Houd uw Office 2007-documenten gemakkelijk beschikbaar op een gemakkelijke manier

Hoe vaak bent u al op zoek naar een Word of Excel-document en wat moet een snel ophalen zijn, duurt het enkele minuten? Natuurlijk kun je altijd zoeken, maar voor veelgebruikte documenten is dat niet de beste oplossing.

Vandaag zullen we kijken naar een gemakkelijke manier om uw belangrijkste documenten direct beschikbaar te houden in Office 2007. Deze truc werkt net zo met Word, Excel en PowerPoint... er staat een punaisepictogram naast elk item in de lijst met recente documenten.

De pushpins gebruikenOpen eerst een belangrijk document, het maakt niet uit welke, we hebben alleen toegang tot de Office-knop nodig. U zult merken dat elke keer dat u de Office-knop opent, er een lijst met recente documenten is. Een vergelijkbare versie van deze functie was ook in 2003 beschikbaar.

houd-uw-kantoor-2007-documenten-gemakkelijk-beschikbaar-op-de-gemakkelijke-manier foto 1

Nu met 2007 kunnen we het punaise-pictogram naast elk document gebruiken. Klik eenvoudig op het punaisepictogram om het document op de lijst te laten plakken. Nu zullen deze documenten er altijd zijn totdat u ze losmaakt.

houd-uw-kantoor-2007-documenten-gemakkelijk-beschikbaar-op-de-eenvoudige-manier foto 2

Een ander kenmerk hiervan is de mogelijkheid om het aantal recente documenten dat wordt weergegeven te wijzigen. Klik hiervoor op de Office-knop en selecteer Programma-opties.

houd-uw-kantoor-2007-documenten-gemakkelijk-beschikbaar-op-de-eenvoudige-manier foto 3

Klik nu op Geavanceerd en scrol omlaag naar het gedeelte Weergave. Verhoog of verlaag nu het aantal recente documenten dat moet worden weergegeven en druk vervolgens op OK.

houd-uw-kantoor-2007-documenten-gemakkelijk-beschikbaar-op-de-gemakkelijke-manier foto 4

Als u er helemaal geen wilt weergeven, wijzigt u de waarde natuurlijk in 0.

Meer verhalen

Veilig computergebruik: gratis virusbescherming met Avast Home Edition

Eerder deze week hebben we de gratis antivirustoepassing AntiVir bekeken, die van iedereen geweldige reacties ontving. We gaan verder met onze serie over gratis antivirusprogramma's en vandaag zullen we Avast Home Edition bekijken.

Win de ruimte op uw harde schijf op de gemakkelijke manier terug

Hoe vaak heb je geen ruimte meer op je C:-schijf en vroeg je je af ... waar is al mijn vrije ruimte gebleven? Als je technisch onderlegd bent, open je waarschijnlijk je CCleaner-snelkoppeling en ruim je de tijdelijke bestanden op, maar waar is de rest gebleven?

Veilig computergebruik: gratis virusbescherming met AntiVir Personal Edition

Terwijl ik mijn pc-reparatiebedrijf run, heb ik te maken met veel virussen en spyware op de computers van mijn klant. Een van de meest gestelde vragen die mij worden gesteld is: Wat voor soort antivirus moet ik gebruiken? Het antwoord is er natuurlijk een met bijgewerkte virusdefinities!

Green Computing: het LocalCooling-project van Uniblue

Of u nu milieubewust bent of gewoon wat geld wilt besparen, de stijgende energieprijzen zorgen ervoor dat iedereen op zoek is naar kostenbesparingen. Als je je ooit hebt afgevraagd hoeveel stroom je computer verbruikt, is er hier een gratis energiebeheertool genaamd Local Cooling om je te helpen.

Snelle tip: alleen geselecteerde gebieden afdrukken vanuit Excel 2007

Hoe vaak heb je al eens een deel van de gegevens op een Excel-spreadsheet willen afdrukken? Ongeveer een jaar geleden deelde ik een tip om inkt en papier te besparen door alleen geselecteerde tekst van een webpagina af te drukken. In plaats van de spreadsheet te analyseren, print hem uit en analyseer hem opnieuw om de relevante gegevens te vinden

Weekendplezier: download en kijk online tv met Joost

Een paar jaar geleden herinner ik me dat veel mensen Joost-uitnodigingen vroegen, verhandelen en verkochten. Ik kreeg er uiteindelijk een toen Joost in de bèta zat en hoewel ik het idee geweldig vond, was ik niet erg onder de indruk van kanaalinhoud. Sindsdien heeft Joost een lange weg afgelegd. Momenteel nog in bèta maar open voor

Schakel Vista Black Style Theme in voor Google Chrome in XP

Als je de schermafbeeldingen van Google Chrome op XP versus Vista hebt gezien, heb je waarschijnlijk gemerkt dat de interface er heel anders uitziet. Als je je XP-versie een gelikt zwart thema wilt laten gebruiken, kun je dat doen met een aangepaste hack.

Verhoog het aantal Omnibox-pop-upsuggesties van Google Chrome met een ongedocumenteerde schakelaar

Zoals bijna iedereen inmiddels weet, heeft Google hun Chrome-webbrowser uitgebracht, een uitgeklede browser die is gebouwd voor snelheid en een inline-zoekbalk die bekend staat als de Omnibox. Het enige probleem is dat er standaard slechts 5 suggesties zijn, maar met een eenvoudige opdrachtregelschakelaar kunnen we dat aantal verhogen.

Geek Reviews: Dia gebruiken als gratis vervanging voor Microsoft Visio

De verkoopprijs van de diagramsoftware Microsoft Visio 2007 varieert tussen $ 550 en $ 259, afhankelijk van of je professioneel of standaard kiest, wat veel geld is voor iemand met een beperkt budget. Omdat we graag schrijven over het vervangen van dure applicaties door gratis alternatieven van hoge kwaliteit, hebben we vandaag

Geek Reviews: beheer en organiseer notities met Evernote

Aangezien het weer schooltijd is, lijkt het gepast om enkele hulpmiddelen te behandelen om u te helpen uw studies gemakkelijker op te slaan en te beheren. Evernote is een geweldige gratis applicatie voor het maken van notities die kan helpen bij het organiseren van de meest ongeorganiseerde mensen. Evernote maakt het mogelijk om notities, afbeeldingen en webinhoud op één centrale plek op te slaan