Houd nieuwe e-mail bij met Gmail Notifier

Het openen van een webbrowser en het meerdere keren per dag controleren van uw Gmail-account kan vervelend worden. Vandaag kijken we naar een cool gratis hulpprogramma dat op de achtergrond draait en je waarschuwt wanneer een nieuw bericht wordt ontvangen.

Gmail Notifier gebruiken

De installatie is snel en ongecompliceerd en eenmaal voltooid, klikt u op uw taal.bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 1

Log vervolgens in op uw Gmail-account.

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 2

Merk op dat er een bericht is om te verifiëren dat IMAP is ingeschakeld. Log in op uw account en onder Instellingen en POP/IMAP doorsturen sectie.

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 3

U kunt meerdere accounts toevoegen om bij te houden.

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 4

Het zit stil in de taakbalk totdat je een bericht krijgt.

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 5

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram in de taakbalk om een ​​menu met verschillende opties te krijgen.

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 6

In Voorkeuren kun je de manier wijzigen waarop het je op de hoogte stelt en ook merken dat je Gmail voor Mailto:-links kunt gebruiken.

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 7

Vanuit de interface kunt u door uw inbox navigeren, e-mail lezen, markeren als gelezen en berichten verwijderen.

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 8

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 9

Plaats de muisaanwijzer op de afzender om hun e-mailadres te krijgen terwijl u het bericht leest.

bijhouden-van-nieuwe-e-mail-met-gmail-notifier foto 10

Als u op zoek bent naar een manier om eenvoudig uw Gmail-accounts bij te houden, kunt u dit proberen.

Gmail-melding downloaden

Meer verhalen

Rip en converteer uw muziekcollectie met CDex

Op zoek naar software voor het rippen van cd's die kwalitatief goed werk levert? Nu kunt u genieten van geweldige resultaten bij het rippen en converteren van uw muziek met WildFire CD Ripper CDex.

Friday Fun: Warp Through Portals Spelen WarpShot

Het is weer vrijdag en het is tijd om te ontspannen en een leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag kijken we naar een leuk, op fysica gebaseerd spel waarbij je de zwaartekracht moet gebruiken en door portalen moet verdraaien om elk niveau te verslaan.

Geweldige bureaubladachtergronden: de Windows 7-editie

Vandaag hebben we een aantal geweldige, hoogwaardige en over het algemeen geweldige bureaubladachtergronden voor het tweaken van uw systeem. In tegenstelling tot sommige van de vorige razzia's, hebben we ervoor gezorgd dat we alleen achtergronden hebben gekozen met versies met een grote resolutie.

Hoe bestanden naar de taakbalk te slepen om ze te openen in Windows 7

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb bestanden altijd direct op de snelstartknoppen gezet om ze snel en gemakkelijk te openen in de toepassing waarnaar de snelkoppeling verwijst, maar nu laat Windows 7 je dat niet meer doen - standaard, tenminste.

Bereid uw Word-document voor op massadistributie

Dit gastartikel is geschreven door Askar, de nerd achter de technische site van DemoGeek.

Een systeemherstelpunt maken in Windows 7

Toen Systeemherstel in Windows ME werd geïntroduceerd, hielp het een aantal grote computerproblemen voor veel gebruikers te redden. De functie is nog steeds opgenomen in Windows 7, 8 en 10 en is een handig hulpmiddel voor het oplossen van talloze problemen.

Nodig een andere gebruiker uit om problemen met uw Windows 7-machine op te lossen met hulp op afstand

Tijdens uw opwinding om Windows 7 uit te proberen, kunt u vastlopen en de hulp van een vriend of collega nodig hebben. Hier zullen we kijken naar het gebruik van Windows Hulp op afstand om iemand die u vertrouwt verbinding te laten maken met uw computer en te helpen bij het oplossen van het probleem.

Verdrink die vervelende collega (zonder je oren te beschadigen)

Dus je zit aan je bureau en werkt aan je TPS-rapporten, maar hoe moet je het voorblad onthouden met je vervelende collega die maar niet wil zwijgen? Crediteuren Nina aan het woord, een momentje! Hou je mond!

Migreer XP naar Windows 7 met Easy Transfer en een USB-stick

Als je XP gebruikt en de Vista-update hebt overgeslagen en een goede manier nodig hebt om bestanden en instellingen over te zetten, bekijken we vandaag het gebruik van Windows Easy Transfer en een externe USB-drive om de taak gemakkelijk te voltooien.

Eufony Free Audio Player – Resource Gentle Audio Player

Op zoek naar een eenvoudige lichtgewicht audiospeler voor uw computer die een groot aantal bestandsformaten kan afspelen? Geniet van goed geluid met Eufony Free Audio Player.