Hoe Windows opnieuw te installeren zonder opnieuw te hoeven activeren

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren
Elke keer dat u uw pc formatteert en opnieuw installeert, moet u Windows opnieuw activeren, wat soms lastig kan zijn als u het te vaak hebt gedaan. Hier leest u hoe u een back-up maakt en vervolgens de activeringsstatus herstelt.

Opmerking: we gaan niet in op het opnieuw installeren van Windows, omdat u al zou moeten weten hoe u dat moet doen. Dit artikel behandelt alleen het maken van een back-up en het herstellen van uw activering.

Invoering

Met Advanced Token Manager kunt u eenvoudig een back-up maken van alle informatie die Windows gebruikt om de geldigheid van uw exemplaar van Windows te controleren. Deze informatie wordt gezamenlijk een token genoemd en kan worden geback-upt op een extern opslagmedium. Als je eenmaal hebt geformatteerd, kun je de token importeren en is je Windows weer legitiem.Ondersteunen

Zodra u uw exemplaar van Advanced Token Manager hier hebt gepakt, kunt u het zipbestand uitpakken en vervolgens het uitvoerbare bestand uitvoeren.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren

Wanneer de geavanceerde tokenmanager wordt gestart, ziet u de knop BIG Backup Activation. Klik erop om een ​​back-up van uw token te maken. Alle BBB-tekens maskeren alleen de echte productsleutel, maak je geen zorgen dat dit niet je echte productsleutel is.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren 3

Zodra u op de knop Back-upactivering klikt, verwachten we dat 99% van u dit bericht krijgt. Tenzij sommigen van jullie ultra-nerd zijn en KMS thuis gebruiken, krijg je dit bericht. U kunt gewoon op ja klikken om door te gaan.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren 4

Zodra de activering is voltooid, wordt er een back-up van gemaakt, u ziet een map met de naam Windows Activation Backup in dezelfde map waarin u de tokenmanager hebt gestart, deze bevat de back-up.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren

Nu hebben we Windows opnieuw geladen op dezelfde pc, zoals je kunt zien is het niet geactiveerd.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren 6

Nu kan ik de geavanceerde tokenmanager uitvoeren, deze keer staat er Herstellen in plaats van Back-up.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren 7

Nadat u op Herstellen hebt geklikt, wordt u gevraagd of u dit wilt doen. Klik op de knop Volgende om het herstel te starten.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren 8

Zodra het is voltooid, verschijnt een succesbericht.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren 9

Als u uw geldigheid gaat controleren in de systeeminstellingen, zou u de echte badge terug moeten hebben.

hoe-windows-opnieuw te installeren zonder foto opnieuw te hoeven activeren 10

De geavanceerde tokenmanager kan ook Office-activering ondersteunen en werkt op alle versies van Windows 7.

Meer verhalen

Slimme browserkiezer selecteert uw browser op basis van uw netwerk

Android: Smart Browser Chooser is een eenvoudige applicatie die je browser schakelt op basis van het netwerk waarmee je bent verbonden - automatisch overschakelen naar een geoptimaliseerde browser voor een lager dataverbruik wanneer je een mobiel data-abonnement hebt.

Hack een plastic fles van $ 4 in een flitsverspreider

Hoewel je waarschijnlijk niet het soort persoon bent dat sterke drank uit een plastic fles drinkt, moet je je neus niet opdraaien voor de goedkope flesjes - ze zijn uitstekende doe-het-zelf-flitsdiffusers voor zacht verlichte foto's.

Maak een doe-het-zelfboekbug om stiekem te luisteren

Als je op zoek bent naar een leuk project om een ​​kind de wonderen van elektronica te leren, is het moeilijk om een ​​boek te verslaan waarmee ze hun broers en zussen kunnen bespioneren.

3 eenvoudige tips om lelijke randen te repareren bij het verwijderen van achtergronden

Als je veel objecten uit foto's knipt, is de kans groot dat je een paar ruwe, lelijk uitziende randen bent tegengekomen. Het kunnen eenvoudige oplossingen zijn, en hier zijn drie geweldige (GIMP-vriendelijke) tips om te helpen in drie verschillende scenario's.

Facebook, Twitter, Google+ en Foursquare gebruiken via sms

Sociaal blijven terwijl je mobiel bent, betekent niet dat je moet betalen voor een data-abonnement. Met sms kun je statusberichten van je favoriete sociale netwerken bijwerken en ontvangen met behulp van het berichtenplan dat je waarschijnlijk al hebt.

Een externe computer bedienen met alleen uw Chrome-webbrowser

Op afstand gaan met vrienden en familie is handig als je ze moet laten zien hoe ze iets moeten doen of een probleem moeten oplossen. Hier leest u hoe u platformonafhankelijke hulp op afstand kunt bieden met alleen Google Chrome en een extensie.

Week in Geek: China vindt drie 'High-Risk'-fouten in Google Chrome

Deze week hebben we geleerd hoe u eenvoudig de gebruikersinterface van Windows 8 kunt inschakelen, God-modus kunt instellen op Windows 8, Taakbeheer kunt aanpassen in Windows 7, Windows 8 kunt verwijderen of verwijderen uit uw dual-boot-installatie, gegevens kunt branden op meerdere dvd's of Cd-schijven, bulk Office Doc-eigenschappen bewerken, een router configureren voor poort

Beste Windows 7 Explorer-tips en -trucs

Windows Verkenner in Windows 7 is aanzienlijk veranderd en verbeterd sinds de dagen van Vista en XP. Dit artikel bevat enkele van de meer nuttige tips en trucs om het meeste uit Explorer te halen.

Desktop Fun: Railway Tracks Wallpaper Collection Series 1

Spoorwegen helpen onze steden en ons overal ter wereld met elkaar te verbinden. Ze hebben ook hun eigen unieke schoonheid wanneer ze worden gevonden tijdens rustige momenten in landelijke gebieden. Volg het pad naar een nieuwe (of favoriete) bestemming op je bureaublad met de eerste in onze serie Spoorwegbehangcollecties.

Timr is een eenvoudige webgebaseerde afteltimer

Als u op zoek bent naar een eenvoudige afteltimer zonder franjes, dan is Timr een webgebaseerde oplossing die net zo gebruiksvriendelijk is als het instellen van een fysieke kookwekker.