Slaap vinden als het je ontgaat?

Heb je ooit van die nachten dat je gewoon niet in slaap lijkt te vallen? Je bent moe, je hebt een hele dag gehad en je hebt je rust nodig om de volgende dag aan te pakken, maar wat je ook doet, je lijkt maar niet in slaap te vallen! Het is ongelooflijk frustrerend, maar je kunt het overwinnen.

Foto door To S Studio

Als je dit ook van tijd tot tijd ervaart, raad ik je aan om het volgende te proberen:

Ontspan en besef dat ook dit voorbij zal gaan. Hoe meer je je er zorgen over maakt, hoe alerter je geest en lichaam en hoe minder je zult kunnen slapen en dat wil je niet.
Kijk niet naar de vrij verkrijgbare hulp. Luister, misschien heb je maar 1 of 2 nachten op de geheel natuurlijke manier, maar als je slaapmiddelen gaat gebruiken, kun je een serieuzere rit tegemoet gaan. Ik werk liever mijn lichaam terug in een normale slaapmodus door het te vermoeien, en breng het dan in een slaapmodus.Neem een ​​warm bad en dim die lichten! Dit zal je lichaam ontspannen en je geest helpen om in de ontspanningsmodus te gaan.

Foto door Framewhore

Lees voordat je naar bed gaat. En niet een kan het niet neerleggen soort lezen ...

Seks. Het helpt… je wordt er moe van, is mijn redenering. Maar als je hier wetenschappelijke onderbouwing voor wilt, er zijn onderzoeken die dit ondersteunen. Bekijk Is slapen het nieuwe geslacht op msnbc.com.

Ga niet hongerig slapen. Ik pleit er niet voor om vlak voor het slapengaan te eten, maar als je honger hebt en je hebt ook problemen om te gaan slapen, dan zou je waarschijnlijk iets moeten eten. Niets te zwaar. Misschien soep?

Foto door edestlin

Een glas wijn of een warme kop melk. Afhankelijk van je stemming en smaak helpt een lekker glas wijn of een warme kop melk je te onthaasten en te ontspannen.

Foto door Nec

Laat het allemaal gaan. Ontspan je geest, je lichaam en ontspan die kaken... spanning in je kaken houdt je wakker. Stop met denken ... laat het gaan. Als je je gedachten niet kunt stoppen, schrijf ze dan op en laat ze voor de nacht uit je gedachten verdwijnen.

Deel alstublieft uw tips en remedies voor het vinden van slaap~!

Meer verhalen

Mouse Extender maakt Windows-navigatie eenvoudiger

Navigatie in Windows 7 is een stuk makkelijker met de nieuwe Taakbalk, maar het zou makkelijker kunnen met alles op één centrale plek. Mouse Extender is een gratis hulpprogramma waarmee u gemakkelijker door Windows kunt navigeren.

Vind de werkelijke locatie van een website met Chrome-vlaggen

Heb je de Flagfox Extension-goedheid van Firefox in Google Chrome gewild? Nu kunt u het krijgen met de Chrome Flags-extensie.

Start Windows-toepassingen sneller met uitvoerder

Er zijn een paar applicatiestarters om uit te kiezen, Launchy is waarschijnlijk de meest bekende. Een app-starthulpprogramma dat onder de radar lijkt, is Executor. Hoewel vergelijkbaar met Launchy in zijn interface, zou je kunnen stellen dat Executor superieur is in zijn extra functionaliteit. Jij kan

Voer Linux-apps op uw Windows-machine op de gemakkelijke manier uit

Misschien ben je geïnteresseerd in het uitproberen van Linux-applicaties, maar het idee om een ​​dual-boot-systeem te maken, langzame Live-cd's te gebruiken of een VM in te stellen, spreekt je niet aan. Vandaag bekijken we andLinux waarmee u Linux-toepassingen op uw Windows-computer kunt uitvoeren.

Webpagina's opschonen om op een eenvoudige manier aantekeningen te maken of af te drukken

Wilt u een gemakkelijke manier om alle rommel van een webpagina te verwijderen en de opmaak te behouden, zodat u deze met een enkele klik mooi kunt kopiëren/plakken of afdrukken? Zie hoe eenvoudig het is met de Clippable Bookmarklet.

Hoe de toegang tot schijven op mijn computer in Windows te beperken

Als u een gedeelde of openbare computer heeft die door meerdere mensen wordt gebruikt, wilt u wellicht de toegang tot de schijven beperken om te voorkomen dat gebruikers belangrijke gegevens verwijderen. Vandaag kijken we naar het beperken van de toegang tot sommige of alle schijven op de machine met behulp van Lokaal groepsbeleid.

Hoe u het formaat van uw foto's op de gemakkelijke manier kunt wijzigen

Soms heb je een snelle en gemakkelijke manier nodig om het formaat van je foto's te wijzigen om ze te e-mailen, op je blog te plaatsen of op een mobiel apparaat te zetten. Vandaag bekijken we de Image Resizer Powertoy Clone voor Windows waarmee u het formaat van afbeeldingen en afbeeldingen kunt wijzigen.

Ben jij een productieve nerd? Hier is de site waar je bij moet horen

Besteedt u uw tijd aan het zoeken naar manieren om uw pc te gebruiken om dingen voor elkaar te krijgen? Productive Geek is de nieuwste toevoeging aan het How-To Geek-netwerk, waar we ons richten op het helpen van u om uw computer effectiever te gebruiken, met een discussiebord gewijd aan geeky productiviteit.

Toegang tot de speciale pagina's van Google Chrome op de gemakkelijke manier

Wilt u een snellere manier om toegang te krijgen tot de speciale pagina's van Chrome (in plaats van de menu's te gebruiken of de speciale URL's in te typen)? Nu kunt u ze eenvoudig openen met een enkele knop met de Chrome-pagina-extensie.

Geniet van afleidingsvrij schrijven met WriteMonkey

Raak je soms snel afgeleid tijdens het schrijven en heb je een manier nodig om jezelf te helpen gefocust te blijven? Dan is WriteMonkey misschien precies wat u zoekt.