Prullenbak toevoegen aan mijn computer in Windows 7 of Vista

Heb je ooit de Prullenbak willen toevoegen aan je Mijn Computer-scherm? Ja, het is waarschijnlijk niet het meest voorkomende verzoek, maar hier is hoe je het toch doet met een eenvoudige registerhack.

Dit is waar we het over hebben ... als u iets nuttigers wilt doen, kunt u ook het Configuratiescherm aan Deze computer toevoegen.

how-to-add-recycle-bin-to-and-ldquo;mijn-computer-en-rdquo;-in-windows-7-or-vista foto 1



Om deze aanpassing te maken, doen we een snelle registerhack, maar er is ook een downloadbare versie beschikbaar.

Handmatige registeraanpassing om Prullenbak toe te voegen

Open regedit.exe via het zoek- of uitvoervak ​​van het startmenu en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows
CurrentVersionExplorerMyComputerNameSpace

Nu je daar bent, moet je met de rechtermuisknop klikken en een nieuwe sleutel maken ...

how-to-add-recycle-bin-to-and-ldquo;mijn-computer-en-rdquo;-in-windows-7-or-vista foto 2

Geef de sleutel een naam met de volgende tekst:

{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}

Als je klaar bent, zou het er als volgt uit moeten zien:

how-to-add-recycle-bin-to-and-ldquo;mijn-computer-en-rdquo;-in-windows-7-or-vista foto 3

Nu zou je in staat moeten zijn om op F5 op je Mijn Computer-scherm te drukken, of het te sluiten en opnieuw te openen.

how-to-add-recycle-bin-to-and-ldquo;mijn-computer-en-rdquo;-in-windows-7-or-vista foto 4

Downloadbare registerhack

In plaats van handmatige registerbewerkingen uit te voeren, kunt u het bestand eenvoudig downloaden, uitpakken en vervolgens dubbelklikken op AddRecycleBinToMyComputer.reg om Prullenbak toe te voegen of RemoveRecycleBinToMyComputer.reg om het te verwijderen.

Download Add Prullenbak Register Hack van howtogeek.com

Meer verhalen

Hoe de User Agent-string in Firefox te wijzigen

Heeft u een snelle manier nodig om de user-agent-string in Firefox voor een specifieke website te wijzigen? Kies de tekenreeks die u nodig hebt uit een vooraf ingestelde lijst (of uit aangepaste vermeldingen) met de extensie User Agent Switcher.

Koppel SkyDrive, S3, Google Docs en andere cloudopslag in Windows Verkenner

Online bestandsopslagservices zoals SkyDrive en Amazon S3 worden steeds populairder en velen van ons slaan bovendien dagelijks documenten en andere bestanden online op met webapps zoals Google Apps. Hier leest u hoe u deze opslagservices kunt integreren met uw Windows-pc en ze op dezelfde manier kunt openen als

Meerdere bookmarklets samen organiseren en combineren?

Bladwijzers zijn een geweldige aanvulling op elke browser, maar net als gewone bladwijzers kunnen ze ruimte innemen als je een grote verzameling hebt. Zie hoe gemakkelijk het is om ze te combineren tot een enkele bookmarklet met behulp van de Bookmarklet Combiner-website.

Hoe Photoshop te repareren De Escape-toets in Windows breken

Irriteert Photoshop u door de escape-toets in andere programma's te verbreken? Hier is een AutoHotkey-script waarmee u Photoshop kunt uitvoeren en toch de escape-toets kunt gebruiken zoals gebruikelijk in andere programma's.

Snel de naam van geripte of gedownloade tv-seriebestanden wijzigen

Mediacentrum-applicaties, zoals XMBC en Boxee, vereisen vaak bepaalde naamgevingsconventies om albumhoezen en metadata voor tv-afleveringen op de juiste manier op te halen. Hier leest u hoe u uw tv-programma's snel kunt organiseren met TVRenamer.

Installeer Linux Mint op uw Windows-computer of netbook

Wil je het populaire Linux Mint OS uitproberen op je Windows-computer of netbook? Hier leest u hoe u het zelfs zonder een cd/dvd-station kunt doen met het Mint4Win-installatieprogramma.

Aan de slag met TrueCrypt-stationsversleuteling op Mac OS X

We hebben in het verleden TrueCrypt voor on-the-fly-codering op andere besturingssystemen behandeld. Nu is het tijd om te kijken naar het installeren en gebruiken van TrueCrypt op Apple Macintosh OS X (met name 10.6.4).

Voeg leuke afbeeldingen toe om het melklogo te onthouden in Firefox of Chrome

Remember The Milk is een uiterst handig hulpmiddel voor mensen die takenlijsten gebruiken. Als je Firefox of Chrome gebruikt, kun je leuke afbeeldingen aan je account toevoegen met het gebruikersscript The Remember The Milk Cow.

Vraag de lezers: welke e-mailservices gebruikt u?

E-mail maakt deel uit van ons dagelijkse online leven, of we nu op het werk of thuis zijn. Deze week willen we graag weten van welke e-maildiensten jij gebruik maakt op je werk of thuis.

Verhoog de snelheid van de Aero-taakbalkminiaturen in Windows 7

Standaard merkt u mogelijk dat er een kleine vertraging is wanneer u met uw muis over een taakbalkminiatuur beweegt. Hier is een handige registerhack waarmee je het kunt versnellen.