Duizenden gratis e-boeken online vinden

hoe-om-duizenden-gratis-e-boeken-online-foto te vinden 1

Je hebt een e-boeklezer (of een laptop of netbook met software voor het lezen van e-boeken), nu heb je alleen wat gratis boeken nodig om er goed gebruik van te maken. Lees verder, want we laten u de beste plaatsen zien om online gratis boeken te scoren.

Er zijn nogal wat plaatsen waar u online voor boeken kunt betalen, zoals Amazon's Kindle-boekwinkel, Barnes and Nobles' Nook-boekwinkel en de Google eBookstore - naast vele andere opties - maar hoe zit het met het scoren van gratis boeken? Laten we eens kijken naar enkele van de meer populaire gratis boekbestemmingen online. Elk item bevat informatie over de site en wat voor soort e-boekformaten de site native ondersteunt.Een paar belangrijke zaken voordat we verder gaan. Allereerst heb je een e-boeklezer nodig. Dit kan een fysiek e-boekapparaat zijn zoals de Amazon Kindle, de Barnes and Noble Nook of een Sony eBook Reader. Het kan ook uw laptop, smartphone of computer zijn waarop e-boeksoftware wordt uitgevoerd, zoals de Kindle- of Nook-software voor pc's of e-boekleessoftware van derden. De kans is groot dat als je dit artikel leest, je dat deel al doorhebt; we wilden gewoon niet dat er iets tussen jou en je gratis boeken kwam te staan.

Ten tweede: als je gaat converteren tussen e-boekformaten (zoals het converteren van ePUB-boeken naar MOBI-boeken voor gebruik op je Kindle), raden we de robuuste en krachtige open-source e-boekbeheersoftware Calibre ten zeerste aan - we kunnen niet genoeg benadrukken hoe awesome Calibre is voor het beheren en converteren van uw e-boekencollectie.

Ten slotte zijn de volgende methoden voor het vinden van gratis e-boeken allemaal legaal. We weten net zo goed als de volgende nerd dat iedereen en hun broer een BitTorrent-client kunnen starten en hele e-boekbibliotheken kunnen downloaden of gewoon kunnen jagen en pikken in Google-zoekresultaten voor PDF-bestanden; deze verzameling is echter gericht op legitieme kanalen voor het verwerven van nieuw leesmateriaal. Het downloaden van deze gratis boeken kan boekuitgevers misschien verdrietig maken over hun gederfde winst, maar ze zullen geen armada van advocaten achter je aan sturen.

Project Gutenberg

hoe-om-duizenden-gratis-e-boeken-online-foto te vinden 2

Project Gutenberg is de opa van de gratis ebook-websites. Gestart door Michael Hart in de jaren zeventig, was de oorspronkelijke collectie een klein assortiment boeken die Hart met de hand typte om klassieke literaire werken te digitaliseren. Sindsdien is het project enorm gegroeid en bevat het nu 33.000 boeken en documenten in het publieke domein. Nergens op internet vind je een grotere of beter georganiseerde collectie klassiekers.

Alle boeken bij Project Gutenberg zijn gratis, legaal en beschikbaar als ePub, Kindle, HTML en eenvoudige tekstdocumenten.

ManyBooks.net

hoe-om-duizenden-gratis-e-boeken-online-foto te vinden 3

Als je het idee van Project Gutenberg leuk vindt - een enorme index van boeken in het publieke domein - maar je bent geen fan van hun Spartaanse interface en alleen tekstvermeldingen, dan is ManyBooks iets voor jou. ManyBooks is in wezen een Project Gutenberg-spiegel met een aantal extra's er bovenop. Die extra's omvatten gedetailleerde vermeldingen voor elk boek met samenvattingen, albumhoezen, boekrecensies en boeken die in meer dan 20 digitale formaten zijn opgemaakt.

Als je op zoek bent naar de Project Gutenberg-ervaring met meer een modern digitaal boekwinkelgevoel en flair, dan is ManyBooks.net het. Alle boeken zijn gratis en de indelingen omvatten LIT, LRF, ePUB, MOBI, PDF en meer.

DailyLit

hoe-om-duizenden-gratis-e-boeken-online-foto te vinden 4

DailyLit heeft een nieuwe benadering van e-boeken. In plaats van een heel boek aan te bieden voor directe download, hebben ze het idee van de geserialiseerde roman in wezen gemoderniseerd. In de afgelopen decennia zouden tijdschriften en kranten boeken, bijna altijd populaire fictie, in serievorm drukken en het boek in kleine segmenten opsplitsen. De lezers van de publicatie konden genieten van het boek en de auteur kreeg een forfaitair bedrag van de publicatie. DailyLit neemt dat model en past het toe op e-mail en RSS. Je kiest een boek, ze sturen je elke dag een stukje, en je leest en geniet ervan met een klein beetje reclame eraan vast.

Ze lossen twee dilemma's op die deze regeling met zich meebrengt: hoe commerciële boeken gratis onder de aandacht van mensen te brengen en hoe lezen in een druk schema in te passen. Het is niet voor iedereen een perfecte oplossing, maar de boeken zijn gratis en de onderwerpen zijn divers. DailyLit biedt momenteel een selectie van ongeveer duizend boeken.

FeedBooks

hoe-om-duizenden-gratis-e-boeken-online-foto te vinden 5

FeedBooks heeft een gewone e-boekwinkel, maar het deel waarin we geïnteresseerd zijn, is hun publieke domein en originele boekensecties. Tussen de twee hebben ze duizenden romans, korte verhalen en dichtbundels. Het is een van de kleinere collecties in onze verzameling, maar we gaan niet klagen - gratis maar klein is nog steeds gratis.

Alle e-boeken van FeedBooks zijn in ePUB-indeling.

Gratis en afgeprijsde sectie van Amazon

hoe-om-duizenden-gratis-e-boeken-online-foto te vinden 6

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom Amazon, gezien zijn grootte, niet bovenaan de lijst stond. De gedoefactor van het gebruik van de services van Amazon - tenzij je een Kindle-eigenaar of Kindle-softwaregebruiker bent - is vrij hoog. Desalniettemin kun je een aantal gratis boeken scoren van zowel het publieke domein als 100%-off-promotie-variëteit. De winkel van Amazon heeft op elk moment meer dan 15.000 boeken in het publieke domein en honderden promotionele boeken.

Om de gratis boeken van Amazon te gebruiken, moet je ze naar je Kindle of naar je Kindle-software op je computer, Android-telefoon of ander apparaat sturen. Als je ze naar een ander formaat probeert te rippen, moet je de software op een computer gebruiken, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de bestanden. Stuur de boeken naar je Kindle voor pc-account, open de map met je boeken en dump ze in Calibre.

Boeken in het publieke domein en volledig gratis zijn niet versleuteld en je kunt Calibre gemakkelijk gebruiken om ze naar andere formaten te converteren. Boeken die niet in het publieke domein zijn, maar tijdelijk gratis zijn als promotie, zijn nog steeds versleuteld en kunnen niet worden omgezet in Calibre. Maar als je echt een boek wilt lezen dat tijdelijk gratis is in de Amazon Kindle-boekwinkel, is het misschien de moeite waard om de Kindle-software op je computer of telefoon te laden. vrij-als-in-bier.

Opmerking: de Nook ebook store en de Sony Reader ebook store hebben beide een vergelijkbare gratis sectie, maar niet zo groot als die van Amazon.


Gewapend met bovenstaande links en tips kom je nooit meer leesmateriaal te kort. Heb je een bron voor gratis en legale boeken om te delen? Laten we erover horen in de reacties.

Meer verhalen

Week in Geek: Firefox 4 verslaat Internet Explorer 9

Deze week hebben we geleerd hoe je met Clonezilla een back-up kunt maken van een dode of stervende systeemschijf, de vorige versies van Windows 7 kunt gebruiken om terug in de tijd te gaan en bestanden op te slaan, 20 GB Amazon Cloud Storage te krijgen voor 89 cent, door moeilijke niveaus te komen in Angry Birds met video cheats voor elk niveau, kijk wat je

Bureaubladplezier: Ubuntu Wallpaper Collection Series 2

Het weergeven van Ubuntu-achtergronden met een speciaal merk of thema op uw bureaublad is een geweldige manier om uw steun voor dit geweldige besturingssysteem te tonen. Vandaag hebben we een nieuwe set achtergronden waarmee je dat perfecte vleugje Ubuntu-themaplezier aan je bureaublad kunt toevoegen.

Stomme geektrucs: hernoem willekeurig elk bestand in een map

Wil je een beetje plezier hebben met je bestanden of een slimme grap met iemand uithalen? Met een eenvoudig batchscript kunt u elk bestand in een map onmiddellijk willekeurig hernoemen.

Breng de vogels van Rio: de film naar uw bureaublad [Windows 7-thema]

Blu the Macaw beleeft non-stop avonturen in Zuid-Amerika terwijl hij een potentiële liefdespartner ontmoet, zijn vliegangst probeert te overwinnen, nieuwe vrienden maakt en de stropers probeert voor te blijven die hem een ​​.. .

Wat u zei: hebben registeropruimers uw computer geholpen ... ooit?

Eerder deze week vroegen we u om uw ervaringen met Windows-registeropschoningsprogramma's te delen. Je reageerde met honderden antwoorden en nu zijn we terug met een overzicht van de belangrijkste ideeën en lezerservaringen.

Bouw een set plasmaluidsprekers voor door elektriciteit opgewekt geluid [Science]

Luidsprekers met conussen en drivers? Dat is niet gekke wetenschapper genoeg voor jou. Het enige soort deuntjes waarnaar u wilt luisteren, zijn die welke worden gegenereerd door elektrische bogen onder hoge spanning. Dit weekend een set plasmaspeakers bouwen en...

TV-showcasts opnieuw ontworpen als D&D-uitlijningsgrafieken

Zelfs als je nooit een Dungeons & Dragons-fan was, maar vooral als je dat wel was, zul je deze slimme uitlijningsgrafieken waarderen die populaire tv-showpersonages in kaart brengen over het spectrum van Lawful Good tot Chaotic Evil.

Vrijdagpret: Notebook Wars 2

Vrijdag is eindelijk weer aangebroken, dus waarom geen pauze nemen en plezier maken met iets anders? In de game van deze week ga je de strijd aan om je notebook terug te winnen van de vloot van vijandelijke vliegtuigen en troepen te ondersteunen die het zijn binnengevallen.

Snel meerdere bestanden bewerken in Audacity

Heb je een heleboel bestanden die op dezelfde manier moeten worden bewerkt? U kunt het proces automatiseren om tijd en moeite te besparen met behulp van Audacity's Chain-functie en tonnen bestanden tegelijkertijd wijzigen.

Month in Geek: editie maart 2011

Maart is voorbij gevlogen en het is weer tijd voor onze maandelijkse samenvatting van de beste artikelen van de grote auteurs hier bij How-To Geek. Dus trek een comfortabele stoel aan, pak je favoriete drankje en geniet van het lezen.