Hoeveel mensen er op dit moment in de ruimte zijn, vertelt u precies dat

hoeveel-mensen-zijn-in-de-ruimte-nu-zegt-je-alleen-die foto 1How Many People Are In Space Right Now is een website met een zeer gerichte missie: u op de hoogte houden van hoeveel mensen momenteel de ruimte verkennen.

Net als vergelijkbare sites met één functie - zoals Is It Raining Now - biedt How Many People Are In Space Right Now de informatie met een eenvoudige interface, alleen het nummer en een link naar de missie of het programma waaronder de ruimteverkenners worden ingezet.

We weten niets over u, maar we zouden zeker graag zien dat de verhouding tussen mensen in de ruimte en mensen op aarde verbetert van de huidige verhouding van één ruimteverkenner tot enkele miljarden mensen.Hoeveel mensen zijn er nu in de ruimte [via Boing Boing]

Meer verhalen

Wat je zei: Productief blijven terwijl je thuis werkt

Eerder deze week hebben we u gevraagd uw productiviteitstips voor telewerken/thuiswerken te delen. Nu zijn we terug met een verzameling tips en trucs; lees verder om te zien hoe je medelezers thuis gefocust blijven.

Friday Fun: Pirates – Arctic Treasure

In de game van deze week wacht een 'cool' avontuur terwijl jij en je vrolijke bende piraten de Arctische zeeën bevaren op zoek naar schatten. Werk zo snel als je kunt met je vertrouwde machete, explosieven en andere items die je onderweg tegenkomt om de schat vrij te maken en weg te zeilen met ongekende rijkdom.

De grootte van de vensterrand wijzigen in Windows 8

De vensterranden op het bureaublad van Windows 8 zijn standaard vrij dik, maar dat hoeft niet – u kunt de zijkant van de vensterranden aanpassen met een gebruiksvriendelijke applicatie of een snelle registeraanpassing.

Hoe te SSH Hop met Key Forwarding vanuit Windows

Afbeelding door kaneda99.

Voorkomt verduistering van e-mailadressen eigenlijk spam?

Veel mensen verdoezelen hun e-mailadressen, bijvoorbeeld door iemand (at) somedomain (dot) com uit te typen, om zichzelf te projecteren voor SPAM-bots. Werken dergelijke verduisteringstechnieken eigenlijk?

Geek Trivia: Welke van de dwergplaneten van ons zonnestelsel werd als eerste ontdekt?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

DIY-internetradio behoudt bedieningselementen en interface van Vintage Case

Het updaten van een oude radio voor moderne inputs/streaming audio is geen nieuwe truc, maar deze DIY-mod valt op door de originele bedieningselementen en interfacestijl te behouden.

Gebruik een gratis tool om het standaard hosts-bestand in Windows te bewerken, verwijderen of herstellen

Het hosts-bestand in Windows bevat toewijzingen van IP-adressen aan hostnamen, zoals een adresboek voor uw computer. Uw pc gebruikt IP-adressen om websites te vinden, dus het moet de hostnamen in IP-adressen vertalen om toegang te krijgen tot websites.

Vuile goedkope bidirectionele antenne breidt draadloos uw LAN uit

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om externe LAN's te koppelen zonder het gedoe van het leggen van kabels, dan is deze doe-het-zelf bidirectionele antenne een snelle (en goedkope) methode om internettoegang tot bijgebouwen en andere locaties te brengen.

Gmail ondersteunt nu Google Drive-integratie; Bestanden delen tot 10 GB

Gmail-gebruikers kunnen nu gemakkelijk grote bestanden verzenden dankzij de verbeterde integratie van Google Drive met Gmail. Blaas door de limiet van 25 MB voor e-mailbijlagen en deel bestanden tot 10 GB.