer verhalen

Omgaan met Windows Vista Explorer Verpest de automatische detectie van maptypen

Een van de weinige dingen aan Vista waar ik gek van wordt, zijn de problemen met Windows Verkenner. Ik gebruik liever de detailmodus voor bepaalde mappen, maar het lijkt alsof Vista constant beslist dat de map een andere reeks kolommen moet tonen dan wat ik eerder had gekozen.

Verberg die irritante Google Experimental Search Survey Box (in Firefox)

Als je je hebt aangemeld voor een van de Google Experimental Search-programma's, zoals het experiment met sneltoetsen, heb je waarschijnlijk het vervelende enquêtevenster gezien dat niet lijkt te verdwijnen, zelfs niet nadat je de enquête hebt ingevuld. Maar goed dat Firefox aanpasbaar is, dus we kunnen het gemakkelijk verwijderen met een stijlvol script.

Meerdere vensters selecteren op de taakbalk

Als je op mij lijkt, heb je waarschijnlijk tientallen vensters open op een bepaald punt, dus als je slechts een paar vensters wilt betegelen, moet je alles minimaliseren en dan twee van de vensters tonen, en ze dan betegelen... dus hoe doe je dat? we gewoon snel twee taakbalkknoppen samen selecteren?

Vrijdagpret: instructievideo's in overvloed!

Heb je je ooit afgevraagd wat de beste manier is om interessante instructievideo's te vinden? (Ja, ik ook niet) Zoals de meeste mensen zou ik gewoon op YouTube of Google hebben gezocht, maar er is een veel snellere manier om alle instructievideo's te vinden die je je maar kunt voorstellen ...

Vind nieuwe muziek op Stage.FM

Ik vond vandaag een toffe site terwijl ik aan het rondneuzen was op het internet. Stage.FM is een geweldige site om nieuwe niet-ondertekende artiesten en bands te vinden. Deze site is een sociaal netwerk voor onafhankelijke, ongetekende muzikanten en fans. Er zijn verschillende muziekgenres om uit te kiezen, en veel ervan is gratis beschikbaar

Maak een snelkoppeling om recente items te verwijderen in het Startmenu van Windows Vista (of XP)

Heb je ooit geprobeerd alle menu's te doorlopen die nodig zijn om de recente items in het XP-startmenu te verwijderen? Het duurt een eeuwigheid, vooral als je wilt verbergen wat je niet had moeten doen. Zoals gewoonlijk is er een eenvoudigere manier om het te doen.

Eenvoudig een Word 2007-document samenvatten

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Verander Vista Home Premium in Ultimate – (Deel 1) Disk Imaging

Een van de functies in Vista Ultimate is Volledige pc-back-up en -herstel. Dit maakt een eenvoudigere systeemback-up van uw harde schijf mogelijk, waarbij in wezen een kloon of afbeelding van de huidige staat van de harde schijf wordt gemaakt. Deze functie is beschikbaar in de Business-, Enterprise- en Ultimate-versies van Vista.

Sla het irritante dialoogvenster 'Gebruik de webservice om het juiste programma te vinden' over

Als u Windows al langere tijd gebruikt, heeft u waarschijnlijk geprobeerd een bestand met een onbekende extensie te openen. In plaats van een lijst met programma's te krijgen om het bestand mee te openen, krijg je een vervelende dialoog waarin je wordt gevraagd een webservice te gebruiken om een ​​programma te vinden. Dus hoe veranderen we dit?

Verschillende versies van CC Cleaner met Yahoo!??

Vandaag kwam ik een nieuwe versie van CC Cleaner v 2.06 tegen die de Yahoo Toolbar bij de installatie bevat. Volgens de instructies kunt u hiermee CC Cleaner gebruiken vanuit de werkbalk van uw browser. Het lijkt erop dat er veel bedrijven zijn die hun software in verschillende populaire freeware proberen te sluipen