Bellers op de zwarte lijst zetten en berichten blokkeren in iOS

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto

Of je nu niet tegen telemarketeers kunt, je hebt mensen die je wilt vermijden, of je wilt gewoon filteren wie je belt of berichten stuurt, er zijn niet veel opties beschikbaar voor de iPhone. Voer iBlacklist in, een jailbreak-app die het allemaal doet.

Maandelijkse service

Een van de belangrijkste redenen om alternatieve opties voor het blokkeren van oproepen te zoeken, is omdat providers kosten in rekening brengen voor een ondermaatse service. AT&T vereist een pakket van $ 5 per maand en geeft je niet eens een handige manier om dingen te beheren. Als je geen gejailbreakte iPhone hebt, maar je vindt het niet erg om maandelijks te betalen voor een dienst, overweeg dan Trapcall. Ze hebben smartphone-apps om u te helpen uw geblokkeerde bellers voor zowel iOS als Android te beheren, een webinterface als u dat niet doet, en ze hebben geblokkeerde nummeropzoeking beschikbaar. Het basisabonnement kost $ 4,95 per maand en de duurdere abonnementen bieden een voicemailsysteem met transcriptie. Als u maandelijks betaalt, kunt u net zo goed het meeste waar voor uw geld krijgen.  • Trapcall-abonnementen

Een andere methode is om Google Voice te gebruiken om je oproepen te beheren, maar je krijgt geen geweldige geïntegreerde ervaring met de iPhone.

iBlacklist voor gejailbreakte iPhones

De beste optie voor blacklisting is een jailbreak-app van Cydia genaamd iBlacklist. Het kost $ 12 en wordt geleverd met een gratis proefversie, maar het is het meer dan waard voor de functies die het biedt. U kunt ervoor kiezen om oproepen, sms-berichten en FaceTime-verzoeken te blokkeren, een automatisch antwoord met sms-functie in te schakelen en zelfs uitgaande oproepen te voorkomen. Het kan zelfs heel goed werken voor ouders om de slechte gewoonten van hun kinderen te beteugelen, of om automatisch te blokkeren / automatisch te antwoorden tijdens werk of andere drukke tijden. Als je nieuwsgierig bent, installeer het dan. De gratis proefperiode is niet beperkt, dus probeer het uit.

Zodra het is geïnstalleerd en je je iPhone opnieuw hebt opgestart, open je iBlacklist.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 2

Zoals je kunt zien, zit het boordevol talloze opties. Tik eerst op Zwarte lijsten.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 4

Hier kunt u lijsten met personen maken, bewerken en verwijderen. Elke lijst kan ook worden geconfigureerd voor verschillende opties. Tik op de algemene zwarte lijst en tik vervolgens op het plusteken om een ​​nummer toe te voegen.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blok-in-ios-foto 5

Hier kunt u nummers van verschillende plaatsen in uw telefoon kiezen en een naam kiezen om weer te geven. U kunt het nummer ook handmatig invoeren. Als je dit hebt gedaan, scrol je een beetje naar beneden.

Daaronder vindt u aan / uit-schakelaars voor verschillende opties, AutoReply SMS-instellingen en welke actie u moet uitvoeren wanneer dat nummer verschijnt. Tik op AutoReply SMS-instellingen om een ​​bericht te typen.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 6

Hier kunt u afzonderlijke automatische antwoordberichten configureren voor oproepen en voor sms/mms'en. Raak Terug en tik op Acties.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 7

Je kunt deze persoon rechtstreeks naar de voicemail sturen, hem een ​​permanent bezettoon geven of helemaal niets doen.

Zwarte lijsten en extra opties plannen

Ga terug naar het hoofdmenu en kies Scheduler.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 8

Hier kunt u individuele lijsten voor specifieke tijden en dagen van de week inschakelen.

In het hoofdmenu kunt u Witte lijsten kiezen om alle oproepen te blokkeren, behalve die op een lijst.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 9

Dit is geweldig voor kinderen, bijvoorbeeld als je ze een oude iPhone hebt gegeven en je je zorgen maakt over met wie ze zouden praten.

Onder Oproepinstellingen vindt u tal van extra opties voor wanneer u wordt gebeld door nummers op de zwarte lijst.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 10

U kunt meldingen in- en uitschakelen, kiezen of u de belgeschiedenis voor hen wilt opslaan en zelfs blokkeren op basis van het feit of ze ervoor hebben gekozen om hun provider hun nummer te laten maskeren.

Op dezelfde manier vindt u onder Berichtinstellingen opties voor inkomende sms'en en mms'en op de zwarte lijst.

Bekijk vervolgens Extra's.

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 12

U kunt kiezen uit een groot aantal privacy-instellingen, badges gebruiken en hier de instellingen voor Ouderlijk toezicht inschakelen.

U kunt zelfs overschakelen naar een op profielen gebaseerde modus!

hoe-bellers-op de zwarte lijst te zetten-en-berichten-blokkeren-in-ios foto 14

U kunt profielen maken waarbij sommige zwarte lijsten of witte lijsten actief zijn en andere niet, en deze vervolgens plannen om automatisch over te schakelen.


Zoals je kunt zien, biedt iBlacklist een groot aantal opties die je provider niet kan repliceren. Voor een eenmalige vergoeding is het een geweldig alternatief dat u een nauwkeurig afgestemde controle biedt. Het is gemakkelijk genoeg om te gebruiken voor een paar vervelende bellers, maar krachtig genoeg om uw oproepen tussen werk en thuis te beheren.

Helaas heb ik geen enkele up-to-date oplossing voor de iPhone gevonden die gratis is, maar een laag instaptarief is goedkoper dan een maandabonnement. Heeft u een andere oplossing om vervelende bellers kwijt te raken? Deel met ons in de reacties!

Meer verhalen

Geweldige Linux-wereldkaart onderzoekt de staat van het Linux-rijk

U herinnert zich misschien de Social Networking Map die vorig jaar verscheen; de Great Linux World Map is een linx-gecentreerd equivalent met populaire (en minder populaire) Linux-distributies die over de hele wereld in kaart zijn gebracht.

Download de HTG Photography Cheat Sheet (formaat portemonnee!)

Gemaakt voor de fotograaf die onderweg is, onze nieuwste HTG Cheat Sheet is ontworpen om te worden afgedrukt en heeft een handig creditcardformaat dat in de meeste portemonnees past. Neem belangrijke fotografische informatie overal mee naartoe!

Handmatig dwingen Google Chrome om extensies bij te werken

Google Chrome werkt uw extensies normaal gesproken automatisch bij, maar wanneer u het nieuws over een nieuwe extensieversie ziet, wilt u deze nu meteen. Hier leest u hoe u Chrome dwingt om al uw extensies te upgraden zonder opnieuw te laden.

Hoe OpenVPN op uw DD-WRT-router te installeren en configureren?

We hebben het al gehad over het installeren van Tomato op je router en hoe je verbinding kunt maken met je thuisnetwerk met OpenVPN en Tomato. Nu gaan we het hebben over het installeren van OpenVPN op uw DD-WRT-compatibele router voor gemakkelijke toegang tot uw thuisnetwerk vanaf elke plek ter wereld!

De fysica van Angry Birds

Het schieten van woedende vogels uit een katapult brengt miljoenen casual gamers geluk, maar is het wetenschappelijk juist? Een toegewijde blogger verdeelt het tot de basis.

Gehackte app zet Netflix op niet-ondersteunde Android-apparaten

We hebben je vorige week een work around laten zien voor de Netflix Android-applicatie met beperkte release. Voor degenen onder u die niet in het lef van uw apparaat willen apen, deze gehackte versie doet het vuile werk voor u - geen modding nodig.

Een back-up maken van de app-gegevens van uw iPhone naar Dropbox

Het migreren van je opgeslagen Angry Birds Rio-game van je iPhone naar je iPad is een hele klus. Als u echter gejailbreakte apparaten gebruikt, is dit proces eenvoudig geworden dankzij DataDeposit. En met Dropbox-integratie is het cloud-compatibel.

Hoe u Google Chrome-bladwijzers kunt synchroniseren met uw Android-telefoon

Als je Google Chrome op je desktop en Google Android op je telefoon hebt, denk je misschien... waarom kan ik niet op beide plaatsen dezelfde bladwijzers gebruiken? Hier leest u hoe u uw bladwijzers kunt synchroniseren tussen computers en ook met uw Android-telefoon.

Vraag het aan HTG: Windows Media Player-dupes, muisknoppen verwisselen, het standaardlettertype van Word aanpassen

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag om uw prangende technische vragen te beantwoorden. Deze week kijken we naar het verwijderen van dubbele Windows Media Player-items, sneltoetsen voor rechts-/linkshandige muisinstellingen en het wijzigen van het standaardlettertype van Word.

Hoe Netflix Blockbuster vernietigde [Infographic]

In een zeer korte tijdspanne heeft Netflix de manier veranderd waarop we films kiezen en consumeren en zijn belangrijkste concurrent tenietgedaan. Bekijk deze infographic voor een interessante kijk op de verschuiving van de consument.