Webpagina's van uw smartphone of tablet naar Evernote verzenden

hoe-web-pagina's-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote-foto-versturen 1

Evernote is een geweldige tool om alle informatie die je belangrijk vindt op één plek te verzamelen. Op de desktop kun je webpagina's naar Evernote knippen met behulp van de browserextensie van de app, maar wat als je op je telefoon aan het browsen bent? Het is eigenlijk nog eenvoudiger.

Het is duidelijk dat de eerste stap is om Evernote te downloaden en in te loggen op je account, als je dat nog niet hebt gedaan. Hier is de link voor iTunes en Google Play. Zodra het is geïnstalleerd en klaar voor gebruik, kunt u beginnen met knippen.Webpagina's knippen naar Evernote op een iPhone of iPad

Wanneer u zich op een webpagina in Safari bevindt die u in Evernote wilt opslaan, klikt u op de knop Delen.

hoe-web-pagina's-verzenden-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote foto 2

Klik vervolgens op de knop Meer...

... en schakel de Evernote-optie in.

hoe-webpagina's-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote-foto-versturen 4

Als je dat eenmaal hebt gedaan, zie je vanaf nu het Evernote-pictogram als een optie in het menu Delen.

hoe-web-pagina's-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote-foto-verzenden 5

Ga in de toekomst, wanneer u zich op een webpagina bevindt die u wilt opslaan, naar het menu Delen en tik op het Evernote-pictogram. U kunt de titel van de notitie wijzigen, het notitieblok selecteren waarnaar u deze wilt verzenden en ook tags toevoegen.

Je vindt de volledige webpagina in je Evernote-app en online op Evernote.com.

Webpagina's knippen naar Evernote op een Android-apparaat

Het verzenden van pagina's naar Evernote is ook eenvoudig op Android: Ga naar het deelmenu van uw browser...

hoe-web-pagina's-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote-foto-verzenden 6

...en selecteer gewoon Evernote.

hoe-webpagina's-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote-foto-versturen 7

Hierdoor wordt de volledige webpagina snel naar uw standaardnotitieblok in Evernote verzonden.

In de meeste Android-browsers, waaronder Chrome, Firefox en Opera, kunt u echter niet de titel wijzigen, kiezen naar welk notitieblok u de pagina wilt verzenden of tags toevoegen. Dus het gebruik van een van die browsers met Evernote is echt het beste voor het direct opslaan van webpagina's met één klik.

Als u echter meer flexibiliteit en opslagopties voor Evernote onderweg wilt, kunt u de Dolphin-browser en de Evernote-add-on gebruiken. Van daaruit kunt u Dolphin openen en op het pictogram Configuratiescherm klikken.

hoe-webpagina's-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote-foto-versturen 8

Klik op de Evernote Share-add-on in de lijst...

hoe-web-pagina's-verzenden-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote foto 9

... en je wordt gevraagd om in te loggen op je Evernote-account en de add-on te autoriseren om toegang te krijgen tot Evernote.

Nadat u deze stappen hebt uitgevoerd, kunt u op die Evernote Share-add-on klikken in het configuratiescherm van Dolphin om webpagina's op te slaan en de titel van de notitie te wijzigen, het notitieblok te kiezen en tags toe te voegen.

hoe-webpagina's-van-je-smartphone-of-tablet-naar-evernote-foto-versturen 10

Als u een krachtige Evernote-gebruiker bent en Android gebruikt, kan Dolphin uw mobiele browser worden. Voor alle anderen kun je altijd de titel, het notitieblok en de tags bewerken zodra je later bij je Evernote-desktoptoepassing bent.

Meer verhalen

Hoe maak je jeugdige, stralende portretten in minder dan een minuut

Je hebt het gezien in tijdschriften, fotowebsites, advertenties en tal van andere plaatsen - die romantische, bijna zoetige look toegepast op een afbeelding om de huidtextuur te verzachten en stralende portretten te maken. Hier leest u hoe u die supermodel-gloed in minder dan een minuut kunt krijgen.

Wat is Direct X 12 en waarom is het belangrijk?

Toen Microsoft begon met het beschrijven van nieuwe functies van zijn aankomende Windows 10-besturingssysteem, was DirectX 12 een van die functies waar het over sprak. Gamers zullen onmiddellijk weten wat dit is, maar ze realiseren zich misschien niet hoe belangrijk een update zal zijn.

Een offline kopie van een webpagina opslaan op een iPhone of Android-smartphone

Smartphones hebben nog steeds niet overal internetverbindingen - en zelfs als ze dat wel hadden, zijn er momenten dat u een kopie van een webpagina wilt opslaan. Met moderne iPhones en Android-telefoons kunt u kopieën van webpagina's opslaan, zodat u ze later kunt raadplegen.

Hoe u dealwaarschuwingen kunt krijgen voor zowat elk product met Slickdeals

Er zijn zoveel deals die elke dag verschijnen dat het heel moeilijk kan zijn om ze allemaal bij te houden. Maar er is een eenvoudige manier om alleen de producten te volgen waarin u geïnteresseerd bent en om meldingen in uw e-mail te ontvangen wanneer een bepaalde deal live gaat.

De opdrachtprompt uitschakelen en het programma uitvoeren in Windows

De opdrachtprompt en het programma Uitvoeren zijn behoorlijk krachtige hulpmiddelen in de Windows-wereld. Als je liever hebt dat specifieke gebruikers op een computer er geen toegang toe hebben, is het niet zo moeilijk om te doen.

Een werk- of schoolaccount toevoegen aan Windows met Work Access

Windows 10 bevat opties voor Work Access, die u vindt onder Accounts in de app Instellingen. Deze zijn bedoeld voor mensen die met hun eigen apparaten verbinding moeten maken met de infrastructuur van een werkgever of school. Work Access geeft u toegang tot de middelen van de organisatie en geeft de

Waarom zijn kleinere SSD's langzamer?

Als je bijvoorbeeld specifieke computerhardware zoals SSD's onderzoekt, zou je kunnen verwachten dat de kleinere sneller zijn dan de grotere. Maar is dat werkelijk zo of is het tegenovergestelde waar? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

Afdrukken naar een Google Cloudprinter vanuit iOS

Apple's eigen AirPrint-afdrukken zijn diep geïntegreerd in iPhones en iPads. De afdrukopties die u in het hele besturingssysteem ziet, worden alleen afgedrukt op AirPrint-compatibele printers. U kunt nog steeds afdrukken naar een printer met Google Cloud Print, maar het kost wat extra moeite.

Geek Trivia: Electronic Arts moest een Tiger Woods-golfspel terugroepen omdat het bevatte?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Afbeeldingen combineren in één PDF-bestand op een Mac

Stel dat u solliciteert naar een baan en het inlenende bedrijf wil dat ondertekende documenten naar hen worden verzonden, of stel u voor dat u een aanbouw aan uw huis wilt toevoegen en de aannemer wil foto's zien. Hoe doe je dat gemakkelijk op een Mac?