Hover Camera kan nu de eigenaar volgen en opnemen zonder telefoon

hover-camera-kan-nu-haar-eigenaar-zonder-telefoon-foto-volgen-en-opnemen 1 Engadget

De term 'selfie-drones' suggereert misschien een extra niveau van gemak, maar in werkelijkheid delen deze machines nog steeds één gemeenschappelijk pijnpunt met conventionele aanbiedingen: ze moeten verbonden zijn met een mobiel apparaat voor initiatie, modusselectie en landing. De mensen van Zero Zero Robotics pakken dit probleem echter aan met een software-update voor hun Hover Camera Passport. Zoals we al eerder op CES hebben bekeken, krijgt deze opvouwbare, volledig ingesloten drone eindelijk een 'Owner Mode', waarin hij zijn eigenaar kan volgen en opnemen zonder ooit de smartphone aan te hoeven zetten.

Om de drone de eigenaar te laten herkennen, is er natuurlijk een eenmalige instelling in de app om het gezicht te onthouden. Daarna is het gewoon een kwestie van het apparaat opstarten, het op zijn plaats laten vliegen en zodra het de eigenaar ziet, begint het automatisch video op te nemen terwijl het rondloopt. Dit is vergelijkbaar met de bestaande volg-mij-modus, behalve dat je je telefoon niet hoeft te gebruiken om op je eigen gezicht te tikken plus de opnameknop.Een andere goodie die in deze update wordt aangeboden, is gebarenbesturing, en er zijn hier twee toepassingen: je kunt naar het paspoort zwaaien om een ​​selfie-foto te maken, en je kunt het 'OK'-gebaar gebruiken om de eerder genoemde Eigenaarsmodus uit te schakelen, zodat deze niet meer volgt zodat je hem met de hand kunt ophalen (en in tegenstelling tot de meeste andere drones, hak je je vingers er niet af dankzij de koolstofvezelkooi).

Naast deze twee smartphone-vrije modi, ontvangt de Passport compatibiliteitsondersteuning voor Apple's iMovie en Final Cut Pro X, wat betekent dat wanneer je de drone op een Mac aansluit, je de inhoud rechtstreeks kunt importeren in beide videobewerkingssoftware. Maar voor degenen die de voorkeur geven aan informele bewerking op hun mobiele apparaat, krijgt de Hover Camera-app ook een intelligente, geautomatiseerde videobewerkingsfunctie: deze maakt gebruik van machine learning om de meest stabiele of de best uitziende clips te selecteren en ervoor te zorgen dat je gezicht of lichaam is in beeld; de gekozen clips worden vervolgens samengesteld op basis van de eigen sjablonen van het bedrijf, zodat ze er deelbaar uitzien en aanvoelen.

Hoewel dit bijgewerkte paspoort nog lang geen persoonlijke cameraman heeft, is het een goed begin van de belofte van Zero Zero Robotics van een 'echt kant-en-klare vliegende robot'-ervaring, en er komt zeker nog veel meer in de nabije toekomst toekomst. Voor nu kun je een live demo bekijken in een van de 42 geselecteerde Apple Stores over de hele wereld (inclusief de VS, Canada, het VK, China en Hong Kong), waar je er ook een kunt kopen voor $ 499,95 - veel lager dan het origineel Prijs van $ 599.

Aanbevolen verhalen

Sony's HDR-camera helpt zelfrijdende auto's in het donker te zien

Het gaat om met moeilijke lichtsituaties die reguliere sensoren afstoten.

De bewegingssensoren van je telefoon kunnen pincodes en wachtwoorden weggeven

Blijkbaar kunnen hackers uw wachtwoorden ontcijferen door de manier waarop de telefoon beweegt terwijl u typt.

Met Google Wifi kun je het internet nu pauzeren

De nieuwe functie Geplande pauze is gemakkelijk te gebruiken - misschien te gemakkelijk als u van plan bent deze te gebruiken om te voorkomen dat u 's avonds laat internett.

7 strategieën die de rijken volgen om rijker te worden

De hogere klasse doet deze dingen om gefocust te blijven. Jij kan ook.

Maak kennis met het Hover Camera Passport, uw persoonlijke selfie-drone

De kleine drone heeft een kooi die de rotoren beschermt tegen schade - en jij tegen verwondingen.