Achtergrond aanpassen in Windows 7 Starter Edition

Als je de Starter Edition van Windows 7 op je netbook hebt geïnstalleerd, ben je het misschien zat om naar de standaardachtergrond te kijken. Met Starter Background Changer hebt u gemakkelijk toegang tot andere aanpassingsopties.

Voordat

Er is niet veel dat je kunt zeggen over de unieke standaardachtergrond die bij de Starter-editie wordt geleverd ... het zit daar gewoon een beetje saai.Starter Achtergrondwisselaar installeren

Aangezien het installatiegedeelte van het programma in het Frans is, hebben we de volledige set installatievensters hier getoond met de juiste knoppen gemarkeerd om u probleemloos door het hele proces te leiden.

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 2

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 3

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 4

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 5

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 6

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 7

Starter Achtergrondwisselaar gebruiken

Zodra het installatieproces is voltooid, ziet u eenvoudig een stil scherm zonder bureaubladpictogrammen of items in het Startmenu. Als u zich nu afvraagt ​​Is het programma klaar met installeren of is het überhaupt geïnstalleerd? het antwoord is ja. Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad en u ziet een nieuw item in het contextmenu ... dezelfde die is opgenomen in de andere edities, maar niet in Starter. Tijd voor wat plezier…

Het personalisatievenster wordt gemaximaliseerd geopend, maar we hebben het hier verkleind voor onze schermafbeeldingen. Je hebt vier reguliere categorieën om uit te kiezen in het onderste deel van het venster: Wallpaper, Colors, Sounds, & Screensavers.

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 9

De eerste categorie die we voor ons voorbeeld kozen, was Wallpaper. Zoals je hier kunt zien, worden er in het hoofdweergavegebied (Mijn verzameling) momenteel geen achtergronden weergegeven. U kunt het vervolgkeuzemenu gebruiken om toegang te krijgen tot uw map Mijn afbeeldingen of om naar een andere locatie te bladeren. Merk op dat je kunt kiezen hoe de afbeelding het scherm vult en onderaan een getimede achtergronddiavoorstelling kunt instellen.

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 10

Elke geselecteerde afbeelding (of afbeeldingen) wordt toegevoegd aan het My Collection-scherm voor gemakkelijke toegang de volgende keer dat u het venster opent. Nadat u een afbeelding hebt gekozen, klikt u op Valideer de wijziging om de achtergrond voor uw bureaublad in te stellen en terug te keren naar het hoofdvenster.

behang-in-windows-7-starter-editie-foto aanpassen 11

Wanneer u terugkeert naar het hoofdvenster, ziet u een voorbeeld voor uw selectie. Op dit punt kunt u eenvoudig het venster sluiten of verdere aanpassingen maken in de andere categorieën.

behang-in-windows-7-starter-editie-foto aanpassen 12

Starter Background Changer biedt gemakkelijke one-stop-toegang tot andere aanpassingsgebieden. We zijn begonnen met kleuren...

Gevolgd door geluiden…

behang-in-windows--7-starter-editie-foto aanpassen 14

En tot slot Screensavers.

behang-in-windows--7-starter-editie-foto aanpassen 15

Voordat u het hoofdvenster sluit, kunt u desgewenst nog even de Opties bekijken. We hebben Optimalisatie van de afbeeldingen op ons systeem op Hoog gezet.

hoe-behang-in-windows--7-starter-editie-foto-aanpassen 16

Snel en eenvoudig behangen tevreden.

We hebben het programmavenster vastgemaakt aan onze taakbalk ... leuk als u deze methode verkiest boven het bureaubladcontextmenu.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om de achtergrond in Windows 7 Starter Edition te veranderen, dan wil je dit programma zeker eens proberen. Vaarwel saaie standaardachtergrond!

Lees ons artikel hier voor meer geweldige manieren om uw Windows 7 Starter Edition aan te passen.

Links

Achtergrondwisselaar voor starter downloaden

Meer verhalen

Engelstalige bladwijzer voor vertalingen voor uw browser

Wilt u een vertaalbookmarklet die zich alleen richt op het vertalen van websites naar het Engels? Kijk dan eens naar de To English Bookmarklet.

Windows 7 Media Center verwijderen, uitschakelen of verwijderen

Hoewel Windows 7 Media Center veel is verbeterd ten opzichte van eerdere versies van Windows, wilt u het misschien om verschillende redenen uitschakelen. Hier bekijken we een aantal methoden om er vanaf te komen.

Extensies van derden uitschakelen in Internet Explorer

Bent u op zoek naar een manier om het browsen naar sites waarvan u niet zeker bent in Internet Explorer wat veiliger te maken? Hier bekijken we snel hoe u extensies van derden in IE kunt uitschakelen.

Verhoog de snelheid van uw netbook met een SD-kaart en ReadyBoost

Op zoek naar een manier om de prestaties van uw netbook te verbeteren? Hier leest u hoe u een standaard SD-geheugenkaart of een USB-flashstation kunt gebruiken om de prestaties te verbeteren met ReadyBoost.

Hey jij! Stop met het gebruik van de knop Toepassen en klik gewoon op OK! [Geek Rants]

Als computernerd merk ik dat ik vaak mensen help en kijk hoe ze instellingen op hun pc wijzigen ... en ze klikken bijna altijd op de knop Toepassen en vervolgens op de knop OK. Waarom?

Friday Fun: favoriete games om te spelen in Chrome

Online games kunnen een perfecte onderbreking zijn terwijl u aan het werk bent en de keuze uit een veelvoud aan games maakt het nog beter. Als je een gameverslaafde bent, wil je zeker eens kijken naar de Game Button-extensie voor Chrome.

Maak aangepaste sneltoetsen voor Windows-toetsen in Windows

Bijna iedereen gebruikt een of andere soort sneltoetsen op hun Windows-systeem, maar wat als u nieuwe zou kunnen maken voor uw favoriete apps of mappen? Je zult er misschien versteld van staan ​​​​hoe eenvoudig het kan zijn met slechts een paar klikken en zonder programmeren met WinKey.

Integreer Google Docs met Outlook op de gemakkelijke manier

Wil je Google Docs en Microsoft office samen gebruiken? Hier leest u hoe u Harmony voor Google Docs kunt gebruiken om ze naadloos te integreren met Outlook.

Problemen met pictogramweergave oplossen door de miniatuurcache van Windows 7 opnieuw op te bouwen

Heb je ooit door foto's of video's op je pc gebladerd en gemerkt dat de miniaturen niet correct werden weergegeven? Soms raken ze beschadigd en kunt u ze snel opnieuw opbouwen om het probleem op te lossen.

Stream media en live tv via internet met Orb

Op zoek naar een manier om uw mediacollectie via internet te streamen? Of misschien op afstand tv kijken en opnemen? Vandaag gaan we kijken hoe we dat allemaal en meer kunnen doen met Orb.