Hotmail verzenden en ontvangen vanuit Thunderbird

Omdat Microsoft POP3 voor hun e-mail heeft ingeschakeld, kunt u nu uw @hotmail.com-, @msn.com- of @live.com-accounts controleren via andere e-mailclients dan die van Microsoft. Eerder hebben we gekeken naar het toevoegen van Hotmail aan uw Gmail-account en nu laten we u zien hoe u dit in Thunderbird doet.

Open eerst Thunderbird en ga naar Extra en vervolgens naar Accountinstellingen.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 1Klik in Accountinstellingen op Account toevoegen onderaan het venster.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 2

Selecteer vervolgens E-mailaccount.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 3

Voer nu uw naam in en het Hotmail- of Live-e-mailaccount dat u wilt toevoegen.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 4

Kies POP als de inkomende server en voer pop3.live.com in het veld Inkomende server in. De uitgaande server zal niet correct zijn, maar we zullen dit later wijzigen.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 5

Voer vervolgens de inkomende gebruikersnaam in die u wilt hebben.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 6

Kies een label voor het account zoals Werk of Thuis of je kunt het gewoon laten zoals het is.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 7

Zorg er ten slotte voor dat uw account en informatie over de inkomende server correct zijn. De uitgaande server is onjuist, maar klik op Voltooien, dan kunnen we deze wijzigen.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 8

Klik nu onder het nieuw aangemaakte account op Serverinstellingen en zorg ervoor dat de poort 995 is, selecteer onder Beveiligingsinstellingen SSL.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 9

Opmerking: als u de berichten in uw Hotmail-account wilt laten staan, vink dan de optie Berichten op server achterlaten aan.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 10

Nu moet u de SMTP-instellingen wijzigen. Selecteer in het menu aan de linkerkant onder Lokale mappen Uitgaande server (SMTP) en vervolgens de knop Toevoegen of Bewerken.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 11

Zorg ervoor dat u de volgende instellingen heeft ingevoerd in:

Poort: 587

Server: naam smtp.live.com

Controleer TLS

Gebruikersnaam: uwemail@live.com

*Zorg ervoor dat u uw volledige e-mailadres invoert in de gebruikersnaam voor beveiliging en authenticatie.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 12

Om een ​​bericht te verzenden, gebruikt u de vervolgkeuzelijst Van om het hotmail-account te kiezen.

hoe-hotmail-van-thunderbird-foto-verzenden-en-ontvangen 13

Als alles correct is, kun je je hotmail verzenden en ontvangen in Thunderbird!

Opmerking: omdat deze techniek POP3 gebruikt om toegang te krijgen tot uw e-mail, worden uw berichten uit Hotmail verwijderd.

Meer verhalen

Kerstplezier: ontstress de feestdagen met online flashgames

De feestdagen kunnen een stressvolle tijd zijn, vooral nu de economie dit jaar sterft en het moeilijk wordt om cadeaus te betalen. We raden je aan wat tijd te verspillen met het spelen van flash-games met vakantiethema om je in de stemming te brengen, vooral als je de dag voor Kerstmis vastzit op je werk!

Maak uw last-minute kerstkaarten met Microsoft Word

Dus de cadeautjes zijn ingepakt, maar al je familieleden komen over een paar dagen langs en je hebt geen mooie kaarten uitgekozen... maar wees niet bang, je kunt Microsoft Word tevoorschijn halen en indruk maken op de familieleden met een aangepaste kaart voor elke persoon , of ga gewoon met de generieke stand-by voor iedereen.

Verkrijg Vista Explorer-stijl Volledige rijselectie en selectievakjes in Windows XP

Als je nog steeds Windows XP gebruikt en jaloers bent op de optionele maar echt nuttige selectievakjes in Vista, of de volledige rijselectie in de detailmodus, dan is er een nieuwe oplossing voor je waar een van onze lezers gisteren over schreef.

Een onjuiste of dubbele vermelding in het XP-opstartmenu verwijderen, wijzigen of uitschakelen

Hebt u ooit een computer geërfd met meer dan één vermelding in het opstartmenu van Windows XP? Meestal werkt een van de items niet eens in de eerste plaats, en dan moet je elke keer op een toets drukken of 30 seconden wachten.

Oplossen van 'Event Viewer kan het gebeurtenislogboek niet openen' bij het bekijken van systeemlogboeken

Zoals elke nerd weet, is een van de eerste dingen die u doet bij het oplossen van een Windows-probleem, kijken naar de toepassings- of systeemlogboeken van Event Viewer, die doorgaans veel informatie bevatten over wat het probleem is. Maar wat als het gebeurtenislogboek zelf beschadigd is?

Snelle tip: bekijk eenvoudig hoeveel ruimte uw Outlook Mail gebruikt

Als u Outlook gebruikt en een drukke inbox hebt, wilt u misschien regelmatig weten hoeveel ruimte alles in beslag neemt. Vandaag zullen we heel snel kijken naar de functie Mailbox Cleanup in Outlook, waarmee u kunt zien hoeveel ruimte wordt verspild.

Vrijdagpret: nog vijf tijdverspillende online games

Het is een tijdje geleden dat we een Friday Fun-bericht hebben gehad, dus vandaag hebben we besloten om wat leuke tijd te besteden aan het verspillen van online flash-games die je kunt spelen terwijl je op saaie telefonische vergaderingen op het werk zit. Laat je gewoon niet vangen, de bazen met puntig haar zullen niet blij zijn!

Houd uw Vista-bureaublad schoon met de Magic Folder

Wordt uw bureaublad rommelig met een ontelbaar aantal gedownloade bestanden die overal verspreid zijn? Natuurlijk kun je altijd een snelkoppeling maken om je bureaubladpictogrammen te verbergen, maar dat veegt in feite de rommel onder het tapijt. Vandaag laten we u zien hoe u de Magic Folder kunt gebruiken om dingen schoon te houden.

De fout 'Het gebeurtenislogboek is vol' repareren op Windows XP

Ik was voor mijn werk aan een project aan het werken toen ik plotseling de vreemdste foutmelding kreeg: het gebeurtenislogboek is vol. Ernstig? Wat ik me niet herinnerde, is dat Windows XP niet automatisch gebeurtenissen van minder dan 7 dagen oud uit het gebeurtenislogboek overschrijft, dus als het vol is, zullen de meeste toepassingen die proberen naar de

Stomme geektrucs: de functie voor snel zoomen in Outlook gebruiken

Onlangs liet mijn baas een nieuwe Outlook-truc zien die hij had geleerd: je kunt de tekstgrootte in Outlook on-the-fly vergroten of verkleinen met dezelfde techniek die in je browser werkt. Omdat iedereen geïnteresseerd leek, dacht ik dat dit kwalificeerde als een domme geek-truc die ik met je zal delen