De standaardwebbrowser in iOS wijzigen?

hoe-de-standaard-web-browser-in-ios-foto-wijzigen

Er zijn tal van alternatieve webbrowsers op iOS - Opera Mini, Atomic en Skyfire, om er maar een paar te noemen. Zonder de standaardbrowser te kunnen wijzigen, voelt geen van hen zich thuis, maar er is een oplossing als je gejailbreakt bent.

Browserwisselaar

hoe-je-de-standaard-webbrowser-in-ios-foto te wijzigen 2Browser Changer is een geweldig klein hulpprogramma dat beschikbaar is voor gejailbreakte iOS-apparaten. Het is eenvoudig en vult de ontbrekende functionaliteit in die u wilt: om te kunnen kiezen welke browser uw standaard is voor het openen van links. Je kunt het vinden op Cydia.

hoe-de-standaard-web-browser-in-ios-foto te wijzigen 3

Zodra u het hebt geïnstalleerd, opent u uw instellingen en scrolt u omlaag totdat u Browser Changer ziet.

hoe-de-standaard-webbrowser-in-ios-foto te wijzigen 4

Het is net zo eenvoudig als de schakelaar omdraaien en de door u geselecteerde browser kiezen.

hoe-de-standaard-web-browser-in-ios-foto-wijzigen 5

Er is een vrij grote lijst die de meeste alternatieven voor Safari omvat. Het enige nadeel is dat de Browser Changer nog niet is bijgewerkt om feilloos te werken met de nieuwe versie van Opera Mini, maar alle andere, zoals Skyfire, Atomic, Oceanus en Portal, werken allemaal prima.

hoe-de-standaard-web-browser-in-ios-foto-wijzigen 6


Welke browser heeft uw voorkeur als u iOS gebruikt? Deel in de reacties!

Meer verhalen

Uw Windows-netwerk beveiligen

Deze How-To Geek School-les is bedoeld voor mensen die meer willen leren over beveiliging bij het gebruik van Windows-besturingssystemen. Je leert veel principes die je zullen helpen een veiligere computerervaring te hebben en je krijgt de kans om alle belangrijke beveiligingstools en -functies te gebruiken die

Vraag de lezers: hoe beheer en organiseer je je foto's?

De komst van digitale camera's luidde een tijdperk in waarin je bijna onbeperkt foto's kunt maken - de dagen van eenvoudige opslag van dozen en albums zijn voorbij. Hoe beheer en organiseer je je groeiende fotocollectie?

Onderzoekers demonstreren pixel-naar-vector conversietool

Als je een oude videogame opnieuw hebt bezocht om Pixel-Shock te ervaren, zul je enthousiast zijn om te horen over een nieuw proces voor het weergeven van oude 8-bits games in vloeiende vectorframes.

ShakeCall beantwoordt en beëindigt telefoongesprekken met een shake

ShakeCall is een Android-applicatie die uw functie voor beantwoorden/beëindigen koppelt aan de beweging van uw telefoon; je kunt gewoon je telefoon schudden om op te nemen of op te hangen.

Geweldige Linux-wereldkaart onderzoekt de staat van het Linux-rijk

U herinnert zich misschien de Social Networking Map die vorig jaar verscheen; de Great Linux World Map is een linx-gecentreerd equivalent met populaire (en minder populaire) Linux-distributies die over de hele wereld in kaart zijn gebracht.

Download de HTG Photography Cheat Sheet (formaat portemonnee!)

Gemaakt voor de fotograaf die onderweg is, onze nieuwste HTG Cheat Sheet is ontworpen om te worden afgedrukt en heeft een handig creditcardformaat dat in de meeste portemonnees past. Neem belangrijke fotografische informatie overal mee naartoe!

Handmatig dwingen Google Chrome om extensies bij te werken

Google Chrome werkt uw extensies normaal gesproken automatisch bij, maar wanneer u het nieuws over een nieuwe extensieversie ziet, wilt u deze nu meteen. Hier leest u hoe u Chrome dwingt om al uw extensies te upgraden zonder opnieuw te laden.

Hoe OpenVPN op uw DD-WRT-router te installeren en configureren?

We hebben het al gehad over het installeren van Tomato op je router en hoe je verbinding kunt maken met je thuisnetwerk met OpenVPN en Tomato. Nu gaan we het hebben over het installeren van OpenVPN op uw DD-WRT-compatibele router voor gemakkelijke toegang tot uw thuisnetwerk vanaf elke plek ter wereld!

De fysica van Angry Birds

Het schieten van woedende vogels uit een katapult brengt miljoenen casual gamers geluk, maar is het wetenschappelijk juist? Een toegewijde blogger verdeelt het tot de basis.

Gehackte app zet Netflix op niet-ondersteunde Android-apparaten

We hebben je vorige week een work around laten zien voor de Netflix Android-applicatie met beperkte release. Voor degenen onder u die niet in het lef van uw apparaat willen apen, deze gehackte versie doet het vuile werk voor u - geen modding nodig.