Houd uw e-mailcontacten privé

Persoonlijk verafschuw ik het ontvangen van Forwards in mijn inbox. Niet de belangrijke van mijn baas of die echt nuttig zijn bij het oplossen van een probleem. Ik heb het over de domme grappen, grappige foto's, kettingmails, enz ...

Deze e-mails verstoppen netwerken, inboxen en zijn tijdverspilling. Als u echter vindt dat u daarop MOET doorsturen Ontvang gratis Vista Test onze e-mailtracker SPAM, doe uw contacten een plezier en HOUD ZE PRIVÉ! Gebruik de BCC-functie (Blind Carbon Copy) die in de meeste, zo niet alle e-mailclients is ingebouwd. Zelfs uw webmail heeft de BCC-functie. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat iedereen die Hilarische Top Tien-lijst krijgt, maar niet iedereen krijgt uw adresboek.

Deze functie is ook handig als u misschien een PDF-bestand naar een distributiegroep op uw kantoor wilt verzenden, maar niet de e-mail van iedereen wilt laten zien.bewaar-je-e-mail-contacten-privé foto 1

Meer verhalen

Plaats de menubalk van Internet Explorer 7 & 8 weer bovenaan

Zou je willen dat de IE7-menubalk zich bevond waar hij was in IE6? Hier leest u hoe u snel een registerfix kunt maken om deze terug naar boven te verplaatsen.

Bewaak alle SQL-query's in MySQL

Microsoft's SQL Server heeft een tool genaamd Profiler die u kunt gebruiken om elke SQL-query die de database bereikt, te controleren. Dit is uitermate handig voor zowel programmeurs als databasebeheerders om problemen op te lossen met de exacte query's die door een toepassing worden gegenereerd.

Een Access 2003-rapport exporteren naar Excel-spreadsheet

In de zakelijke omgeving is Excel koning. Dus als u een Access-databaserapport hebt dat u liever in Excel-spreadsheetvorm wilt analyseren, is er een eenvoudige manier om dit te converteren.

Een rapport maken in MS Access 2003 met behulp van de wizard Rapport

Microsoft Access wordt binnen veel bedrijven gebruikt om informatie op te slaan en te openen. U kunt ook eenvoudig een eenvoudig rapport maken met behulp van de Rapportwizard.

Voeg uw Gmail-account toe aan Outlook 2007

Iedereen houdt van Gmail, maar sommige mensen gebruiken een desktopclient, vooral in bedrijfsomgevingen waar Outlook koning is. Het toevoegen van uw Gmail-account aan Outlook 2007 kan niet eenvoudiger.

Mailinglabels maken in Word 2003 met Afdruk samenvoegen

U kunt Afdruk samenvoegen in Word 2003 gebruiken om adresetiketten te maken voor een database vol klanten.

Het standaardkleurenschema wijzigen in Office 2007

Het kleurenschema van Microsoft Office 2007 past zeker in Windows Vista, maar gelukkig voor degenen onder ons die niet tevreden zijn met zoveel lichtblauw, kan het kleurenschema worden gewijzigd.

Gmail instellen als standaard e-mailclient in Ubuntu

Elke Geek gebruikt Gmail ... het is vrijwel vereist. En nu kun je Gmail instellen als de standaardclient in Ubuntu zonder extra software. (Windows vereist dat de Gmail-notifier is geïnstalleerd)

Een automatisch antwoord bij afwezigheid maken in Outlook

Als u weet dat u een paar dagen niet op kantoor bent, kunt u de Afwezigheidsassistent zo instellen dat deze automatisch antwoordt, zodat mensen weten dat u van uw vakantie geniet terwijl zij aan het werk zijn. U kunt ook regels toevoegen om berichten door te sturen op basis van verschillende criteria.

Schakel het dialoogvenster 'Nu opnieuw opstarten' tijdelijk uit via de automatische updates van XP

Automatische updates is een geweldige functie. Je computer blijft beschermd tegen bedreigingen zonder je er zorgen over te maken... maar als het 3 uur 's nachts is en ik probeer een videogame te spelen, is het laatste wat ik wil dat de automatische updates verschijnen en me elke 5 minuten eraan herinneren dat ik opnieuw moet opstarten , mijn spel onderbreken...