Hoe u kunt voorkomen dat een Rainmeter-skin verbergt wanneer u het bureaublad laat zien?

hoe-houd-een-regenmeter-huid-van-het-verbergen-wanneer---en-ldquo-;show-desktop-en-rdquo; foto 1

Een van de grootste klachten met eerdere versies van Rainmeter was dat je geweldige bureaubladwidgets zich verbergen wanneer je Win+D of de snelkoppeling Show Desktop gebruikt om je bureaublad te zien, wat het doel verslaat. Hier leest u hoe u ze daar kunt laten plakken.

De nieuwe instelling maakt deel uit van recentere versies van Rainmeter en de standaard Gnometer-skins zijn al ingesteld om de nieuwe parameter te gebruiken - het probleem is dat oudere skins niet noodzakelijkerwijs worden bijgewerkt, dus we dachten dat we zouden laten zien hoe het werkt.Het contextmenu gebruiken

U kunt eenvoudig met de rechtermuisknop op een skin klikken en Instellingen -> Positie -> Op bureaublad kiezen. Zo simpel is het.

De skin handmatig bewerken

U kunt een skin handmatig bewerken door met de rechtermuisknop te klikken en Skin bewerken te kiezen, maar om de On Desktop-variabele te bemachtigen, moet u het bestand Rainmeter.ini bewerken. U kunt RainBrowser openen en op de link Instellingen bewerken klikken onder Wereldwijde acties.

hoe-houd-een-regenmeter-huid-van-het-verbergen-wanneer---en-ldquo-;show-desktop-en-rdquo; foto 3

Of u kunt dit gewoon in uw Startmenu-venster plakken om rechtstreeks naar het bestand te gaan:

kladblok %appdata%RainmeterRainmeter.ini

Als je daar bent, zorg er dan voor dat de AlwaysOnTop-variabele is ingesteld op -2, zodat deze op het bureaublad blijft staan.

hoe-houd-een-regenmeter-huid-van-het-verbergen-wanneer---en-ldquo-;show-desktop-en-rdquo; foto 4

Je kunt zoeken en vervangen voor alles dat is ingesteld op -1 en het wijzigen in -2, wat handig kan zijn als je een heleboel skins hebt en je geen zin hebt om ze allemaal handmatig te selecteren.


Dit is het derde deel in onze serie waarin wordt uitgelegd hoe u Rainmeter gebruikt. Als je dat nog niet hebt gedaan, lees dan zeker de vorige twee delen in de serie:

  • Beginnershandleiding voor Rainmeter: systeemstatistieken weergeven op uw bureaublad
  • Hoe een Rainmeter-skin op het bureaublad te laten plakken zonder te bewegen?

Heb je specifieke Rainmeter-vragen die je graag beantwoord wilt hebben? Laat je vraag achter in de comments en we kijken of we je kunnen helpen.

Meer verhalen

Een back-up maken van Firefox-profielen en deze herstellen met FEBE

Het herstellen van de inhoud van uw computer na een hardwarestoring kan een nachtmerrie zijn, vooral als u geen goed back-upsysteem hebt, maar u kunt het werk een stuk eenvoudiger maken door een goede back-up van uw Firefox-profiel te maken.

Hoe u uw Mac OS X-scherm kunt vergrendelen wanneer u weg bent

Laat je je Mac onbeheerd achter als je hem niet gebruikt? In plaats van je Mac open te laten zodat iedereen er toegang toe heeft, kun je het scherm van je Mac vergrendelen wanneer je er niet bent. Hier is hoe.

Hoe u uw eigen torrents kunt maken met uTorrent

In de BitTorrent-scene is geven net zo belangrijk als ontvangen. Als je iets hebt dat je wilt bijdragen aan je tracker naar keuze, is het gemakkelijk om te doen als je uTorrent gebruikt.

Afdrukbare boekjes maken in Microsoft Word

Er zijn momenten waarop u een klein boekje met literatuur voor een bedrijf of organisatie moet maken, en gelukkig maakt Microsoft Word 2010 of 2013 het proces gemakkelijk. Hier is de korte handleiding over hoe u dit moet doen.

Vrijdagpret: Steam Droid

Het is weer vrijdag en tijd om een ​​beetje stoom af te blazen terwijl we wachten om naar huis te gaan. Deze week mag je een stoomdroid-held helpen om zijn mede-droids te bevrijden terwijl je vecht tegen de slechteriken.

Synchroniseer Hotmail met uw iPhone of iPod Touch met Exchange ActiveSync

Wilt u uw Hotmail-e-mail, agenda en contacten op uw iPhone of iPod touch ontvangen? Hier leest u hoe u Windows Live-inhoud gratis kunt synchroniseren en naar uw iOS-apparaat kunt pushen via Exchange ActiveSync.

Veilig gegevens uitwisselen met OAuth

Er zijn veel websites die onze Twitter- of Facebook-inloggegevens gebruiken om een ​​gebruikersaccount aan te maken. Met OAuth kunnen serviceproviders op internet veilig gegevens uitwisselen. Dus hoe werkt het?

Hoe maak je een snelkoppeling die elke actieve Windows-app vernietigt?

Heeft u ooit tientallen toepassingsvensters geopend en wilt u ze allemaal sluiten? Er zijn een heleboel freeware-apps die ze allemaal voor je sluiten, maar je hebt geen extra software nodig - en hier is hoe je het doet.

Winamp voor Android uitgebracht, synchroniseert je muziek draadloos

Als je de standaard Muziek-applicatie voor je Android-telefoon beu bent, heb je nu een andere optie om al die MP3-bestanden af ​​te spelen - en dat is Winamp.

BitTorrent voor beginners: hoe te beginnen Torrents downloaden

Afbeelding door jacobian