Hoe video's naar 3GP voor mobiele telefoons te converteren

Wil je video's afspelen op je telefoon, maar het toestel ondersteunt alleen 3GP-bestanden? We laten u zien hoe u populaire videobestanden converteert naar het 3GP-videoformaat voor mobiele telefoons met Pazera Free Video to 3GP Converter.

Download de Pazera gratis video naar 3GP-converter (downloadlink hieronder). Hiermee kunt u populaire videobestanden (AVI, MPEG, MP4, FLV, MKV en MOV) converteren om op uw mobiele telefoon te werken. Er is geen installatie om uit te voeren. U hoeft alleen de downloadmap uit te pakken en te dubbelklikken op het bestand videoto3gp.exe om de toepassing uit te voeren.

hoe-om-video's-om-te-converteren-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 1Om videobestanden aan de wachtrij toe te voegen, klikt u op de knop Bestanden toevoegen.

hoe-om-video's-om te zetten-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 2

Blader naar uw bestand en klik op Openen.

hoe-om-video's-om-te-converteren-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 3

Je video wordt toegevoegd aan de wachtrij. U kunt meerdere bestanden aan de wachtrij toevoegen en ze allemaal tegelijk converteren.

hoe-om-video's-om te zetten-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 4

De converter wordt geleverd met verschillende vooraf geconfigureerde profielen voor conversie-instellingen. Om een ​​profiel te laden, selecteert u er een in de vervolgkeuzelijst Profiel en klikt u op de knop Laden. De instellingen in de panelen onderaan de applicatie worden automatisch bijgewerkt.

hoe-om-video's-om-te-converteren-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 5

Als u een meer gevorderde gebruiker bent, kunt u met de opties op de onderste panelen de instellingen naar wens aanpassen. U kunt kiezen tussen 3GP en 3G2 (voor sommige oudere telefoons), H.263-, MPEG-4- en XviD-videocodecs, AAC- of AMR-NB-audiocodecs, evenals een verscheidenheid aan bitrates, resoluties, enz.

hoe-om-video's-om-te-converteren-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 6

Standaard wordt het geconverteerde bestand uitgevoerd naar dezelfde locatie als de invoermap. U kunt dit wijzigen door op het keuzerondje voor invoer van het tekstvak te klikken en naar een andere map te bladeren.

hoe-om-video's-om-te-converteren-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 7

Klik op Converteren om het conversieproces te starten.

hoe-om-video-om-te-converteren-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 8

Er wordt een conversie-uitvoervenster geopend en de voortgang weergegeven. Als u klaar bent, klikt u op Sluiten.

hoe-om-video's-om te zetten-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 9

Nu ben je klaar om de video op je telefoon te laden en ervan te genieten.

hoe-om-video's-om-te-converteren-naar-3gp-voor-mobiele-telefoons foto 10

Conclusie

Pazera Free Video to 3GP Converter is niet bepaald de ultieme videoconversietool, maar het is snel en eenvoudig genoeg voor de gemiddelde gebruiker om de meeste videoformaten naar 3GP te converteren. Bovendien is het draagbaar. U kunt de map naar een USB-stick kopiëren en meenemen.

Heeft u enkele 3GP-videobestanden die u naar meer gangbare formaten wilt converteren? Bekijk ons ​​eerdere artikel over het gratis converteren van 3GP naar AVI en MPEG.

Koppeling

Download Pazera Gratis Video naar 3GP Converter

Meer verhalen

Schakel IE 8-miniatuurvoorbeelden uit op de taakbalk van Windows 7

De Aero-miniatuurvoorbeelden zijn een geweldige nieuwe functie, maar als je geen fan bent van de flitsende eye-candy, kun je ze verwijderen met een simpele aanpassing. Hier is hoe het te doen.

Converteer Chrome-bladwijzerwerkbalkmappen naar pictogrammen

Dus je hebt je gewone bladwijzers teruggebracht tot pictogrammen, maar hoe zit het met de mappen? Met onze kleine hack en een paar minuten van je tijd kun je die mappen ook in pictogrammen veranderen.

Hoe een muziek-cd te rippen in Windows 7 Media Center

Als u een Media Center-gebruiker bent, weet u al dat het uw digitale muziekcollectie kan afspelen en beheren. Maar wist u dat u ook een muziek-cd kunt rippen in Windows 7 Media Center en deze automatisch aan uw muziekbibliotheek kunt laten toevoegen?

Hoe de vertraging van het VMWare-opstartscherm te vergroten?

Als u een opstartbare cd of USB-flashstation in een virtuele machineomgeving wilde uitproberen, heeft u waarschijnlijk gemerkt dat het aanbod van VMWare het moeilijk maakt om het opstartapparaat te wijzigen. We laten u zien hoe u deze opties kunt wijzigen.

Verander een flashdrive in een draagbare webserver

Draagbare applicaties zijn erg handig om onderweg werk gedaan te krijgen, maar hoe zit het met draagbare servers? Hier leest u hoe u van uw flashstation een draagbare webserver kunt maken.

Vrijdagpret: Super Mario Bros. Crossover

Vrijdag is eindelijk hier en het is tijd om de middag te verspillen aan bedrijfstijd. Vandaag bekijken we een supercoole klassieke NES-mashup genaamd Super Mario Bros. Crossover.

Vind een snellere DNS-server met Namebench

Een manier om uw surfervaring op internet te versnellen, is door een snellere DNS-server te gebruiken. Vandaag bekijken we Namebench, die uw huidige DNS-server vergelijkt met andere die er zijn, en u helpt een snellere te vinden.

Sparklines gebruiken in Excel 2010

Een van de coole functies van Excel 2010 is de toevoeging van Sparklines. Een Sparkline is in feite een kleine grafiek die wordt weergegeven in een cel die uw geselecteerde gegevensset vertegenwoordigt, waarmee u snel en gemakkelijk trends in één oogopslag kunt zien.

Gebruikershandleiding voor gedeelde mappen van Dropbox

Dropbox is een ongelooflijk handig hulpmiddel om al je bestanden gesynchroniseerd te houden tussen je computers en de cloud. Hier gaan we kijken hoe je je hele team op dezelfde pagina kunt houden met gedeelde Dropbox-mappen.

Opstarten vanaf een USB-station, zelfs als uw BIOS u dat niet toelaat

Je hebt altijd een betrouwbare opstartbare USB-stick bij je om computerproblemen op te lossen, maar wat als je met het BIOS van een pc niet vanaf USB kunt opstarten? We laten u zien hoe u een cd of diskette kunt maken waarmee u kunt opstarten vanaf uw USB-station.