Houd webmail in de gaten met POP Peeper

Het is altijd een goede zaak om één locatie te hebben om al uw e-mailaccounts via uw bureaublad te controleren. Er zijn veel e-mailmanagers om uit te kiezen, waaronder Outlook en Thunderbird. Het kunnen controleren van uw e-mail vanuit webmailaccounts vereist soms extra kosten, zoals bij Yahoo Plus. Over Yahoo gesproken, The Geek heeft een geweldige tutorial over het controleren van je Yahoo-e-mail in Thunderbird met YPOPS!

Een ander hulpprogramma om uw Yahoo en andere webmailaccounts in de gaten te houden, is POP Peeper. POP Peeper werkt met POP3, IMAP (inclusief GMail, AOL, AIM, Netscape, FastMail), SMTP, GMail, HotmailMSNLiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail, Juno en NetZero.

webmail-met-pop-peeper-foto in de gaten houden 1Pop Peeper is een frisse en unieke manier om je e-mail te checken via de desktop. Het belangrijkste doel is om in uw taakbalk te zitten en u op de hoogte te stellen van e-mailberichten, maar het is bijna een volledig functionele e-mailclient op zich. POP Peeper kan ook worden uitgevoerd als een draagbare applicatie die met een wachtwoord kan worden beveiligd. De installatie is uiterst eenvoudig omdat er een wizard wordt gestart voor eenvoudige installatie.

webmail-met-pop-peeper-foto in de gaten houden 2

Navigeren door de wizard is buitengewoon eenvoudig, voer één in op zoveel e-mailaccounts als u wilt. Inclusief een optie om je rekeningen automatisch te importeren.

webmail-met-pop-peeper-foto in de gaten houden 3

Er zijn ook hele coole skins voor nieuwe e-mailmeldingen zoals deze iPhone-melding. Zoals de meeste e-mailclients kun je instellen en kiezen hoe vaak e-mailaccounts worden gecontroleerd, regels instellen voor bepaalde berichten en toegang krijgen tot een handig adresboek.

webmail-met-pop-peeper-foto in de gaten houden 4

Zorg ervoor dat automatische updates worden gecontroleerd, want er worden in hoog tempo nieuwe verbeteringen doorgevoerd.

webmail-met-pop-peeper-foto in de gaten houden 5

Ik vond dit een zeer nuttige toepassing. Hoewel ik niet zie dat het Thunderbird in de nabije toekomst voor mij vervangt, zijn er zeker veelbelovende dingen aan het gebeuren met POP Peeper.

Meer verhalen

Verander Vista Home Premium in Ultimate - (Deel 2) DreamScene

In deze aflevering gaan we kijken naar het installeren van het Vista Ultimate-speelgoed DreamScene. Ben je de statische afbeeldingen als bureaublad beu? Met DreamScene kunt u video opnemen als bureaubladafbeelding. Dit is een standaardfunctie van Vista Ultimate, maar met enkele eenvoudige hackbestanden kunnen we dit bereiken

Maak een contextmenu-item om een ​​lijst met bestanden naar het klembord te kopiëren in Windows 7 / Vista / XP

Als je ooit een lijst met bestanden in een map moest maken, heb je waarschijnlijk een opdracht uit de prompt gebruikt om de maplijst in een bestand te pipen... maar wat als je gewoon met de rechtermuisknop op of in een map kon klikken en een lijst met bestanden naar het klembord kopiëren?

Firefox-bladwijzers importeren in Opera 9.5

Opera 9.5 is vandaag officieel uitgebracht. Ik begon vandaag met deze versie te spelen en ik moet zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk ben! Hier is een korte handleiding voor het importeren van uw Firefox-bladwijzers in Opera.

Beheers de ongewenste e-mail die u in snail mail krijgt met ProQuo

We weten allemaal dat er tal van hulpprogramma's zijn die de hoeveelheid SPAM die u in uw e-mailinbox ontvangt, verminderen, maar hoe zit het met uw snail-mailbox? Ben je het beu om tonnen creditcards en andere waardeloze ongewenste e-mail te krijgen? De website proquo.com heeft een leuke gratis service om te helpen.

Pings (ICMP-echoverzoek) toestaan ​​via uw Windows Vista-firewall

Is het je ooit opgevallen dat met de Windows Vista Firewall ingeschakeld, je niet kunt pingen vanaf een andere computer om te zien of je Vista-computer nog in leven is? Natuurlijk kunt u de drastische stap nemen om de firewall uit te schakelen voor testdoeleinden, maar de eenvoudige oplossing is om ICMP-verzoeken gewoon door te laten

Gehele interview met Vreel-oprichter

Mysticgeek: Laten we beginnen met je functie of titel bij Vreel, hoe lang werk je al aan Vreel.

Een handtekening maken in Thunderbird

Ik gebruik Mozilla's Thunderbird nu pas een paar maanden als mijn standaard e-mailtoepassing. Dus ik dacht dat ik wat basis-how-to-artikelen zou delen, zodat je Thunderbird snel aan de gang kunt krijgen zoals jij dat wilt als je ervoor kiest om over te schakelen. Een handtekening toevoegen aan uw uitgaande e-mails is

Maak een snelkoppeling of sneltoets om het klembord in Windows te wissen

Heb je ooit iets naar het klembord gekopieerd dat je daar niet wilt laten voor het geval iemand anders je computer gaat gebruiken? Natuurlijk kun je heel snel iets anders naar het klembord kopiëren, maar kun je niet gewoon een snelkoppeling of sneltoets maken om het te wissen?

Bekijk meerdere tijdzones op Vista Desktop

Vorig jaar schreef ik een artikel over het bekijken van meerdere tijdzones in de Outlook 2007-agenda. We kunnen een vergelijkbare truc doen om ook meerdere tijdzones op de Vista Desktop te bekijken. Dit is erg handig als u internationaal zaken doet, of in verschillende tijdzones binnen de Verenigde Staten.

Verwijderen van de Prullenbak uitschakelen in Windows Vista

Een van de veranderingen in Windows Vista was de gemakkelijke manier om de Prullenbak van het bureaublad te verwijderen (gewoon met de rechtermuisknop klikken en verwijderen) ... helaas leidde dit tot een nieuw probleem waarbij onwetende gebruikers de Prullenbak begonnen te verwijderen in plaats van deze te legen en niet in staat waren om erachter te komen hoe u het kunt herstellen.