Hoe u uw laptop kunt laten kiezen voor een bekabelde verbinding in plaats van draadloos

hoe-je-laptop-kiezen-een-bekabelde-verbinding-in-van-draadloos foto 1

Heb je ooit je laptop aangesloten op een bekabeld netwerkpunt in je huis en bleef je draadloze netwerksnelheden halen? Hier leest u hoe u dat snel kunt oplossen, op de gemakkelijke manier.

Uw bekabelde verbinding een hogere prioriteit geven

Druk op de Win + R-toetsenbordcombinatie en typ ncpa.cpl in het vak Uitvoeren en druk vervolgens op Enter.hoe-je-laptop-kiezen-een-bedrade-verbinding-in-van-draadloos foto 2

Wanneer het venster Netwerkverbindingen wordt geopend, moet u op de alt-toets drukken om de klassieke menubalk weer te geven.

hoe-je-laptop-kies-een-bedrade-verbinding-in-van-draadloze-foto 3

Zodra het beschikbaar is, klikt u op geavanceerd en kiest u vervolgens de optie Geavanceerde instellingen.

hoe-je-laptop-kiezen-een-bekabelde-verbinding-in-van-draadloos foto 4

Hier ziet u de voorkeur van uw netwerkverbindingen. Om uw laptop een bekabelde verbinding te laten gebruiken, indien beschikbaar, zelfs wanneer deze is verbonden met een draadloos netwerk, moet u Wi-Fi selecteren en vervolgens op de groene pijl klikken die naar beneden wijst.

hoe-je-laptop-kies-een-bekabelde-verbinding-in-van-draadloze-foto 5

Hierdoor wordt Ethernet automatisch naar de top gestoten.

hoe-je-laptop-kies-een-bekabelde-verbinding-in-van-draadloze-foto 6

Dat is alles.

Meer verhalen

Hoe u uw Minecraft-wereld kunt restylen met resourcepakketten

Sommige mensen houden van de 8-bits dikke look van Minecraft, terwijl anderen niet kunnen geloven dat een game er tegenwoordig zo uitziet. Of je Minecraft er nu brokkeliger, soepeler of ergens tussenin wilt laten uitzien, het is gemakkelijk om dit te doen op de pc-, pocket- en console-edities van Minecraft.

HTG beoordeelt de Amazon Fire TV-stick: de krachtigste HDMI-dongle op de markt

Met de torenhoge populariteit van de Google Chromecast en in mindere mate de Roku Streaming Stick, vormde 2014 zeker het jaar van de HDMI-dongle. Lees verder terwijl we Amazon's gloednieuwe intrede op de markt, de Fire TV Stick, testen.

Geek Trivia: de eerste president die officieel gratie verleende aan een Thanksgiving die Turkije was?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Gebruik Smart Lock in Android 5.0 en ontgrendel uw telefoon nooit meer thuis

Haat je het niet als je veilig thuis bent en er niemand anders in de buurt is om toegang te krijgen tot je telefoon, en toch moet je hem ontgrendelen wanneer je hem wilt gebruiken? Android 5.0 Lollipop's Smart Lock lost dat op.

SSH-tunneling gebruiken in Chrome OS

Chromebooks bieden ingebouwde ondersteuning voor SSH-tunneling met de meegeleverde crosh-shell en SSH-opdracht. Met een SSH-tunnel kunt u een SSH-verbinding gebruiken, zoals een VPN of versleutelde proxy, en uw browseverkeer door de beveiligde tunnel sturen.

Een back-up maken van uw Minecraft-werelden, mods en meer

Minecraft is een spel dat zich leent voor honderden uren aan verkenning en bouwen. Laat je creaties niet opstijgen in een rookwolk van uitstervende rook van de harde schijf; lees verder terwijl we u laten zien hoe u uw kritieke Minecraft-bestanden kunt lokaliseren en (automatisch) een back-up kunt maken.

Brute-force-aanvallen uitgelegd: hoe alle versleuteling kwetsbaar is

Brute-force-aanvallen zijn vrij eenvoudig te begrijpen, maar moeilijk te beschermen. Versleuteling is wiskunde, en naarmate computers sneller worden in wiskunde, worden ze ook sneller in het uitproberen van alle oplossingen en zien welke past.

Een draagbare versie van Windows 8 maken zonder extra software

Lange tijd hebben Linux-gebruikers hun besturingssysteem op een draagbare USB-drive kunnen installeren, maar Windows heeft dit net ingehaald. Lees verder om erachter te komen hoe u Windows 8 op een USB-station kunt installeren, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen.

Geek Trivia: Welke partygame is van de grond gekomen dankzij een optreden van Tonight Show?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

HTG beoordeelt de Amazon Fire TV: beefy hardware klaargemaakt voor het Amazon-ecosysteem

In het tijdperk van afnemende kabel-tv-abonnementen schreeuwen bedrijven om controle over uw woonkamer, en Amazon is geen uitzondering. Vandaag bekijken we hun intrede in het circus van het mediacentrum met een recensie van de compacte en krachtige Amazon Fire TV.