Hoe de Shutdown Event Tracker in Windows Server 2008 te verwijderen?

De Shutdown Event Tracker is een geweldig hulpmiddel voor bedrijfsbeheerders om serveruitschakelingen bij te houden. Er is meer dan één ervaring geweest waarbij we problemen met een uitgevallen server hebben opgelost, en het zou buitengewoon nuttig zijn geweest om te weten wat er door de geest ging van de persoon die het uitschakelde. Maar als u geen onderneming runt, of als u het gewoon vervelender dan nuttig vindt, kunt u het als volgt afsluiten.

hoe-te-verwijderen-de-shutdown-event-tracker-in-windows-server-2008 foto 1

Ga naar het zoekvak van het startmenu, typ gpedit.msc en druk op enter. U kunt ook naar Start | . gaan Ren en doe hetzelfde, maar het zoekvak is sneller en cooler.hoe-de-shutdown-event-tracker-in-windows-server-2008-foto 2 te verwijderen

Vervolgens verschijnt de Editor voor lokaal groepsbeleid. Vouw onder Computerconfiguratie in het linkerdeelvenster de Beheersjablonen uit en klik vervolgens op Systeem. Blader nu in het rechterdeelvenster naar beneden totdat u Display Shutdown Event Tracker ziet en dubbelklik daarop.

hoe-de-shutdown-event-tracker-in-windows-server-2008-foto 3 te verwijderen

De instellingen zijn nogal misleidend, omdat zowel de opties Niet geconfigureerd als Ingeschakeld de Shutdown Event Tracker inschakelen. Er zijn een paar instellingen voor hoe u kunt volgen welke machines zijn uitgeschakeld onder de optie Ingeschakeld, maar we gaan het hele ding gewoon uitschakelen door Uitgeschakeld te kiezen.

hoe-te-verwijderen-de-shutdown-event-tracker-in-windows-server-2008 foto 4

Het uitschakelen van de Shutdown Event Tracker is een snelle oplossing voor een instelling die vervelend kan zijn, en als je later merkt dat je het nodig hebt, kun je hier terugkomen en het net zo gemakkelijk weer inschakelen.

Meer verhalen

We hebben 5 gratis exemplaren van de Excellent DisplayFusion Pro. Wil er een?

Wil je meer gratis spullen? Vandaag geven we 5 exemplaren weg die al 5 exemplaren van DisplayFusion Pro hebben weggegeven, een taakbalk met meerdere monitoren en een roterende applicatie voor bureaubladachtergronden waar we al heel lang fan van zijn. En het ondersteunt nu Windows 7!

Verander uw Windows 7-bibliotheekpictogrammen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit de standaardpictogrammen van Windows willen vervangen door iets anders? De nieuwe Windows 7-bibliotheekpictogrammen kunnen met een hack worden gewijzigd in een tekstbestand, maar er is een eenvoudigere manier. We zullen beide uitleggen.

BitLocker gebruiken op schijven zonder TPM

BitLocker is een coderingsfunctie die beschikbaar is in Ultimate- en Enterprise-versies van Windows 7 en Vista, maar vereist een Trusted Platform Module (TPM) op het systeem. Niet alle systemen bevatten TPM en vandaag bekijken we hoe u dit kunt omzeilen, zodat u BitLocker kunt gebruiken.

Geef de adresbalk van Firefox een boost met CyberSearch

Op zoek naar een manier om de adresbalk van Firefox een boost te geven met gespecialiseerde (en aanpasbare) op trefwoorden gebaseerde zoekopdrachten? Dan moet je zeker eens goed kijken bij CyberSearch.

Week in Geek: de domme geektrucs om extra Windows-editie te verbergen

Een van mijn favoriete kleine functies in Windows 7 is de sneltoetscombinatie die alle geopende vensters verbergt, behalve het venster waaraan u werkt. Het is een geweldige manier om de extra rommel op het raam op te ruimen. Ook Wave nodigt uit.

Maak eenvoudig een back-up van uw Ubuntu-machine met SBackup

De gegevens van uw computer zijn erg belangrijk en het verlies ervan kan verschillende oorzaken hebben. Een volledige (of zelfs gedeeltelijke) back-up van uw systeem is altijd een goed idee. SBackup is een tool waarmee u met het grootste gemak een back-up kunt maken van gegevens op uw Ubuntu-machine en deze kunt herstellen.

Vrijdagpret: Server Quest II

Eindelijk is er weer een vrijdag en je bent het zat om met je IT-afdeling om te gaan omdat ze nooit iets repareren. Kijk vandaag eens naar Server Quest II, een leuk spel van Microsoft's TechNet dat je in de rol van een IT-professional plaatst.

Verplaats de voortgangsbalk naar de tabbladen in Firefox

Vind je het leuk om de voortgangsbalk te hebben om het laden van webpagina's te controleren, maar houd je de statusbalk liever verborgen? Nu kunt u de voortgangsbalk eenvoudig naar uw tabbladen verplaatsen met de extensie Tab-voortgangsbalk.

We hebben 20 Google Wave-uitnodigingen. Wil er een?

Google Wave is tegenwoordig een rage, waarschijnlijk voor een groot deel omdat je moet worden uitgenodigd om deel te nemen aan de preview-versie. Wil je een uitnodiging? We hebben er 20 om weg te geven. Sorry, de winactie is afgelopen!

Aan de slag met TrueCrypt (om uw gegevens te beveiligen)

BitLocker is een versleutelingshulpprogramma voor de harde schijf in Windows 7 en Vista, helaas is het alleen beschikbaar in Ultimate- en Enterprise-edities en helemaal niet in XP. Vandaag bekijken we TrueCrypt, een gratis hulpprogramma dat coderingsfunctionaliteit voor andere versies mogelijk maakt.