Hoe u gemakkelijk schijven kunt vinden met Desk Drive

Een van de grotere ergernissen met Windows is het aansluiten van een USB-flashstation, het geluid horen en de schijf is nergens te vinden in Deze computer. Vandaag zullen we kijken naar het gratis hulpprogramma Desk Drive dat een snelkoppeling voor elke schijf op uw systeem plaatst.

Een tijdje geleden hebben we je laten zien hoe je een ontbrekende USB-drive kunt vinden, wat perfect werkt, maar het kan behoorlijk vervelend zijn als je het meerdere keren per dag moet doen. Het installeren van Desk Drive gaat snel en eenvoudig volgens de installatiewizard.Dit hulpprogramma is eenvoudig te gebruiken en zeer effectief. Na installatie worden eventuele verwisselbare schijven gedetecteerd en wordt de snelkoppeling op het bureaublad geplaatst. Het bevindt zich in de taakbalk en controleert op nieuw toegevoegde schijven. U kunt de nieuwe schijven ook automatisch laten openen om hun inhoud te tonen.

Klik op het pictogram om het instellingenmenu te openen waarin u bepaalt welke schijven u wilt herkennen of uitsluiten. Desk Drive identificeert dvd's en cd's meteen, dus u hoeft Windows Verkenner niet meer te openen om de schijf handmatig te openen.

hoe-om-schijven-gemakkelijk-met-bureau-schijf te vinden foto 3

Download Desk Drive voor Windows XP en Vista

Meer verhalen

Gebruik Sleep.FM om wakker te worden met internet

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een grote fan van Sleep.FM.

Maak een hyperlink in een Word 2007-stroomschema en verberg vervelende schermtips

Eerder vorig jaar hebben we gekeken naar Een stroomdiagram maken in Word 2007. Sindsdien heb ik een paar vragen ontvangen over het maken van koppelingen in stroomdiagrammen van Word 2007, dus laten we teruggaan en een kijkje nemen!

Maak een willekeurige map vast aan het Vista Start-menu op de gemakkelijke manier

Heb je je ooit afgevraagd waarom je applicaties wel aan het startmenu kunt vastzetten, maar geen mappen? Er zijn een aantal artikelen die je vertellen hoe je ze kunt vastzetten met behulp van ingewikkelde registerhacks, maar er is eigenlijk een heel eenvoudige manier om het te doen.

Organiseer uw rommelige bureaublad met Stardock's Fences

Heb je een rommelig bureaublad vol iconen en snelkoppelingen en ben je op zoek naar een manier om ze te ordenen? Vandaag zullen we kijken naar een oplossing van Stardock genaamd Fences, die uw pictogrammen in groepen indeelt voor een efficiëntere desktop.

Vind gratis of goedkope indiemuziek in Amie Street

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een enorme muziekfan.

Svchost Viewer laat precies zien wat elke svchost.exe-instantie doet

Een van de meest populaire artikelen op deze site van het afgelopen jaar was onze must-read-functie waarin svchost.exe wordt uitgelegd en waarom het wordt uitgevoerd, en nu is er een nog eenvoudigere manier om te zien wat er achter al die svchost-processen gebeurt in Taakbeheer .

Friday Fun: The Boombot Flash Game laat je puzzels oplossen door dingen op te blazen

Er is niets om het einde van je week te ontstressen, zoals het spelen van een verslavende, tijdverspillende flashgame. Combineer dat met puzzels en bommen, en je hebt een winnaar!

Flash-video's opslaan in Linux

Dit gastartikel is geschreven door Nate van het blog The Geeky Life, die ook een van onze meest productieve forumleden is. Bedankt!

Stomme geektrucs: geheime items in het menu Verzenden naar Windows 7

Terwijl ik rondkeek in Windows 7, ontdekte ik extra contextmenu-items met dezelfde Shift + rechtermuisknop-truc die we gebruikten om een ​​opdrachtprompt te openen vanuit het bureaubladmenu, en we hebben grote kleurrijke screenshots om je vandaag te laten zien.

Gebruik een willekeurige XKCD-strip als bureaubladachtergrond

Als je een grote fan bent van de populaire xkcd-webcomic, heb je je misschien afgevraagd hoe je de strip als bureaubladachtergrond kunt gebruiken, en vandaag heb ik dat antwoord voor je in de vorm van een kleine applicatie die je achtergrond roteert met willekeurige xkcd-strips .