Opdrachten en functies vinden in Office 2007 op de gemakkelijke manier

Als u overstapt naar Office 2003 naar 2007, kan het moeilijk zijn om de juiste opdrachten te vinden voor het maken van uw documenten met behulp van het lint. Zoekopdrachten is een coole invoegtoepassing waarmee u snel opdrachten kunt zoeken en vinden.

Zoekopdrachten

Bent u ooit op uw werk in een situatie terechtgekomen waarin een document een deadline heeft en u te veel tijd besteedt aan het zoeken naar opdrachten en opmaakfuncties? Als de Office 2007 Ribbon-functie nieuw voor u is, kan dit zeer frustrerend zijn. Dat is waar zoekopdrachten van Microsoft Office Labs binnenkomen.Tijdens de installatie heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de Office Labs Analytics. Het is helemaal aan jou, maar het kan helpen bij de verdere ontwikkeling van dit lopende project.

hoe-zoek-opdrachten-en-functies-in-kantoor-2007-de-eenvoudige-manier foto 1

Nadat het is geïnstalleerd, ziet u een nieuw tabblad op het lint met de naam Zoekopdrachten. Klik op het tabblad en voer uw zoekterm in en druk op enter om resultaten te krijgen.

hoe-zoek-opdrachten-en-functies-in-kantoor-2007-de-eenvoudige-manier foto 2

In dit voorbeeld wilde ik de lettergrootte verkleinen en typte ik kleiner ... merk op dat alles met betrekking tot die zoekterm verschijnt. Dit maakt het leuk voor het geval je niet zeker bent van de opdracht voor wat je wilt doen.

how-to-find-commands-and-functions-in-office-2007-the-easy-way foto 3

In dit voorbeeld willen we opsommingstekens toevoegen. Markeer de tekst waar de punten moeten komen, typ bullet in het zoekvak en merk op dat elke opdracht is genummerd. Nadat de opdrachten zijn weergegeven, kunt u gewoon op het nummer klikken voor de gewenste opdracht.

hoe-zoek-opdrachten-en-functies-in-kantoor-2007-de-eenvoudige-manier foto 4

De cijfers maken het makkelijker om het menu meteen te openen, maar je kunt ook met de muis klikken op wat je wilt.

hoe-zoek-opdrachten-en-functies-in-kantoor-2007-de-eenvoudige-manier foto 5

De zoekfunctie zal verschillende suggesties doen als u een zoekterm verkeerd spelt.

hoe-zoek-opdrachten-en-functies-in-kantoor-2007-de-gemakkelijk-manier foto 6

Het werkt alleen met Office 2007 Word, Excel en PowerPoint op XP, Vista en Windows 7 (32-bits versies).

hoe-zoek-opdrachten-en-functies-in-kantoor-2007-de-eenvoudige-manier foto 7

Zoekopdrachten in PowerPoint.

how-to-find-commands-and-functions-in-office-2007-the-easy-way foto 8

Conclusie

Dit is een geweldige invoegtoepassing waarmee u het lint sneller kunt gebruiken als u niet zeker weet waar een functie zich bevindt. In plaats van 15 minuten te verspillen door door het lint te klikken om een ​​eenvoudige functie te vinden. je kunt het direct vinden met zoeken. Als u het een tijdje gebruikt, wordt het heel gemakkelijk te gebruiken en bespaart u veel tijd. Als je op zoek bent naar een manier om het lint in Office 2007 extreem gebruiksvriendelijk te maken, installeer dan Zoekopdrachten.

Zoekopdrachten downloaden

Meer verhalen

Oplossing voor wanneer vastgezette Jump List-items vastlopen in Windows 7

Een van de grootste nieuwe functies in Windows 7 zijn de Jump Lists die verschijnen wanneer je met de rechtermuisknop op de pictogrammen in de taakbalk klikt, maar heb je een probleem gehad dat ze vast kwamen te zitten? Dit is mij overkomen, en gelukkig heb ik een oplossing gevonden.

Vrijdagpret: verplicht

De hele week zwoegen voor het hoofdkantoor is klote, behalve vrijdag. Het betekent dat twee dagen vrijheid nabij zijn. en je kunt de middag verspillen met het spelen van een leuk flash-spel. Vandaag bekijken we de op fysica gebaseerde game genaamd Compulse.

Broncode van webpagina's bekijken in tabbladen in Firefox

Verergerd met het moeten bekijken van de broncode van webpagina's in externe vensters? Weg met al die extra vensters en geniet van het bekijken van uw broncode in tabbladen met de Source Viewer Tab-extensie voor Firefox.

175 Windows 7-tweaks, tips en instructieartikelen

Windows 7 wordt officieel uitgebracht op 22 oktober, wat toevallig ook vandaag is. Het team hier heeft woedend Windows 7-artikelen geschreven en oude artikelen voor Windows 7 bijgewerkt - en we hebben nu meer dan 175 artikelen over Windows 7.

Een tabblad dupliceren met een sneltoets in Chrome of Firefox

Wilt u dezelfde pagina op meer dan één tabblad openen? Vandaag laten we u zien hoe u op een eenvoudige manier een tabblad kunt dupliceren in Chrome of Firefox.

Een virtuele harde schijf maken in Windows 7

Heb je ooit gewenst dat je een extra harde schijf had om bestanden op te slaan, te delen of opzij te zetten als een versleutelde kluis? Een van de nieuwe functies in Windows 7 is de mogelijkheid om virtuele harde schijven te maken en we laten u zien hoe.

Combineer Wolfram Alpha & Google-zoekresultaten in Firefox

Zou je willen dat er een manier was om al die Wolfram Alpha- en Google-goedheid te combineren wanneer je naar iets zoekt? Dat kan nu met de Wolfram Alpha Google-extensie voor Firefox.

Voer apps uit in Sandboxie om uw systeem schoon en veilig te houden

Maakt u zich zorgen over het uitvoeren van een toepassing op uw computer, omdat u niet zeker weet welke invloed dit heeft? Vandaag bekijken we Sandboxie, waarmee u uw browser, e-mail of andere apps in een veilige sandbox-omgeving kunt uitvoeren zonder wijzigingen aan te brengen in uw Windows-systeem.

Eenvoudige tips: Windows 7 Volume Mixer maakt snelle toegang tot geluidsinstellingen mogelijk

Windows 7 doet meer dan alleen grote, glimmende nieuwe functies - het heeft ook heel veel kleine kleine aanpassingen die gewoon een heel leuk tintje geven aan de algehele bruikbaarheid van het besturingssysteem. Laten we eens kijken naar een van die aanpassingen in de volumemixer.

Comprimeer uw menuwerkbalk tot een enkele knop in Firefox

Zou je willen dat er een manier was om de gebruikersinterface in Firefox te verkleinen om wat kostbaar schermvastgoed terug te krijgen? Dat kan nu met de Compact Menu 2-extensie.