Aangepaste beltonen toevoegen aan uw iPhone

hoe-aan-gepaste-beltonen-aan-uw-iphone-foto toe te voegen 1

De iPhone bestaat al heel lang, maar er is nog steeds geen gemakkelijke manier om je aangepaste beltonen eraan toe te voegen. Het proces is ingewikkeld en vereist (slik) met iTunes. Maar als je vastbesloten bent, is het mogelijk.

Je eigen persoonlijke beltonen toevoegen aan een iPhone is in één woord verschrikkelijk. Maar als je echt die Monty Python-soundbite of dat nummer uit een Family Guy-aflevering wilt gebruiken, dan heb je echt niet veel keus. Of je verdraagt ​​​​het proces, koopt beltonen (die misschien niet degene zijn die je wilt), of houdt je aan de beltonen die erbij horen. Noch de laatste twee lijken echt goede keuzes, dus het gaat door met de eerste.Stap één: iTunes op gang brengen

Als je de naam iTunes hoort en ineenkrimpt, ben je niet de enige. Hoewel het prima is om muziek mee te spelen, proberen velen van ons het zoveel mogelijk te vermijden. Gewoon, iTunes is opgeblazen en verwarrend, dus het is geen wonder dat het proces van het toevoegen van beltonen aan je iPhone dezelfde sfeer heeft.

Het eerste dat u natuurlijk moet doen, is een geluidsclip hebben die u wilt converteren en als toon wilt gebruiken. Iedereen die aangepaste beltonen gebruikt, heeft waarschijnlijk een paar favorieten die hen persoonlijk aanspreken, dus het is een logische stap om ze te gebruiken om een ​​iPhone te personaliseren.

We gaan ervan uit dat je je ringtone-bestand helemaal voorbereid en klaar voor gebruik hebt, en dat het in MP3-formaat is. Als dat niet het geval is, moet je er een aanschaffen en - als je wilt - het verkleinen tot het deel dat je wilt als je beltoon met behulp van een audio-editor zoals Audacity.

Stap twee: converteer de MP3 naar AAC

Zodra je je nummer hebt, moet je het van MP3 naar AAC converteren.

Om dit te doen, moet u uw beltoonbestand(en) aan iTunes toevoegen, ze in uw bibliotheek zoeken en vervolgens met de rechtermuisknop klikken om ze te converteren. Kies AAC-versie maken in de lijst.

hoe-aan-gepaste-beltonen-aan-uw-iphone-foto toe te voegen 2

Stap drie: hernoem uw AAC-bestand

Nu houdt u twee exemplaren van hetzelfde bestand over. Je moet doorgaan en de MP3-versie verwijderen, omdat er een kans is dat je nieuwe ringtone-bestand niet wordt herkend.

hoe-aan-gepaste-beltonen-aan-uw-iphone-foto toe te voegen 3

Sleep vervolgens het nieuw gemaakte AAC-bestand (met de extensie .m4a) naar uw bureaublad. Hernoem het met een .m4r-extensie, die wordt herkend als een speciaal beltoonbestand.

hoe-aan-uw-iphone-foto-aangepaste-beltonen toe te voegen 4

Waarom we een speciaal ringtone-bestand nodig hebben, is een raadsel. Op Android is vrijwel elk geluidsbestand voldoende.

Omdat je het bestand uit iTunes naar je bureaublad kon verplaatsen, heb je opnieuw twee bestanden, dus we moeten de oude met de M4A-extensie verwijderen, zodat we het M4R-bestand zonder problemen kunnen toevoegen. Sleep het nieuwe M4R-bestand terug naar iTunes en het wordt automatisch herkend als een beltoon.

hoe-aan-gepaste-beltonen-aan-uw-iphone-foto toe te voegen 5

Wanneer u een M4R-bestand toevoegt, verschijnt dit onder Tones.

Oké, dus nu heb je eindelijk je speciale ringtone-bestand op iTunes en kun je doorgaan en het uiteindelijk naar je iPhone kopiëren. Makkelijk, toch? (Kreun.) Als u meer dan één beltoon wilt toevoegen, hoeft u dat proces alleen maar zo vaak als nodig te herhalen.

Stap vier: synchroniseer je iPhone

Als je het vakje voor automatische synchronisatie in de iTunes-opties van je apparaat hebt aangevinkt, zou je telefoon de nieuwe beltoon of beltonen automatisch moeten synchroniseren. Als dat niet het geval is, moet u het waarschijnlijk handmatig synchroniseren.

hoe-aan-uw-iphone-foto-aangepaste-beltonen toe te voegen 6

Als je tonen nog steeds niet synchroniseren, controleer dan of Synchronisatietonen is geselecteerd voor je apparaat. U kunt ook beslissen of al uw tonen worden gesynchroniseerd, of geselecteerde tonen om te synchroniseren.

aangepaste-beltonen-aan-je-iphone-foto toevoegen 7

Al deze stappen voor één enkele ringtone. Stel je nu voor dat je het voor tientallen of meer doet.

Helaas is dat wat je moet doen om je iPhone te misleiden met aangepaste tonen. Natuurlijk kun je beltonen kopen in de iTunes Store, maar wat als je van het eclectische type bent? Of vind je het leuk om je eigen te maken? Of heeft de winkel het niet?

hoe-aan-uw-iphone-foto-aangepaste-beltonen toe te voegen 8

Voor een bedrijf dat trots is op zijn gebruiksvriendelijkheid en menselijke, intuïtieve interfaces, is het toevoegen van aangepaste beltonen zo achterlijk als maar kan. Het is belachelijk dat het toepassen van aangepaste tonen op je iPhone meer dan een of twee stappen zou moeten zijn, maar daar heb je het.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-aan-uw-iphone-foto-aangepaste-beltonen toe te voegen 9Hoe u uw iPhone-contacten speciale beltonen en trillingswaarschuwingen kunt geven Eenvoudige beltonen maken van videobestanden met Avidemux

Houd er rekening mee dat al deze stappen elk ander werk uitsluiten dat u moet uitvoeren als het gaat om het maken van een echt aangepaste beltoon. Als je bijvoorbeeld een langer nummer hebt dat je wilt terugbrengen tot slechts een sample van 30 seconden, of een soundbite die je wilt maken van een tv-programma of film, dan is dat een heel ander en betrokken proces.

Oh, en nog iets, als je er eenmaal in bent geslaagd om al je beoogde beltonen naar M4R-formaat te converteren en ze met je iPhone te synchroniseren, moet je de nieuwe beltonen nog steeds toepassen op je apparaat of afzonderlijk op een contact. Dat zou natuurlijk een aparte stap zijn voor elk telefoonplatform, maar na dat alles lijkt het gewoon meer werk.

Meer verhalen

Android's App Standby bespaart batterij, maar het uitschakelen van apps is nog steeds beter

Met Android 6.0 Marshmallow heeft Google meer toegevoegd dan alleen Doze. Het voegde een functie toe met de naam App Standby, die is ontworpen om te voorkomen dat apps die u nooit gebruikt, uw batterij leegmaken. Het is minder effectief dan het volledig uitschakelen van apps, maar het heeft zijn plaats.

Waarom gebruiken vergelijkbare apparaten cross-over-kabels in plaats van straight-through-kabels?

Wanneer je vergelijkbare apparaten aan elkaar koppelt, vraag je je misschien af ​​waarom er een bepaald type kabel wordt gebruikt in plaats van een ander. Met dat in gedachten heeft de SuperUser Q&A-post van vandaag het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

Hoe u uw Hue-lampen automatisch uitschakelt wanneer u het huis verlaat?

Het overkomt de beste van ons: je verlaat het huis, rijdt weg en realiseert je dat je de lichten aan hebt laten staan. Met Hue hoef je je daar geen zorgen meer over te maken: je kunt je lampen zo instellen dat ze automatisch uitgaan wanneer je het huis verlaat (en ze automatisch aanzetten als je thuiskomt).

Geek Trivia: het grootste interne orgaan in het menselijk lichaam is het?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u 3D Parallax-achtergronden voor uw iPhone of iPad kunt maken

Als je een iPhone of iPad hebt, heb je waarschijnlijk een 3D-effect opgemerkt op sommige achtergronden, waarbij het lijkt alsof je startschermpictogrammen over de bovenkant zweven. Je kunt dit eigenlijk met bijna elke afbeelding doen zonder speciale software.

Screenshots maken en video's opnemen op een PlayStation 4

Je PlayStation 4 neemt je gameplay constant op de achtergrond op, voor het geval je een clip wilt opslaan of delen. U kunt ook snel screenshots maken met een enkele druk op de knop.

Een apparaat verwijderen uit uw Microsoft-account

Wanneer u zich aanmeldt bij Windows 8 of 10 met uw Microsoft-account (en andere Microsoft-apparaten, zoals een Xbox), worden die apparaten gekoppeld aan uw account. Als u een oud apparaat wilt verwijderen waarvan u af bent gekomen, moet u een bezoek brengen aan de accountwebsite van Microsoft.

Twee-factorenauthenticatie instellen voor uw Apple ID

Twee-factor-authenticatie biedt een extra beveiligingslaag voor uw online accounts. Veel online services bieden tweefactorauthenticatie, waaronder Apple. De tweefactorauthenticatie van Apple behoeft echter enige uitleg, aangezien deze in twee enigszins verschillende vormen bestaat.

Hoe u de beste batterijhouder voor uw iPhone kiest

De levensduur van de iPhone-batterij is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen, maar het is nog steeds mogelijk om aan het eind van de dag naar een lege batterij te staren. Verleng de tijd tussen oplaadbeurten met de juiste batterijhouder.

Je Nest Thermostat vergrendelen met een pincode

Met de Nest Thermostat kun je de temperatuur van je huis rechtstreeks vanaf je smartphone aanpassen, maar als je niet wilt dat andere mensen ermee rommelen, kun je je Nest Thermostat als volgt vergrendelen met een toegangscode.