Zoeken in het startmenu zonder zoveel tekens te typen

hoe-zoeken-in-het-startmenu-zonder-zo-veel-tekens-te typen foto 1

Bij Digital Inspiration hebben ze een buitengewoon interessante tip gepost waar we nog nooit van hadden gehoord: je kunt zoeken in het Startmenu zonder het hele woord te hoeven typen voor toepassingen of items in het Configuratiescherm die meerdere woorden hebben - alles wat je hebt te doen is het typen van de eerste initialen.

Als u bijvoorbeeld Windows Media Player wilt starten, kunt u in plaats van alles in het zoekvak van het startmenu te typen gewoon de initialen w m p typen en Windows zal het vinden.Hier is een video van het in actie, of je kunt meer lezen op Digital Inspiration.

Snel programma's starten vanuit het Windows Start-menu [Digitale inspiratie]

Meer verhalen

Bekijk eenvoudig het schijfruimtegebruik van afzonderlijke SQL-tabellen in een database

Met elke actieve database zullen de vereisten voor schijfopslag in de loop van de tijd toenemen. Hoewel u eenvoudig de schijfruimte kunt bekijken die door een hele database wordt gebruikt door ofwel op de pagina Bestanden van de database-eigenschappen in SQL Management Studio te kijken of door simpelweg de onderliggende bestanden in Windows Verkenner te bekijken, wat

Drie potentieel riskante manieren om veel te besparen op studieboeken

Foto door Zwoel

Andere manieren om uw pc te gebruiken wanneer uw internet uitvalt

Niets is vervelender dan het afsluiten van je internetverbinding door weersomstandigheden of het vergeten van je rekening. Laten we eens kijken naar enkele manieren waarop u productief en vermaakt kunt zijn zonder internet.

Wijzig de acties voor bestandstypen in Opera

Opera is een solide, goed gebouwde browser die gemakkelijk aan te passen is als je er eenmaal bekend mee bent. Als u wilt aanpassen hoe Opera omgaat met acties zoals het bekijken van afbeeldingen of pdf-bestanden zonder ze op uw computer op te slaan, dan kunt u dit als volgt doen.

Zoeken in contextmenu inschakelen voor elke zoekmachine in Google Chrome

Nadat u de extensie Context Menu Search hebt geïnstalleerd, kunt u beginnen met het selecteren van tekst op de pagina en zoeken met behulp van de ingebouwde zoekmachines, waaronder Bing, Bing Images, IMDB, Wikipedia en Yahoo, als u '...

Vraag de lezers: welke desktopmuziekspeler gebruikt u?

We luisteren allemaal graag naar muziek op onze computers, zowel op het werk als thuis. Deze week willen we weten welke desktop muziekspeler jij gebruikt om naar muziek te luisteren.

Animatie voor openen en sluiten toevoegen aan Firefox-tabbladen

Wilt u tijdens het browsen een beetje eye candy toevoegen aan Firefox? Nu kunt u genieten van animatie en vervagingseffecten terwijl u tabbladen opent en sluit met de Liquid Tabs-extensie.

Simuleer middenklik op een laptop door beide knoppen tegelijk in te drukken

De meeste mensen weten dat je de middelste muisknop kunt gebruiken om op links in elke browser te klikken om de pagina in een nieuw tabblad te openen, maar helaas hebben niet alle laptops een middelste muisknop, maar je kunt het op de meeste laptops simuleren door beide te gebruiken knoppen tegelijk.

Maak toetsenbordvriendelijke contacten voor eenvoudiger mobiel e-mailen

Het typen van e-mailadressen in het kleine toetsenbord van uw mobiele telefoon is niet altijd de gemakkelijkste taak, maar met een simpele truc kunt u uw meest gebruikte contacten een stuk eenvoudiger maken.

Voer eenvoudig te beheren online tests uit met ZohoChallenge

Bent u op zoek naar een eenvoudigere manier om online testen uit te voeren op uw werk of school? Dan wil je misschien eens kijken naar de online testdiensten van ZohoChallenge.